-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz yodamester10 #24094 üzenetére
Igen, ide akartam.
Irtam egy rovid hozzaszolast amiben az s5-ot hasonlitottam az asushoz. Erre irta mjani1172 hogy akart venni asust amikor megjelent de a gyengusz kamera elriasztotta, en meg beraktam ezt a ket kepet hogy nezze meg mennyire "szar" az asus kameraja. Az s5 kameraja is jobb, de nem sokkal es az asus is teljesen vallalhato. -
anonym1s
őstag
válasz yodamester10 #24100 üzenetére
Egyik sem, mert az s5 paromnal van es nem volt itthon amikor a hoozzaszolast irtam (meg most sem), igy kenytelen voltam egy rendes kamerat hasznalni. Az lx7 a panasonic csucs kompaktja volt 3 eve es ahhoz kepest sem csinal tul rossz kepet az asus, az s5-asus kozott meg csekelyebb a kulonbseg, es az asus kamerajaban nincsenek olyan extrak mint kamera demon
Raadasul az ejszakai mod nagyon bika az asusban, korom sotetben is lathato kepet csinal. -
törölt tag
-
zsnorbi21
tag
Egyébként záridő-állításra van valahogy lehetőség?
-
Bigyo13
őstag
örülök, hogy "tetszik" és jó, de ahhoz képest már rakod is fel a CM-et?
Az gyors lenne nemNemrégen mondtam itt valakinek, hogy a CM sokakat azért tart vissza, mert a benne lévő kamera a gyári kamera appot meg sem közelíti kb. és semmi nincs olyan szinten, ami szerintem ténylegesen pótolja!
Samsung Galaxy S3/S5
-
Y72
aktív tag
válasz Bigyo13 #24260 üzenetére
Nem a CM-et hanem végül a phoenix-et raktam fel, mivel szabakaa írta hogy jó lett, én meg elolvastam a leírást és meggyőzött a rengeteg funkció, mint pl hívások automatikus rögzítése és gyári kamera app van benne. kies-sel is szinkronizálható, ezután CM-et már nem fogok felrakni.
Most működik, de már 1x előfordult hogy nem töltődött be rendesen bekapcsoláskor.CM-nek tényleg rossz a kamera szoftvere, előző telefonom használtam. Akkor sok fotó alkalmazást kipróbáltam de egyik sem volt jobb a gyárinál.
A DSLR Camera Pro -t használtam hosszabb ideig de ebben meg mindent manuálisan kell állítgatni. -
Bigyo13
őstag
Köszi a tapasztalatot, akkor nem sokáig volt fenn a "ROM-ocskám" !
(#24263) szabakaa: Igen biztos jók ezek a dolgok.. engem is érdekelne, de már elég nekem ennyi, hogy írta Y72, hogy 1x nem töltött be RENDESEN.. szóval ezek meg kikészítenének. Ezért nem használok egyetlen custom ROM-ot sem!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
FrankMonzano
őstag
Udv! Lattam, hogy volt mar tema, de a telefonom random felhivogat embereket. Van erre valamifele megoldas barmilyen alkalmazas telepitese nelkul? Azert az vicc kategoria, hogy ezert tegyek fel egy appot.
-
MartOOn
addikt
válasz FrankMonzano #24265 üzenetére
Már hogy zsebben? Vagy asztalra leteve. Nem mindegy. Ha zsebben akkor hasznalj vmilyen kepernyozarat. Minta, pin, fingerprint, arcfelismeres. Van választék. Ha asztalon akkor az nem normalis, a hiba az Ön készülékében van. Irany a szerviz.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Gabber1981
csendes tag
válasz FrankMonzano #24265 üzenetére
Random asztalon nem normális, zsebben előfordult már nekem is.
Samsung Galaxy S5 BOE5-POEA TMH ROM
-
szabakaa
aktív tag
válasz Bigyo13 #24264 üzenetére
Nekem meg nem vót. Mindenki használja, amit szeretne, ami kielégíti az igényeit.Hálistennek az S5 esetében rengeteg lehetőség adódik custom téren, kiemelkedő ebből a szempontból a készülék.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
feelurself
aktív tag
Egyebkent ha valami megadja magat a teloban es nincs gari tud valaki egy megbizhato forrast samsung szervizen kivul ?
-
japmas01
tag
Sziasztok!
Mit lehet tudni a vízállóságáról? -
feelurself
aktív tag
válasz japmas01 #24270 üzenetére
Szia !
Kitargyaltuk mar parszor, igy legkozelebb a kereso hasznalata erosen ajanlottBirja a vizet: vittem mar strandra, balatonba, zuhanyzoba, kadba, telefonaltam esoben es neha berakom a csap ala tisztitaskeppen. Semmi baja. Egy a lenyeg: a hatlap rendesen ra legyen teve es az usb dugo is rendesen be legyen csukva. Nehanyan javasoltak, hogy a jackbe erdemes dugot rakni, mert meghulyul a viztol es ugy erzekeli a telo mintha be lenne dugva a fules, de nalam ez a hiba sincs.
-
japmas01
tag
válasz feelurself #24271 üzenetére
Köszönöm, teszem!
Note 4 után nagy..visszalépés?!?! lenne?
Mennyire terhelhető, ha naponta fotózik valaki vele 100-200-szor videókkal?
Mennyire gyors amúgy?
A víz alatti tudása miatt gondolkozom rajta nagyon! -
feelurself
aktív tag
válasz japmas01 #24273 üzenetére
Gyari alapokon inkabb a multitaskinggal vannak bajok.. Lassu nagyon. Egyebkent vallalhato a sebesseg.
Ha nem fontos a gari, akkor custom vizeken eleg nagy es jo a valasztek
Note3-at se cserelnem le erre, nemhogy Note4-et Ha ennyire fontos a vizallosag, inkabb vennek a notara vizallo tokot..
Nem jon zavarba sok keptol ameddig van hely, addig kuldheted. -
captainnemo
aktív tag
válasz Musaka #24261 üzenetére
Én lehet kivétel vagyok, de én kifejezetten a kamera miatt nem használok CM-et. Nem találtam még olyan appot ami a gyárival pariban van. A felvételek részlet gazdagságán vérzik el az alternatíva . Van még egy dolog a CM-ben s5-ön ami nekem gond. Az automatikus fényerő túl magas fényérővel működteti a telefont.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, Korábban vki javasolta a BlissPop rom-ot. Feltettem nagyon szép gyors pörög, sok ram. Viszont az újlenyomat ill a pulzus mérő nem mukodik , erre vmi megoldást tudtok, vagy másik rom ot kellene feltennem, ha ezeket használni szeretném ?-.-
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Birja a fenet.
-
ODGx
tag
Én is teszteltem, és jól bírja a vizet.
Nem a lényeg a szándék hanem a fontos
-
zsnorbi21
tag
Én is próbáltam, medencében készült vele víz alatti videó, több nagyobb esőt is túlélt már.
A jack aljzattal nekem sem volt gondom. -
ODGx
tag
Korábban kérdeztem már és akkor nem kaptam választ, hátha most sikerül.
Esetleg tud valaki olyan camera appot amivel felvételt lehet lassítani készítés közben?Nem a lényeg a szándék hanem a fontos
-
Bigyo13
őstag
-
szabakaa
aktív tag
válasz captainnemo #24280 üzenetére
Baszki nemo, leszedtem és baromi jó. Több a funkció mint a gyáriban! Hálám a tied!
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Bigyo13
őstag
válasz captainnemo #24284 üzenetére
Köszi! de ebből a HSz-ből nem azt állapítottam meg csak azért kérdeztem
Samsung Galaxy S3/S5
-
embe
nagyúr
Azért kicsit bosszantó hogy a Samu a régebbi (????) modellek frissítését mennyire hanyagolja.
Nemcsak a mi telónkat.
A feleségemnek egy májusi telója van, de a Samu oldalán ez van: Galaxy Grand Prime 5.1.1 Lollipop DELAYED!
Kiadták az újabb változatot 5.1-el, azt nyomják, ez meg le van ejtve 4.4-el. -
feelurself
aktív tag
Ugye hogy CM-re is vannak egesz jo kamera appok
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Valaki használja ezt a romot?
Bigyo13 nem ajánlotta mivel nem magyar régiós.
De kíváncsi lennék.http://www.sammobile.com/firmwares/download/53444/G900FXXU1BOH4_G900FOXA1BOH4_BTU/
[ Szerkesztve ]
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Bigyo13
őstag
válasz GordonSamway #24290 üzenetére
De mire vagy kíváncsi? Ugyanazt a ROM-ot kaptad meg kb,. Magyar régiósra szerkesztve!
Samsung Galaxy S3/S5
-
szabakaa
aktív tag
válasz Bigyo13 #24287 üzenetére
Benéztem.
Egyébként az a cinema fv5 annak a kameraszoftvernek a videofelvevője, bele van építve, csak külön meg kell venni mindkettőt 600 Ft-ért...Lehúzás csúcsa.
-
Bigyo13
őstag
válasz GordonSamway #24292 üzenetére
Gondolom valamennyire műkődik, de nem véletlen találták ki a régiókat.. és arra a különböző Modem és egyéb paraméter beállításokat!
(#24293) szabakaa: Be-be
ja hát úgy már más, ha fizetős igen! Úgy nem nehéz jónak is lennie akárSamsung Galaxy S3/S5
-
GordonSamway
aktív tag
-
Bigyo13
őstag
válasz GordonSamway #24295 üzenetére
Talán mert ez nem a BTU ROM
És az Alapsáv a MODEM, ami XEH régiós BOE5!Samsung Galaxy S3/S5
-
MartOOn
addikt
válasz captainnemo #24280 üzenetére
snap camera HDR erre gondoltál? Mást nem találok. Kiprobalnam en is. Koszi
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
chros
őstag
válasz GordonSamway #24290 üzenetére
En ezt hasznalom, csak Aleksndr deodexed kibuheralt-rootolt rom-at, lucky patcher (android os es play store hacked) es xposed wanam modullal fent, es gond nelkul hasit. Eddig ez a legjobb LL rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest