Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz fjudors #1578 üzenetére

    :)
    Ez így igaz is.

    Viszont idéznék tőled.
    .a legjobb az az, ha a felhasználó döntheti el, akarja-e használni
    Vagyis, igen. Van aki szeret romolni akár minden ok nélkül is, van aki szükségesnek tartja, hogy legyen root, legyen custom rom, mert olyan dolgokat használ amelyek ezt megkövetelik. Van akinek meg lefedi a felhasználási igényeit a gyári rom adta lehetőségek.

    Például én is romolni fogom a Galaxy Expressem, rakok rá valami mást, arra meg rootot, mert nekem szükségem van a linux deploy appra, ahhoz meg kell. De ezen kívűl semmi okot nem láttam fél év alatt ami indokolt volna bármilyen piszkálást. Viszont a mai napig romolok egy spica-t amikor kedvem tartja... :D Arra gyúrok, hogy csak telefon/sms, wifi, és market maradjon benne, hogy onnan két appot telepíteni lehessen. Van hozzá kb 20 giga romom (egy rom átlag 100 mega) de mindegyik tud valami hisztit... :)

    Mivel saját elmondásod szerint semmilyen készüléken nem használtál gyári romot elég régóta, ezért nem érzem úgy, hogy te tudod mitől nem jó a gyári rom. Te azt tudod, hogy miért jó neked a az a rom amit használsz. Hallottál/olvastál valamit, amitől tudod, hogy jobb mint a gyári. Neked. De nem kell a micimackó szindrómát megélned ahhoz hogy mi ezt elhiggyük. (micimackó szereti a mézet, mert a méz jó. A méz olyan jó, hogy hülye aki nem szereti, és visz a nyuszinak ajándékba mézet...)

    Az meg, hogy a gyári rom olyan hülyeségére (töltés, vaku) ami két reboot, meg 3-4 teljes feltöltés után elmúlik azonnali romcserét ajánlani olyannak aki keresni/visszaolvasni sem tud a topicban szerintem nem igazán illik. De, hogy megjavul azt te nem tudod, mert sosem próbáltad ki a gyári romot. Ez esetben ne adj róla tanácsot. Odaírhatod, hogy nem tudod véleményezni, mert más romot használsz, ott meg jó... Ebből sincs semmi baj.

    Amúgy ha tényleg ennyire vágod, akkor nem lenne hülyeség ha nyitnál egy mélyvíz topikot, és ott leírnád, hogy mire mit ajánlasz, és honnan lehet letölteni, és hogyan kell felrakni. Az általánosban ez szerintem kicsit sok.

Új hozzászólás Aktív témák