-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
jahogy. koszi. már nem romolom ezt. épp a hirdetest fogalmazom mar... lejart a mandatuma. igy is sokaig huzta.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Reggelre érdekesen kapcsolt be a telefon, néhány ikon képe nem jelent meg a menüben. Valakinél volt már ilyen jelenség ?
Restart megoldottakengyel
-
-
gps76
őstag
válasz szabakaa #23205 üzenetére
Majd írj tapasztalatot,de nekem is ez a véleményem. Én az omega kernelét jelöltem be,de a CPU Adjuster progiba nem csináltam semmit,mert teljesítménye jó,alig melegszik,a Viper4 audiot meg csak simán telepíteni nem kell más hozzá benne van a rom-ban.
Egy valamit nem értek,ha eltávolitoknegy progit,újraindítás után megint ott van.[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
válasz migabi24 #23212 üzenetére
Nem a bootloaderre gondoltam, hanem bármi rendszerbetöltő, ami betölti az ikonokat is.. valami csak betölti!
(#23211) kengyel: Nem tudom
én más rendszerből indultam ki, ott volt ilyen, hogy nem töltődtek be az ikonok... abból következtettem, hogy itt is hasonló miatt van![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
szabakaa
aktív tag
válasz captainnemo #23214 üzenetére
Nekem is az van, és remekül megy. Esetleg telepítsd újra full wipe-pal.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
szabakaa
aktív tag
válasz captainnemo #23219 üzenetére
Próbálkozz, egyelőre úgy néz ki, nagyon megéri!
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
geristar
tag
Lollipopp frissítést fel lehet tenni az s5-re?
Sok helyen láttam, hogy panaszkodnak, mert elromlik a kamera, csak sötét képet fényképez, ez gyakori hiba?
Gondolkozom, rajta, hogy s3 után s5-re kellene váltani, szerintetetk jó döntés lenne?
T-mobile-nál most 117k, alacsony havi előfizuval, megéri vagy tudtok jobb ajánlatot? -
Bigyo13
őstag
válasz #54715584 #23229 üzenetére
Topik G. Úr! Hol lehet kapni olcsóbban 117-nél függetlenül? Mert a nagyon hivatalos forgalmazóknál Edigital: 149 és Mediamarkt 159 ezer
Van még valami nagyon megbízható hely is ahol 2 év gyári garit adnak mint az említett 2 helyen?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
válasz balintka #23232 üzenetére
Én meg innen venném meg,
állítólag gyártói garanciás.
Meg is kérdeztem, 1+1.-év bolti a garancia Pedig nekik volt gyártóival.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bigyo13
őstag
válasz balintka #23232 üzenetére
Ajha szóval ilyen az Edigital Köszi az ötletet, majd ránézek az Iponra.
Amúgy ma délelőtt még a Telekomnál 132-ért tudtam volna megvenni 19 havi részletre, 6800 kezdőrészlettel. Most néztem és felemelték 157.800-ra, 7890 kezdőrészlettel és 19x 7890 Ft-ért
Az komoly, hogy 25 ezes áremelés volt Még mindig jobban viszik ezt, mint az S6-ot[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
balintka
addikt
válasz Bigyo13 #23234 üzenetére
Az Iponnál pár napig 132 ezerért volt, aztán vagy 2 hétig nem volt készleten, most újra emelkedik az ára. Én év végén, vagy jövő év elején akarok S5-öt, mindenképp az Ipontól. Nagyon megbízhatók, náluk vettem több számítógépre való alkatrészt, mindent bontatlanul küldenek. Nincs raktárkészletük, így mindenből az elérhető legújabb gyártású érkezik (egyenest a nagykerből hozzák).
-
kengyel
nagyúr
válasz Bigyo13 #23241 üzenetére
Két dolgot véltem felfedezni, az előlapi kamera, és a processzor. Szerintem kár volt kiadni !
kengyel
-
-
-
Bigyo13
őstag
válasz kengyel #23246 üzenetére
Hát ez az...
De eddig szolgáltatós netes rendeléseknél mindig bontatlanul kaptam a telókat!
Amúgy a Telenor oldalán is megnéztem és ott online 141000 Ft feltöltőkártyás csomagban!
Ott éri meg legjobban Telekomnál 160 ezerre felemelték Dominóban!(#23247) Jack Oneill: Igen, ezt én is akartam mondani a kollégának, elsőnek azt hittem csak nem jól látom a Neo prociját.. de nem jobb valóban!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
kengyel
nagyúr
válasz Jack Oneill #23247 üzenetére
Ezt én is értem, csak minek kellett kiadni ? Én biztos nem vennék NEO típust, egyik Samsungból sem.
Szerintem nem is lesz akkora eladása, mint a 900F.-nek.(#23248) Bigyo13
Még jól felvitte a Telekom
Én annyit írtam, azt a két különbséget látom .[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs