- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! tudom hogy nem igazán ide tartozik de az egyik jó barátom szeretne venne egy t-mobileos vagy független s4 minit van valaki aki megbízható és eladná? gondolok itt a letiltásra stb. Várom privátban az ajánlatokat4
kösziXbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
ztoldy
senior tag
válasz borbas666 #5950 üzenetére
Szerintem is formázd meg a kártyát és nézd meg, hogy működik-e. Nekem az egyel régebbi telefonomnál egyszer előfordult, hogy nem ismerte fel és nem is működött a kártya csak formázás után, viszont azóta tökéletesen működik az új telefonban is.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
motoflug
őstag
Egyébként nem tudja valaki, hogy merre lehet S4 Mini Black Edition-höz hozzájutni idehaza?
-
lmaresz
aktív tag
Nektek nem jelentkeztek olyan problémák, hogy a galériában a képek helyett szürke téglalapok jelennek meg (újraindítás után jó) meg a képernyő szórakozott, hogy nagyon rosszul érzékelte a nyomásokat, pl egy u betű lenyomásakor p betűtűt írt. Ezt is megoldotta az újraindítás. Egyébként ez a legújabb Tmobile-os ROM.
-
MODERÁTOR
-
lmaresz
aktív tag
válasz Viktor0610 #5964 üzenetére
Köszi Ez megoldja véglegesen?
-
Morris
veterán
válasz Viktor0610 #5966 üzenetére
Feltettem én is és valóban sokkal jobb mint a beépített. Köszi a tippet!
-
-
formax
tag
Sziasztok!
Céges mobiltelefon osztás lesz holnap. Nekem S4 mini van szánva, de van még jópár Express II is. Szerintetek jó lesz-e az S4 mini, vagy érdemes lobbiznom az Express II-ért?
Ami elgondolkoztat:
- képernyő méret 4,3" vs. 4,5"
- Super AMOLED vs. TFT: nem szemcsés a képernyő? Nem nagyon tompa napfényben az S4 mini képe? (A jelenlegi ACE3-nak jobban tetszik a képe, mint az SIII minié)
- 1900 mAh vs. 2100 mAhTudom, hogy az S4 mini magasabbra pozícionált telefon, de kíváncsi vagyok a felhasználói tapasztalatokra
Átlagos, mérnöki használatra kell egyébként, gyakran építkezéseken bóklászva (email, internet, navigáció, pdf tervnéző, word, excell, fényképező, naptár, számológép, jegyzetfüzet, angol szótár stb…)formax
-
Acef
addikt
Sztem jobb a 4 mini, de nekem nincs tapasztalatom napfényben amoled vs tft fronton, és ez neked sokat számít.
Már régóta amoledes telefonjaim vannak, nekem megfelelő a fényerő, de volt már ellentétes vélemyén is.
Vedd kézbe mindkettőt, mert a mininek jobb (lehet) a fogása, hiszen karcsúbb.[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
válasz evermobile #5978 üzenetére
csatlakozom, válaszd az S4 Minit..
-
Acef
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
tau_ba
tag
Sziasztok,
1. Nemetorszagban, Svajcban fuggetlenul vasarolt keszulekekre ra lehet garivesztes nelkul tenni a magyar nyelvu menut?
2. A 24honapos Samsung garit kulfoldon (EU ill. Svajc) vasarolt keszulekek eseteben lehet otthon ervenyesiteni?
-
tau_ba
tag
válasz motoflug #5984 üzenetére
Nem, a szolgaltatotol vennem. Hosszabbitanam az elofizetest 2 evre es ez az egyik opcio, amit hozzam dobnanak. A keszulek amugy gyarilag fuggetlen, itt (Svajc) nem tesznek az elofizeteses keszulekekre SIM/network lockot (csak a prepaidekre). Kozben chateltem a magyar Sammsung szervizzel, es csak az EU-ban vasarolt keszulekeket javitjak :-(. Viszont magyar menu gyarilag van az itteni vasakon is.
-
dekan0v
tag
Sziasztok!
Nemrég raktam fel egy új custom romot és annak van egy nagyon hasznos kis fícsörje, le is fényképezem nektek, ami azt tudja, hogy a statusbaron megjeleníti az éppen aktuális le és feltöltési sebességet mind mobilháló, mind wifi által. Namármost wifin keresztül tegnap óta lefelé történő forgalom van 250-300 KB/sec sebességgel. Sikerült kiderítenem hogy az a bizonyos Os Services nevű valami csinálja nekem a lassan 10GB-os lefelé történő adatforgalmat. Hogy tudnám ezt megszűntetni?Válaszokat előre is köszi!
U.i.: töltöttem fel screent, de az nem tom hova lett..??...?
[ Szerkesztve ]
-
Kajla5
aktív tag
Aki akar venni:
-
Panthera
őstag
De akkor ha németben találok pl. MM-ben jó áron akkor azt meg lehet venni, nem? - feltéve ha jár hozzá a garancia, tudom, ennek utána kellene járni.
Vagy legalábis jobb lehet, mint egy magyar bolti garis.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Üdv.
Ha most veszek S4 mini-t, azok már knoxosak ?If a second or you are the first to lose.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest