-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Kékes525 #11045 üzenetére
Egyelőre szerintem semmivel, max egy hangyányit talán még gyorsult, sőt az akku idő sem lesz vmi jó ma még. Az akkuhasználatot tanulja, úgyhogy később jó lesz a többi gyors pörög, de bajom nem volt vele eddig sem így nagy változás nincs. Pedig most fr is volt. Az enyém egy Terminátomegalodon tegnap kapott 3 romot a végén megsajnáltam és nyomtam egy factoryt pedig a harmadik rommal is jól muzsikált. Tönkretehetetlen.
Nálam ez a telefon első naptól fogva jó de a romok mindig egy kicsit javultak akkuidőre és gyorsaságra. Ez a végleges rom is lehetne akár. -
mpv
aktív tag
válasz N.otorious #11058 üzenetére
Mit akártál küldeni? Ha linket akkor nem tudom megnyitni.
-
Treck
aktív tag
válasz N.otorious #11058 üzenetére
Az „ez” mutato nevmas ragos alakja mindket formaban helyes. A kulonbseg koztuk annyi, hogy mai koznyelvunkben az „ezzel” gyakoribb, az „evvel” pedig ritkabb, hasonlokeppen az "azzal" vagy "avval".
Az evvel/ezzel es az avval/azzal alakoknal, ahol a nevmasoknal szokasos hatrahato hasonulas es a -val/-vel ragnal szokasos elorehato hasonulas szembekerul egymassal, mindket megoldas lehetseges, mivel a hasonulas a magyarban lehet elorehato es hatrahato. Elorehato akkor, ha az elso betu hasonitja az utanajovot, hatrahato, ha forditva. Tehat az ezzel/evvel, azzal/avval eseteben az van, hogy mindketto kepes ervenyesulni.
http://google.treck.hu
-
Treck
aktív tag
válasz #67656192 #11061 üzenetére
Elnezest kerek, ha ennyire zavar az ekezetek hianya, illetve a "nyelvtannaciskodas". De a munkam, illetve a gepeleseim soran ritkan van szukseg a magyar nyelvre, foleg az ekezetes karakterekre, igy ezek nalam nincsennek, csak nehezitenek a munkam / gepelesem. De igerem, ha legkozelebb ide irok, akkor atallitom a billentyuzet kiosztast magyarra, es "megkuzdok" az ekezetes karakterekkel
Peace
http://google.treck.hu
-
-
Kékes525
félisten
A újabb 5.1.1 nemcsak az üzemidőt, sebességet, ram kezelést javítja, hanem a Bluetooth kapcsolatot is. Eddig a Plantronics M165 fülesemmel a nagyon zajos utcán elég rosszul hallottam, mert halk volt és engem is nagyon rosszul hallottak. Most azonban le kellett halkítanom, mert úgy üvöltött (tisztán, nem torzítva) másrészt nem kellett üvöltenem, hogy halljanak.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kasya
nagyúr
Nos, megvan a hatranya nyaron igencsak a telefon vekonysaganak. Nagyon hamar felmelegszik ebben a 37 fokos melegben.
8 kep keszitese utan kiirta a telefon, hogy tulmelegedes miatt nem enged tobb fotot kesziteni... -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom, hova irjam igy megkerdezem itt.
Ha aprorol venni akarok egy telefont mondjuk egy Samsung S6-ot. Akkor mire kellene figyelnem az eladonal a vetelkor? Garanciapapir, vagy olvastam valamk adasvetelit letiltas ellen vagy mifene. Meg soha nem vettem hasznaltan ilyen nagyerteku telefont, igy megkoszonnem ha kisegitenetek!Üdv.: kóóó!
-
törölt tag
Az enyém eredetileg magyar Vodás, a Vodafone-nál vettem ill kaptam a jó szolgálatért(12 red csomagom van náluk, ez a minimum) de ahogy hazahoztam unbox után azonnal felraktam a német független 5.0.2-t majd a magyar független 5.1.1-et majd a francia független BOG8-cat majd a magyar független BOG8-cat most meg a magyar Vodás POGJ romot. Eddig ez a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ha szolgáltatós telefont veszel (pontosítva: előfizetésest), akkor mindössze csak az eladóban bízhatsz vakon, hogy fizeti továbbra is a számlákat, és nem kerül letiltásra a készülék, egy adás-vételi semmit, ismétlem semmit nem jelent, max mehetsz vele polgári perre, ami eltart majd 1-2-3 évig
ha függetlent, akkor legyen meg a garilevele, legyen hozzá 27%-os számla (a házhozjövős futár szokta kérni tudtommal, de nem mindig), plusz csekkold le, hogy a KNOX nem lett-e ugratva, mert ha nem 0x0 a számláló értéke, hanem 0x1, akkor az a telefon már nem garanciás
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Lassan ki merem jelenteni, hogy az s6 döcögése kb eddig tartott, kezd jó irányba menni. Tetszik ez a rom ha így marad az sem baj.
-
Gáben81
senior tag
Antutuban is helyre állt a rend 😀
-
z67
őstag
Túl vagyok egy-két alaplap és akku cserén, plusz egyéb javításon. Számlát még sohasem kértek. Ami amúgy vicc, mert állítólag maga a Samsung sem tudja IMEI alapján megmondani, mi hogy került az országba. Egyre mindig figyeltem viszont, a garancia pecsétje lehetőleg olyan forrásból származzon, amelyik ott van a mySamsung lenyíló fülén.
-
pohár
félisten
régebbről rémlik nekem (még az S4 idejéből), hogy a futár számlát is kért a helyszíni javítás előtt, de ezt igazából embere válogatta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gabor_07
csendes tag
Ma kipróbáltam, hogy csak mobile network és wifire állítom a locationt és semmi különbséget nem érzékeltem a gps-es beállítással összevetve. Ez nálatok is így van?
Más: ezt a Vodás ROM-ot, amiről ilyen jókat írtok fel lehet rakni független S6-ra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest