-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz feelurself #23050 üzenetére
Nalam remelem mar csak heteket. Egyebkent tavaly november óta van meg. Szerintem nexus5 utan ez volt a második leghosszabb kapcsolatom. onpelus2-t tuti veszek, az elso is tetszett es 3500 korul vagyok a listan az 1.200.000-bol. aztan par honap mulva meglatjuk. Addigra boven £300 ala esik a sima s6. Veszek egy zold vagy fekete 64est. De lehet nexusek meglepnek. Allitolag lesz joaras lg nexus 5 utod es lesz egy phablet huawei nexus is. Az lg akar erdekes is lehet. De azert moto is bealakitott az X style-al. zte axon sem kutyafule. Vegre van mibol csemegezni. Akkor meg minek varjak samsungekra.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
mjani1172
addikt
válasz MartOOn #23051 üzenetére
Én nemrég vettem az enyémet,sokat gondolkodtam mi legyen.Azért döntöttem ez mellett mert az összes értelmes fórumot olvasva itt volt a legkevesebb hardver hiba,és a garanciális ügyintézésre a panasz.
Én nem nagyon szeretném küldözgetni kínába,és máshogy meg nem nagyon megy a többinél.A one+2 meg a 810 es Snapi nem lehet jó, szerintem az zsákutca,aki azt használta mindegyikkel van melegedési gond,miért pont ott ne lenne.
Nekem ez minden paraméterében elvileg jó lenne,a gyakorlat sajnos már mást mutat,olyan dolgokkal kínlódok(és nem egyedül) ami szerintem szégyen.Maga a telefon sem gyorsabb észrevehetően, mint az LG f6 amit előtte használtam,ott szóba sem jött hogy nem megy a mobilnet, és néha a WI-FI is gondolkodik.
Nekem ez alap lenne,és valahogy az egész készüléket nem érzem "biztosnak " mindíg ad feladatot,ez nagy csalódás.
Én nem romolgatok( nem is csináltam soha) de hogy a hívásfogadással gond van(zsebben felveszi,össze vissza állítgatja magát),a bluetooth szintén zavaros,(ha megy akkor nem zár a képernyő)a mobilnet szar,
és valahogy szívja mégis az adatot ez nagyon nem jó.Én mindenhol wi-fi -t használok,és a mobilnetet ezért lejjebb vettem a kezdeti 10 gigáról 1 gigára.Sosem használtam csak ennek az 1 gigának 10 %-t max,hiszen nem volt hol.
Az irodától 5 percre lakom és ha jön egy levél vagy valamit akarok nézni ezen a "nagy" úton arra kellett csak.
Ennek ellenére kaptam figyelmeztetést már 2X a hónap közepén,hogy elhasználtam a mennyiséget,és most ki -be kapcsolgatom az adatforgalmat még sosem csináltam ilyet.
Nem tudom mit érdemes venni de eddig ilyen alap dolgokat nem is kellett figyelnem,pedig sokkal olcsóbb telefonjaim voltak. -
MartOOn
addikt
válasz mjani1172 #23052 üzenetére
samu ellen beszelek bar szeretem a telefonjaikat, neked szerintem egy nexus 5 kellene. stabil, jo keszulek. nincs telakakalva minden felesleges cuccal. bar nekem regebben volt de nagyon szerettem. vagy egy moto x 2nd vagy az ujak kozul valami vanilla droid.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kurzuh
aktív tag
Ha használtan veszek egy Samsung garanciás telefont, de az előző tulaj beregisztrálta már a honlapra, akkor ő tudja azt törölni, hogy én újra beregisztrálhassam az én nevem alá és ha baj van a telefonnal, engem keressenek, ne őt?
-
gps76
őstag
válasz mjani1172 #23052 üzenetére
A szavaidból kivéve "user error-t" érzek,felületesen beállított telefont hibáztatod,mert nem állítottad be megfelelően. Igaz a gyári samu szoftvereken van mit csiszolni,de azért nagy hibák nincsenek bennük.
Ha akarsz egy gördülékeny rendszert,de gyári kinézettel,ajánlom az Omega rom-okat,sokat dob a használhatóságon. -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Asszonynak kihoztunk a telekomtól egy samsung s5-ös készüléket(aminek én örültem is mert így legalább összetudtam hasonlítani a Z2-vel )
Teljesen random elkezd melegedni a hátlap,és a kamera alkalmazás ezt írja ki: Figyelmeztetés: Kamerahiba.
Ilyenkor csak sötét háttér ,se kép ,se hang.
Újraindítás után jó lesz,de mint említettem ideig óráig.
Mi lehet ennek az oka? Találkoztatok már ilyen hibával?
Telekom ügyfélszolgálat telefonon keresztül azt mondta,hogy mivel 14 napon belül áll fenn a probléma,így cserélni fogják,mert gyári hiba.
Gyári samsung class10-es 32Gb kártya van benne,utólag telepített appok pedig messenger viber,meg egy elemlámpa.
kíváncsian várom véleményeteket!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
A wifi dobalas ellen van valami gyogyir?
-
Bigyo13
őstag
válasz bghistvan #23060 üzenetére
Szia.
Tehát akkor neten rendeltétek!
A hiba amit írtál nagyon sok felhasználónál előjött már, ez a Samsung szerint szoftver hiba! És javítva lesz végleg az 5.1.1 verzióban, de már elvileg a BOE5 ROM.ban is kellett volna..Szóval nagy valószínűséggel a csere telefon is produkálni fogja, ha cserélteted, mert egy széria lehet, ami még a Telekomnál van raktáron.
Fehér vagy fekete a telefon (ez csak úgy érdekel)?
És melyik ROM verzió van rajta? POEA vagy BNL9?
VIBER vagy Skype alkalamás van fenn a telefonon?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #23061 üzenetére
Routerben hogy van beállítva a dhcp least time? Ha ez az érték kicsi akkor sűrűn cseréli a kiosztott ip címeket és az időre ledob minden eszközt...de van olyan eszköz ami nem reagál rá azonnal így nem is jelzi hogy ledobta a hálózat
-
bghistvan
senior tag
válasz Bigyo13 #23062 üzenetére
Szia!
Online rendeltük,de a boltba kértük,és onnan hoztuk ki
Fehér egyébként,BNL9 Rom van rajta,viber van rajta,skype nincs.
Frissítve nem is lett még,nem tudom hogy az változtatna rajta szerinted?
Illetve így berottyanhat teljesen a kamera? Azért ez így elég gáz mellesleg,hogy egy viber-t ne lehessen telepíteni -
bghistvan
senior tag
-
ODGx
tag
Sziasztok,
Viszonylag gyakran kell telefonalnom munka ügyben és elég kellemetlen, hogy hívas fogadásánál/indításánál nem kapcsolja be azonnal a mikrofont illetve a hangszórót és nem hall a masik illetve en sem őt... Van erre valami megoldás? Most két alkalommal is kellemetlen helyzetbe hozott a dolog....
Nem a lényeg a szándék hanem a fontos
-
ACE-
addikt
válasz bghistvan #23066 üzenetére
Nálam is volt kamera hiba, és megszűnt, a frissítéseket egyébként is ajánlatos mindig telepíteni, általában csak jobb lesz, rosszabb sosem... A wifi alatt arra értettem, hogy ott gyorsabban és olcsóbban letöltti, mint mobilneten. Rakd csak fel meglátod pörgősebb lesz, a BNL9-el sem volt bajom (a kamera hibától eltekintve), de az új tényleg jobb és azóta nem volt kamerahibám.
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
bghistvan
senior tag
Nálad mennyi idő alatt "tűnt el" a kamera bug?
Már le is frissítettem egyébként.
Te a helyemben visszavinnéd a készüléket,szerinted nagy valószínűséggel tényleg ugyanebből a szériából jönne a szórás?
Egy zékettőt nyüstölök mellékesen,ez asszonyé,csak már annyira sajnálom,hogy mindig belefut vmi bughalmaz készülékbe,volt már xperia p sp,szifon,mindeggyikkel ráfaragott,erre meg én beszéltem rá,hogy próbálja meg,erre tessék -
bghistvan
senior tag
válasz Bigyo13 #23069 üzenetére
Hát az tökjó
Asszonykám az összes ismerősével szigorúan viberrel tartja a kapcsolatot.
Időközben lefrissítettem a telefont,van valami megoldás erre a problémára egyébként?
Illetve ez tönkre tudja tenni a kamerát?
Esetleg más kamera app felrakása,vagy viberen keresztül valami más beállítás? -
Bigyo13
őstag
válasz bghistvan #23071 üzenetére
Nem annyira jó, de a POEA ROM-al is előfog jönni a hiba nagy valószínűséggel, majd előbb utóbb, hacsak nem jön ki addig az 5.1.1 ROM verzió mostanság!
Nem teszi tönkre a kamerát amúgy ez a jelenség
Írtam privátot! A VIBER profil kép készítése miatt jöhet elő főleg a hiba! De sok más oka is lehet aminek a VIBER-hez köze van!Melyik ROM volt fenn frissítés előtt? GondolomA BNL9. Az tele volt hibákkal amúgy is.. a POEA is hibás!
Nem lehet összehasonlítani más felhasználói szokásait a Tiéiddel, mivel más nem is azt a ROM-ot használja szerintem, amit Te![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Musaka
senior tag
válasz Bigyo13 #23069 üzenetére
Már megint a VIBER vessző paripád.
Kérlek ne vezesd félre az újonnan érkező fórumtársakat ezzel VIBER a hibás megállapítással.
Többen használjuk a telefont VIBER rel, hiba nélkül.
Többen jelezték hogy VIBER nélkül is volt kamera hiba.
Én is használom. Fotózok VIBERen belül képet küldök stb... Még sincs kamera hiba. -
Bigyo13
őstag
válasz bghistvan #23073 üzenetére
Ja semmi baj, valami kavarodás volt itt a Hsz-ekben is, mert a válaszod sem láttam 1 órán át!
Más kamera app sem segít, sőt.. a gyári kamera app a legjobb jelenleg!
Jó telefon az S5 hardveresen! Nem tudok jelenleg jobb hardverű Samsung telót!(#23074) Musaka: nem vezetem félre! Senki nem mondta, hogy csak annak jön elő, akinek VIBER fenn van, de akinek fenn, annak AZÉRT! Ezért nála a VIBER okozza és KÉSZ!
Ráadásul kettő kamera "hiba" is van, és szerintem nem voltál ott, hogy mindenkinél lásd, kinek mi jött elő!
Továbbá senki nem írta azt, hogy MINDENKINEK előjön a VIBER miatt a fekete kép hiba, és nem az én vesszőparipám! És felhasználóspecifikus, de mindegy!
És szerintem te nem is azt a ROM-ot használod, amit ő!
Légyszíves ne próbálj megcáfolni, mert nem fog sikerülni...nincs kedvem megint magyarázkodni, párszor levolt már vezetve, hogy a VIBER az oka és KÉSZ![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
-
Bigyo13
őstag
válasz Musaka #23076 üzenetére
Képzeld el, hogy nem egyedül jöttem rá, mert a Samsung már rég tudja meg a Google is!
És együtt dolgoztak a hiba kijavításán! Nem kéne ilyen rosszindulatúnak lenni, főleg azzal kapcsolatban amihez nem értesz és NEM DOLGOZTÁL vele! Ellenben én dolgoztam ezen a hibán, hogy mi okozza!Akinek nincs fenn a VIBER, de előjön, annak meg FENN volt akár 1 percet is.. és előjöhet a hiba utána bármikor!
Nekem SOHA nem volt fenn a VIBER és soha nem jött elő a hiba, ez biztos!
Amúgy meg más app is okozhatja a hibát... ezért dolgozik rajta a Google is!(#23077) kengyel: félre tetszett érteni! A nem tudok jobb telefont hardveresen, nyílván arra értettem, hogy HARDVERES hiba nem jön elő olyan számban, mint más telónál!
Azért tudom, hogy pl. az S6 is fejlettebb hardveresen, viszont ott már több hiba előjött, mint az S5 -nél![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
bghistvan
senior tag
Látom szép kis lavinát indítottam el,sorry
Most aztán tényleg tanácstalan vagyok,hogy most vigyük vissza,vagy ne vigyük vissza??? -
Musaka
senior tag
válasz bghistvan #23079 üzenetére
Ne vidd vissza.
Csinálj egy gyári vissza állítást alapra és ha még nem frissítetted tedd meg.
Vissza viszed nem találnak semmit. Ha szervizt hívsz nagy valószínűséggel egy újabb ROM mal telepített de használt telót kapsz.De ez csak egyéni vélemény. A döntés mindig a tied.
[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #23080 üzenetére
Ám az S6-ra panaszkodnak többen is.. lefagy, 1 nap alatt merül stb...
Engem inkább a benne lévő 5.1.1 érdekelne(#23079) bghistvan: Ahogy írtam privátban is 25 perce mással együtt, ne vidd vissza szerintem se, mert jó telefon és nemsokára megoldják a gondot.. én úgy emlékszem, hogy nemrég a BOE5 ROM-al is jelezte valaki, hogy előjött neki valamelyik kamera hiba!
Ezért írtam, hogy majd az 5.1.1 ROM verzióban lesz a végleges megoldás.. remélhetőleg! De 99% az már!
Hardveresen nézve szinte hibátlan az S5! És nem tudok olyat, ami jobb lenne hardevresen, ha a hibák előfordulását nézzük![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
válasz Bigyo13 #23082 üzenetére
Megmondom őszintén, semmi hiba nem jött ki rajta. Egész nap kapta a navigációt, szinkronizált, telefon tömkelege és így is bírta mint az S5. Lehet a szolgáltatósok sz@rok, de a függetlenek jobbak .
Ne hidd hogy a hiba mindenkinél ugyan az, és minden esetben fent állTudsz valamit a nem érkező romról ??
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #23083 üzenetére
Nézd én kettő emberrel személyesen beszéltem és mindkettőnek a két írt hiba fenn állt! Igaz Vodásak voltak a telók! De az állandó töltés az sokkolt.. ezt ők mondták!
Nálad 1 napot volt a teló?? Az igen akkor sok időd volt tesztelniMár írtam júli 27-én, 22835 Hsz. , hogy nem lesz júliusban 5.1.1 és hogy augusztus közepéig jön majd elvileg az 5.1.1, de ha nem, mert nem tudják megoldani az abban lévő hibákat, akkor szeptemberig van a határidő, hogy megoldják! Vagyis szept 30-ig meg kéne kapnunk!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
válasz Bigyo13 #23084 üzenetére
Azért július végéből, jól eltolták az időt szeptemberig Azt hittem, már újabb infód is van !
Őrültem hogy egy napig is nálam volt, meg is mozgatta a fantáziám. Ha lenne függetlenre pénzem, akkor megvenném. De így a szolgáltatótól, nem fogom kihozni[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bigyo13
őstag
-
feelurself
aktív tag
válasz Musaka #23074 üzenetére
En meg azt mondom, hogy hardver hiba es az 5.1.1 se fogja megoldani.
Meglatjuk kinek lesz igaza
Egyebkent a gondolatmenetet nem ertem, amit felvet a kolega: Akinek van kamerahibaja, annak a Viber okozza.. Akkor miert nem jon elo mindenkinek akinek fent van a Viber ? Ha meg mas programmal vagy szolgaltatssal is osszefugg a kamerhiba, akkor meg hogy a francba lehet kijelenteni, hogy CSAK A VIBER okozza ?
Csak nekem ennyire evidens, hogy hardveres a hiba..? -
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #23087 üzenetére
A csere már most biztos, hogy nagy megbánást vonna maga után
Szerinted miért tervezi a Samu, hogy decemberben kiadják az S7-et?
Az S6 bőven nem hozta az eladásra várt számokat!
