- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Ma voltam a Medamarkt-ban, és sikerült vennem egy egész pofás tokot. Hasonló, mint a 0.3 mm-es ebay-es cucc, de ez kicsit talán vastagabb. A képen látható matt minta, műanyag a cucc, nem szilikon, érdekes, mert csúszik is, hiába rücskös a felszíne, de egész jól illeszkedik a telefonra. Egy hibája, hogy a töltő csati nem megy eléggé be a helyére, bár tölt, csak nem kell nagyon mozgatni, mert kieshet. Majd lehet kivágom nagyobbra a helyét.
1199 Ft-ot szerintem megér, ha valaki nem akar e-bay-ről rendelni.
KÉP 1
KÉP2...Szeretem leracsniztatni...
-
Sanctus
aktív tag
válasz Pete55555 #6254 üzenetére
Én a sárkány centerben vettem ehhez hasonlót -emlékeim szerint 900 Ft-ért.
Ugyan fekete, a széle rücsis, és mindenhol szuperül illeszkedik. Mivel napközben koszos kézzel dolgozok, és nem mindig van (sosincs) idő bejövő híváskor kezet mosnom, ezért jól jön ez a tok. Sőt a kijelzőt is védi a kiálló pereme.
Ugyan kissé robusztussá teszi, s ha időnként leveszem a telefonról 8az esetlegesen alákerülő port kitörölvén (mert a tetején lévő lyukakon sajnos be-bejut egy kevéske időnként).
Ezen felül ráadásul még egy bőrtokkal is védem, amelybe csúsztatva beteszem a zsebembe.Ő az!
A hátulján a matt résznek nagyon kellemes, selymes a tapintása.Honor M5Pro
-
Nikaré
őstag
Na igen, pont erre gondoltam én is.
Velem csak az a gond, hogy még a közelébe sem jutottam a rom csere mikéntjéhez.
Pedig biztos jó leírások vannak amit még én is megértek talán
Bevallom parázok, hogy téglásítom vagy valamit úgy elkapálok aztán mehetek kuncsorogni valakihez
Pedig az előforduló hiányosságai ellenére nagyon megkedveltem ezt a telót! -
Gyapi95
csendes tag
A távirányítójával, hogyan kell több TV-t be mountolni?Nekem csak egyet enged, meg klímát meg egyebeket, másik tv-t nem, vagy legalábbis én nem találom.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Elméletileg gyári független telót vettük, de akkor nem értem g hogy bekapcsoláskor miért t-mobile -os boot képernyő van?
Ami még érdekes hogy download módban ezt írja: [link]ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Acef
addikt
Próbáltátok már az AMdroidot?
Alternatíva a gyári ébresztőre. Épp most tesztelem (Magyar) eddig tetszik: [link]Akinek van kedve, az tolhatna egy véleményt a play-on.
-
zeon.hu
nagyúr
felkérésre már teszteltem is.
tényleg jó, de sokkal jobb is lesz, ha minden belekerül majd.
a Sleep as Android szintjét ha eléri, tökéletes lesz.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
mm89
őstag
Ennek örülök! Köszi!
Egyébként majd futok még egy kört hogy akkor most hogy is van ez, mert új telefonról volt szó...új árban vettük, vagy egy kis alku lesz még utólag, mert ez így használt telefon, vagy pedig egy másik készülék. Root checker szerint egyébként még rootolt is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
sanyci
senior tag
Először is:
Ìgy eladni csalás...Másodszor:
Amit a telefonnal műveltek az szintén bűncselekmény...Harmadszor:
A garancia ugrott...Negyedszer:
Bármikor letilthatják az IMEI-det...Melyik bolt volt? Csak, hogy okuljunk belőle?!
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
papsoka
aktív tag
Kicsit off!
Ebben a fórumban valamit elállítottam és az új hozzászólások a lap alján jelennek meg. Hogy lehet a sorrendet megfordítani telefonon? -
Morris
veterán
Urak. Van egy power bankom amin 2 kimenet van.
5V 2,1A
5V 1A
Melyikkel töltsem?A gyári töltő is 1A-rel tölt.
Mi van ha a 2,1A-es kimenetet használom?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
saril
senior tag
elméletileg 2.1-essel is töltheted mert a szabályzó áramkör (limiter) a telefonban van így ebben az esetben a névleges 1A-nél többel nem engedné tölteni?
cáfoljon meg valaki ha hülyeséget írtam!
mert olvastam olyat hogy valaki ezzel töltötte és hamarabb feltöltődött, de nem írta hogy 0-5%tól kezdte vagy más töltöttségi szintről, ami ugye nagyon nem mindegy!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Morris
veterán
Köszönöm mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
ki milyen vírusvédelmet használ a telóra?
-
Ap3x89
aktív tag
sziasztok
esténként szoktam általában nézni a facet és eléggé bántja a szemem a fehér háttér
levettem a fényerőt stb de akkor sem túl barátságos.
van rá valami mód/app amivel fekete hátteret lehetne csinálni neki?Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
kiralytom
aktív tag
Hali
Tud valaki ajánlani jó klónját ennek a készüléknek? Privátba is szívesen fogadom a témával kapcsolatos beszélgetést!
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Végre elhoztam a szervízből a telefonom ami jó is lett sok nyűglődés után. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a szervízes azt mondta , hogy csak négy pólusú (3 fehér! csíkos) jack dugót szabad bedugni, különben elromolhat a telefon. Namármost ilyet nemigen találok. Még 4 polusút csak csak de hogy fehér legyen a csík???? Ez csak számomra tűnik orbitális baromságnak? Polaritásokról, pólusokról beszélt a szervízes. A lényeg hogy a drága sennheiser fejhallgatómat nem használhatom vele
-
saril
senior tag
válasz Trooper82 #6293 üzenetére
hülyeség csimborasszója amit neked a szervizes mondott agyatlanság, butaság és még sorolhatnám.. bármilyen 3.5"-es jack csatlakozó beledughatsz a telefonba nem lesz semmi baja és még működni is fog vele függetlenül attól hogy 3 avagy 4 pólusú a csatlakozó
az pedig elmebeteg kijelentés vagy márka fogás hogy a pólusokat szigetelő műanyag színéből is csak fehéret lehetne!!!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest