- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz snowdog #23599 üzenetére
Ez a melegedés a Tough Armoromnál is jelen van,a vastag gumi+műanyag kombináció igen jól szigetel.
Mondjuk én se terhelem túlságosan,leginkább a kocsiban a navi+BT+töltés+max fényerőnél tud igen meleg lenni (hidegebb időben kocsiból kiszállás után igen jó zseb-,vagy kézmelegítő tudott lenni ),így akkor inkább a vékony Nillkin TPU tokot használom. -
szaki2000
csendes tag
Sziasztok! Valakinek van valami tapasztalata Telenoros 6.0.1el sima s6-on. Mert wifin lehúzta a frissítést de nem merem feltennii. Illetve miről és hogyan lehet mentést csinálni hogy pl megmaradjanak a viber üzenetek? A játék nem lényeg csak a viber lenne. A kép zene is mindegy mert felrakom gépre és kész. Válaszokat előre is köszönöm.
-
nagyúr
válasz Gold_fish #23567 üzenetére
Nem gondoltam, h ekkora gáz lehet ebből.. Nincs túl sok kedvem velük harcolni, remélem velem megértőbbek lesznek.
bigkokas: A SIM nélküli frissítés megvolt szerintem a szervizben, illetve a FR is mindennapos mostanában.
A következő kör a fogyasztóvédelem lenne, de remélem, h nem lesz rá szükség.. -
válasz szaki2000 #23602 üzenetére
Nincs a Telenoros MM-val semmi gond. Én egyből felraktam amikor megjött. OTA-t telepítve nem fog automatikusan semmit letörölni, utána neked érdemes gyári visszaállítást csinálni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
sgeza
veterán
Én nem vagyok kimondottam az FR híve, mert rohadtul unalmas lenne állandóan a nulláról beállítani mindent. Én is mentem az adataimat, de az csak töredéke a rendszer egészének. Sajnos a google backup funkciója még mindig nagyon kezdetleges, korántsem állít vissza minden alkalmazás- és rendszeradatot, így nagyon sok idő még mindig azzal megy el, hogy újra beállítom a telefont a nekem tetsző állapotra. A Samsung mentését meg hagyjuk, mert az is egy kalap fos. Amit megcsinál, azt persze megcsinálja, tehát van, amire alkalmas, de az édes kevés.
[ Szerkesztve ]
-
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Valaki letudná nekem írni az S6-ban dolgozó gpu elméleti számítási teljesítményét? Olvastam én már 190gflops-320gflops. Nekem fontos lenne ez az adat.
-
Jadro
veterán
Autós töltő témában szeretnék segítséget kérni. Eddig volt egy kos töltőfejem a kocsiban (Lidl beszerzés) ami tökéletesen tette a dolgát az előző telefonommal. Most meg sem mukkan, bármilyen kábelt dugok bele. Van valami spéci ajánlás hogy milyet érdemes beszerezni? Elsősorban Ali-Ebay vonalon gondolkozom. Ugyanez a kérdés vonatkozik töltőkábelre is, ami akár a gyári töltőfejjel támogatja a gyorstöltést is. Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
sgeza
veterán
válasz szaki2000 #23602 üzenetére
A viber üzenetek egyébként elvileg visszaállíthatók! Van ugyanis az Androidnak egy backup funkciója, amit kevesen ismernek/használnak. Ez elvégezhető ADB-vel PC-ről vagy egyéb segédprogramokkal, például Helium Backup. Én utóbbit javasolom, mert egyszerűbb a használata. Root NEM kell hozzá, ez egy alap funkció.
Ez a fajta mentési mód azon alkalmazások adatait képes menteni, amelyeknél ez engedélyezve lett a készítő által. Ilyen például a viber, de csak félig! (később kifejtem, miért)Tehát ezzel a mentéssel az alkalmazás adatait egy .ab kiterjesztésű fájlba menthetjük. Ebből a biztonsági mentés fájlból később az adatok hasonló módon a mentéshez, egyszerűen visszaállíthatók.