Az S5 az jobb is és nekem fontosabb a cseppállóság és az akku és SD kártya csere lehetőség, mint az S6-ban a csecse becse és a fém ház és a 3 GB RAM! Ráadásul nagyon durván karcolódik az S6!(#23089) feelurself: talán tessék elolvasni megint mit írtam! Nem emlékszem, hogy kijelentettem akármikor is, hogy CSAK A VIBER okozza!
Nála a VIBER okozta és tudom is konkrétan melyik folyamat!
És mivel felhasználóspecifikus, ezért nem mindenkinek jön elő a VIBER használata alatt sem! De hát hiába írom le van aki nem érti mit írok!
És nem hárdveres hiba.. ez 100% ! És tessék utána olvasni, mert már megjelent erről cikk is!Nagyon bírom ezt, hogy valaki 0 munkával kijelent valamit, mert szerinte ez+az!
De kész érveket nem hoz fel...
Nekem több óra munkám van benne az általam kijelentett hiba okra![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
válasz feelurself #23089 üzenetére
Én már bele sem szólok, mert már régen visszadobtam volna a T.-nek ! Még ráadásul benne is van a 14.-napos cserelehetőségben. Akkor miért is nem kellene vele élni ?
Annak idején az S3.-at, vissza is dobtam !(#23090) Bigyo13
Az S7.-re is kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bigyo13
őstag
válasz feelurself #23092 üzenetére
Ez biztos, hogy nem igaz De jó, hogy neked "sorra" nyilatkoznak a szervizesek...
Nekem meg szervizes mondta, és másnak is, hogy szoftver hiba! És azért cserélték eddig a fekete kamera kép hiba miatt a telefont, mert nincs szoftveres megoldás még rá és egyebet nem tudnak tenni![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Jack Oneill
veterán
-
kengyel
nagyúr
válasz Jack Oneill #23094 üzenetére
Én részemről a kamerát raknám át a telefonomba, a többi maradhatna nem gond. Nálam ha jön valami új kütyü, azonnal felkelti az érdeklődésemet. Hidd el ha megtehetnéd, te is cserélnéd évente.
Csak ilyen árak mellett ez kivitelezhetetlen .
Ezzel nem azt mondom hogy gyenge az S5, hisz én is használom és igen jó telefon.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Jack Oneill
veterán
válasz kengyel #23095 üzenetére
Nem biztos Valamiert mindig ragaszkodom a targyaimhoz. Es ugy vagyok vele,hogy veletlen hozta ossze azt a penzt,amibol ezt meg tudtam venni,igy nagyon becsulom es nem akarom meg par evig lecserelni. Altalaban 2-3 evente cserelek telot. Amugy S6 nekem is volt a kezemben egy darabig...de nem kellene
-
kengyel
nagyúr
válasz Jack Oneill #23096 üzenetére
Én is ragaszkodom a tárgyaimhoz, de ha lehetőség nyílik megragadom. Ezért jó hogy mi emberek, nem vagyunk egyformák
kengyel
-
feelurself
aktív tag
válasz Bigyo13 #23093 üzenetére
Ketszer volt nalam hazhoz jovos szervizes, mindketto azt mondta, hogy cserelik az ilyen hibara a telefont. Tovabba voltam szemelyesen a Budaorsi(?) Telemax szervizben(Auchan mogott) es ott is azt mondtak egybehangzoan, hogy CSERELIK..
Az mas kerdes, hogy a Telemax mint szerviz egy rakas hulladek, es aki ott dolgozik felgyujtanam mindenestul, mert a hozzaallasuk es hozzaertesuk egy 10es skalan kozelebb van a nullahoz, mint az egyhez. -
Bigyo13
őstag
válasz feelurself #23099 üzenetére
Nem is értem ezt miért írtad már megint... nem azt cáfoltam, hogy nem cserélik a telefont, pont azt írtam, hogy a folyamata a teló csere!
(#23098) Musaka: te semmit nem hálálnál meg szerintem
és amúgy meg nem írom le ide... privátban megírtam annak, aki normálisan beszél velem!
Te meg nyugodtan csináld, amit multkor elkezdtél velem[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest