Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GegenyA

    csendes tag

    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem nem annyira zavar a rövid üzemidő. Vagyis igen, zavar, de elfogadom. Már a tavalyi megjelenés után lehetett olvasni a sok panaszos megjegyzést ezzel kapcsolatban, és ez azóta sem sokat változott a frissítések után sem. Én ennek tudatában vásároltam meg a készüléket, mert tetszik, erős hardver van benne, szép a kijelzője, a kialakítása pedig a mai napig vonzza a tekinteteket. Még az 'almás' ismerőseim is elégedetten fogdosták a készüléket, és csodálták a kijelzőjét. És tapasztalatból állítom, hogy zárt térben, mesterséges világítás alatt sokkal jobb képeket és videót csinál, mint egy iPhone 6s...

    Ha valaki most gondolkodik ilyen készülék vásárlásán, én ajánlom neki ezt a telefont, ha valamilyen olcsó konstrukcióban hozzá tud jutni, én is így szereztem meg.

    És érdemes beszerezni egy PowerBank-ot hozzá, ami szükség esetén kisegítheti az embert, manapság már olcsón lehet venni jó minőségű darabokat. Én egy 7800mAh-ás lab31-et hordok a táskámban, ez 2A-es töltőárammal tudja táplálni a telefont, gyorsan tölti.

Új hozzászólás Aktív témák