A vibernél ezzel az a probléma, hogy nem működik, mert ugyebár telefonszámmal tudjuk regisztrálni, és simán az adatok visszaállításával nem! A kettő valahogy üti egymást (gondolom minden installáláskor kap valami azonosítót a program, és a telefonszámos azonosítással köti össze a szerverrel).
Probléma egy szál sem, mert össze lehet mókolni a régi adatokat az új installal!
Ehhez meg kell lennie a régi viber ab mentésének, valamint az új install adatait is ki kell menteni. Ezután a régiből néhány, a megfelelő fájlok új mentésbe másolásával/felülírásával a viber telefonszámos azonosítását nem csesszük el, viszont mégis megjönnek az üzenetek. Tehát ezt az új, összefésült mentést kell visszaállítani!
Ehhez a következőt kell tudni: az ab fájlt egy segédprogrammal .tar fájllá konvertálhatjuk, mely egyszerűen kitömöríthető. Így kell elvégezni az összefésülést, majd visszatömöríteni tar-ba, és átkonvertálni ab-be. Ezt fogjuk visszaállítani.
A pontos leírást ezen a fórumon találjátok, itt az egyik hozzászólás leírja, hogyan is kell csinálni, valamint ott van még egy-két link, amiket érdemes elolvasni!
Fontos: mindenképp legyen az aktuális viber állapotról előbb biztonsági mentés (mivel amúgyis kell), de úgy, hogy nincs elcseszve, tehát az eredeti állapotában is legyen megtartva, hogy később, ha gond van, ez mindig visszaállítható legyen!
Még egy kis adalék: én kipróbáltam, de valószínűleg nem jó tar tömörítőt használtam, mert az ab fájl visszaállításakor a Helium hibát jelzett, és nem végezte el a műveletet. Vagyis nem a vibernek nem tetszett, hanem az Android backup funkciónak! Írnak is valahol arról, hogy a tar esetén mire kell figyelni, de ennél jobban nem pöcsöltem vele. Majd kipróbálom még, és ha sikerült jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz szaki2000 #23619 üzenetére
Egyszerűbb egyébként, mint amilyennek látszik, akit érdekel, írjon, és kifejtem bővebben. Van hozzá összeszedve anyagom, amivel az ab-ből tar készíthető és vissza. A tar becsomagolását kell még kiderítenem, mert simán a totalcommander sajátja a tapasztalat alapján nem megfelelő.
Gixxer88: Tényleg nem bonyolult, csak így első ránézésre. A leírásban a parancsoros, ráadásul a linuxos változat szerepel. Utánaolvasva és tesztelgetve az adb mentést idővel körvonalazódik a dolog. Helium backuppal ennyi: az alkalmazással készített ab mentést átmásoljuk a gépre, ott egy egyszerű művelettel tar fájlt készítünk belőle. Egy paracssoros művelet az egész. Itt a progi hozzá!
Még csináltam két bat fájlt is hozzá, úgy csak a pack vagy unpack után kiterjesztés nélkül a fájl nevét kell megadni, és elvégzi a műveletet!
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
OTA megjelenés után mennyi idő szokott eltelni mire az adott frissítést a samfirm is látja illetve felkerül sammobilera?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23622 üzenetére
Fordítva van. Általában a normál frissítés jön előbb, és vagy vele egyidőben az ota, vagy utóbbi egy kicsit később (mondjuk egy nappal). A samfirm a normál romot tölti közvetlenül a szerverről úgy, ahogy a smartswitch. Tehát azzal hamarabb láthatod, mint otán! A sammobile-ra is csak ezután kerül fel. Bár ott még egyéb okból is lehet csúszás.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23624 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23626 üzenetére
Mi az a 928F? Arra nem ugyanaz a rom kell, mint a 925-re szerintem!
Ja, edge+? Akkor meg annak a kódjait add meg, jeleznie kell rá! Vagy akkor erre a típusra még nem jött frissítés, csak a 925-re. Az nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23628 üzenetére
Ha a SmartSwitch-csel tudod tölteni, akkor a Samfirmmel is! Eddigi tapasztalat, hogy OTÁ-n egy nappal később jött, mint "kábelen", kivéve - nálam VDH - romnál a legutolsó alkalmat, mikoris egyszerre jöttek, valamint volt egy olyan eset korábban, hogy az OTA hamarabb jött.
A lényeg, hogy a Samfirm akkor mutatja, amikor a Smartswitch is! Elvileg.
-
Markizmark
addikt
Nem tudom hogy a smartswitch mit fog találni mert most XEO rom van fent TPH csc-vel. Nekem pedig eredetileg TMH a teló és remélem vissza is fog állni TMH 6.0 felrakásával.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23630 üzenetére
A SmartSwitch azt keresi, amelyik a telefonon van.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Vészhelyzeti visszaállítás esetén, ha download módban csatlakoztatjuk a telefont, és manuálisan adjuk meg a típus, és szériaszámot, akkor az eredetileg, vásárlásnál is fent lévő, legfrissebb romot teszi fel, a hozzá tartozó vásárláskori csc-vel. Így elvileg bármikor visszaállítható a gyári állapot, csc-vel.
[ Szerkesztve ]
-
BlackOps71
csendes újonc
Találtam ezt:
We now have a newer firmware with a higher changelist on Sammobile for United Arab Emirates.Model SM-G920F
Model name Galaxy S6
Country United Arab Emirates
Version Android 6.0.1
Changelist 7169835
Build date Fri, 04 Mar 2016 05:39:31 +0000
Product code XSG
PDA G920FXXU3DPC2
CSC G920FOJV3DPC1Fel is tettem az itteni CSC-vel
Gondoltam van előrelépés a kétkártyás kijelzésben, de nincs. Talán egy kicsit több a szabad RAM (1.2 GB) más eltérést eddig nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23634 üzenetére
Na most melyik romról beszélünk? A TMH nincs, a XEO van.
-
nbukta77
addikt
smartswitch-el hogy tudok frissitest keresni?
Nem talalok ilyen opciot.„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
L.L.
senior tag
válasz Markizmark #23638 üzenetére
Tedd fel smart switch-el a TMH romot, (manuálisan megadva az adatokat) és ha utána még lollit kapsz, akkor már ota-n megkapod rögtön a 6.0.1-et. Természetesen minden adatod veszik, de szerintem főverzió váltásnál egyébként sem árt egy HR.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Markizmark #23638 üzenetére
Akkor könnyen lehet, hogy most a ritkábban előforduló állapot van, hogy OTÁ-n már kijött, de a normál módon még nem. Megnézheted a kolléga által korábban írt vészhelyzeti visszaállítási módot is, hogy kiderítsd, hogy a smartswitch jelezné-e! De előtte mindenképp csinálj mentést, mert úgy minden törlődik! Hacsaknem állítod meg a folyamatot az elején, hogy csak megnézd a verziót, de nem futtatod le a frissítést.
-
PcForCe
tag
Tegnap felraktam a Telekomos 6.0.1-et OTA-n es nagyon jo lett az uzemido... batran ajanlom mindenkinek 16%on van a telefon es 5ora10perc kijelzo ido
Samsung Galaxy S9+
-
jimspie
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az S6 kijelzője alá kerülő kosztól hogyan tudok megszabadulni? Ha beviszem egy telószervízbe akkor lehetséges, hogy megcsinálják? Nem tudom az S6 mennyire szétszerelhető, de úgy láttam, hogy nem nagyon. Ezért egy kicsit aggódok mert egy jókora fekete b*szás került valahogy az üveg alá ami 100%, hogy nem pixelhiba.
-
jimspie
tag
Sajna képet nem tudok lőni róla. Egy aprócska fekete piszok, de onnan tudom, hogy nem dead pixel, hogy ahogy forgatom a kezemben a telót látszik, hogy az lcd fölött van és nem benne. Ha 45 fokban jobbra fordítom és úgy nézem akkor teljesen más pixeleket fed el a kosz mintha más oldalról nézném szóval biztos nem lcd. Én is úgy láttam, hogy teljesen rá van ragasztva a kijelző. Nagoyn fura, hogy eddig nem vettem észre ezt a piszkot mert baromira érzékeny vagyok az ilyesmire és egy hónapja megvan már. Elképzelni ne mtudom, hogy eddig nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor