- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz jimspie #23650 üzenetére
Akárhol nézem,mindenhol azt látom hogy teljesen rá van ragasztva,szóval alap esetben nem lehetne ilyen hiba.
Új telóként vetted?
Mert olyat már láttam,hogy a kínai pótüvegen csak körbe volt ragasztó,szóval csere után nem ragadt rá úgy mint a normális csereüveg.Ákkk
Ha garanciában cserélik akkor egyben cserélik,viszont ha használt a teló és a tulaj berepesztette az üveget,akkor sokszor csak azt cserélik,főleg a kisebb szervizek,mert az olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
arn77
aktív tag
válasz zoli8814 #23645 üzenetére
Ezeket írd be:
PDA: G920FXXU1AOD5
CSC: G920FOJV1AOD2
PHONE: G920FXXU1AOD5Newer firmware available:
Model: SM-G920F
Version: G920FXXU3DPC2/G920FOJV3DPC1/G920FXXU3DPBT/G920FXXU3DPC2
Filename: SM-G920F_1_20160314115801_hfewp56o0i_fac.zip.enc4
Size: 2146277328 bytes
LogicValue: o4jsd6q69erigysp[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Na, úgylátszik hogy 4 hónapig bírta az új kijelző, mert megint ugyanott égett be mint multkor, az értesítési sávnál (pedig a fényerő igencsak le van véve)😒
Mehet megint a szervízbe kijelzőcserére....
Másodszorra is cserélik gariban a beégést ?[ Szerkesztve ]
-
Komarz19
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék elkezdeni futni és szükségem lenne egy vállra rögzíthető tokra a telefonhoz.
Rutinos futók, tudtok valamit ajánlani? Hervisbe néztem de 11 ezer voltKöszi előre is.
-
öregpapa
tag
Nagyon óvatosan megkérdezem,hogy van valaki ezen a fórumon akinek már ugrott a knox és szeret romolni?Amennyíben van ilyen kérem, hogy prívátban jelentkezzen,lenne pár kérdésem!Előre is kösz!!
-
Cry0
őstag
Skacok
apum telefont szeretne cserélni
G4 ért cserébe s6-ot adnának sajnos a telefonnak semmi papírja sincs meg és olyan kérdésünk lenne hogy hogy lehet azt megtudni hogy a telefon gyárilag független vagy utólag függetlenítették ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
veterán
Van ilyen Reversible kábelem tőlük,jó cucc,bár a microusb fele a szimmetrikus kialakítás miatt talán túl feszesen is megy bele a telefonba!A gyári kábelhez képest sokkal nagyobb erővel kell belenyomni és kihúzni!Mondjuk ha beledugtad a telefonba,akkor akár pörgetni is lehet a kábellel,mert nem fog kijönni a telóból!
-
Jadro
veterán
Köszi, jól néznek ki! Nézek egy szimpatikusat és berendelek egyet. Bár igazából a mostani töltőfejre is 2.1 A van írva kimeneti áramnak de meg sem szólal. Félek, hogy esetleg más lesz a bibi és feleslegesen kidobom a pénzt az ablakon. No de a puding próbája az evés.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
degec
senior tag
ÜDV !
Kérdés csak apró ! a független sima s6 ra hogyan lehet nem hokolt mókolt frissítést felrakni? 6.01-et? mert T-re kijött de független azt írja hogy nincs még rá..létezik vagy én vagyok tudatlan ? köszönöm szépen !
T-s 6.0.1 es frissités visszahozta gyárilag a főképernyőről azonnali hívás vagy sms widgetet !! olléolléoléoléé !
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz snowdog #23670 üzenetére
Konkrétan a gyári kábellel még nem néztem, de több másikkal igen. Ezek az asztali fejbe csatlakoztatva működnek is, de igazad van teszek egy próbát. Egyébként az autós fej működik az előző Huawei telefonommal, (több kábellel is) szóval nem gondolom hogy rossz. Mindegy, kivonulok kocsiba egy tesztkörre az összes cókmókkal.
-
Jadro
veterán
válasz snowdog #23672 üzenetére
Értem, de akkor a hálózati fejjel miért jó ugyanaz a kábel? (nem gyári) Variáltam pár dolgot, mert össze akartam rakni még egy gyorstöltésre képes kombót. (itthon is kell egy meg melóhelyen is jó lenne.)
- Gyári kábel+Ipad töltő (ez is 2A körüli) -> megy a gyorstöltés.
- Gyári fej + másik kábel -> szintén ok.
- Ugyanez a kábel + autós töltő -> nincs is töltés. (Az előző telefonon oké volt és az is tudta az OTG-t.)Az már világos, hogy nem minden kábellel megy a gyorstöltés, hiába a bika töltőfej. De az autós fejjel egyelőre nem találtam olyan kábelt aminél beindul a töltés. Legalábbis ezen a telefonon, mert ugye a másikon meg megy. Asszem szerzek barátomtól tesztre egy másik autós töltőfejet.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
A gyorstöltés nem 5V 2A-el megy,hanem 9V-on 1,63 A,vagy mennyi. Ha ezt a 9 voltot nem tudja a töltőfej (pl Ipad töltője), akkor nincs gyorstöltés eleve.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
csorbajeno
veterán
válasz Markizmark #23674 üzenetére
A sammobile.com-ról le tudod tölteni a magyar Telekomos romot. [link]
De ha neked az jobban megfelel, akkor feltölthetem valamelyik felhőbe és onnan is leszedheted. Én is innen szedtem le,ezt használom.
[ Szerkesztve ]
-
BlackOps71
csendes újonc
-
Markizmark
addikt
válasz csorbajeno #23677 üzenetére
Ja bocs, G928F-re jött tegnap. nem 920ra. Edge+ra kell.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
csorbajeno
veterán
válasz Markizmark #23679 üzenetére
Na abban sajnos nem tudok neked segíteni, hacsak nem felel meg a független rom. A magyar szolgáltatók közül ott még hiányzik a Telekom, minden más megvan már. Talán azért nem látod még te sem, amiért ott sincs még fent, ezt nem tudom.
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23674 üzenetére
Ha a sammobile-ról tölthető, akkor a samfirmnek is kellene látnia, mivel ez egyezik a smartswitches tölthetőséggel! A sammobile-on csak ezután van fent.
Tedd fel a régebbi verziót, amit le tudsz tölteni, és engedd rá az otát, ha már nem tudsz tovább várni!
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Tegnap óta a helyzet változatlan. OTA-n elérhető, ellenben sehol máshol. Se sammobile, se samfirm. SmartSwitch lát valamit de nem frissít mert az XEO is 6.0.1.
Persze pont akkor borul a szokásos menetrend, amikor nekem kell a rom. Most van az 1000-ből 1 alkalom amikor előbb jön ki OTA-n egy frissítés, nem pedig samfirmről szedhető.
Muszáj lesz várnom, adatvesztést nem vállalok a downgrade miatt.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
rwbag2012
tag
Nálatok milyen az akksi idő a 6.01 óta? Nálam romlott vagy 10-20%-ot az 5.1.1-hez képest. Igaz, nem volt fr, csak sima ota. Más gondom nincs vele, lagmentesen, klasszul működik, csak az akksi idő esett vissza.
-
-
-
-
yoogie
aktív tag
T-s 6.0.1-es verzióban megszűnt a kijelző feloldási effektusok?
-
Mihez? Akkufigyelésre GSAM Pro. Letiltást meg simán az alkalmazás kezelőben egyesével, ilyesmire nem fogok telepítgetni semmit.
(#23695) yoogie Telenorosban sincs, elsőre nekem is fura volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
proly01
őstag
Nekem is tiltva minden és 6.0.1 alatt kegyetlen szar az akuidő.(T-s rom 1 fájlos) 10-20% al rosszabb mint 5.1.1 alatt.
90% on van a telefon és 20perc kijelző idő van benne.Ha így megy tovább akkor kb 2,5 óra lesz a vége a megszokott 4,5 helyett.🤔....Pr:)ly....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor