- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz minilego #8799 üzenetére
elozo keszulekem 1+8pro is ugyan ezt produkalta, nem lehetett vele normalisan telefonalni.
munkatarsam sajomija azonos, hol kihangositja, hol befejezi a hivast az arcaval.
nalam eddig csak parszor jott elo, fenyevekkel jobb a megoldasa a korabban emlitetteknel, nem tokeletes, de elfogadhato.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
cosworth
csendes tag
Két S22-ben is próbáltam ugyanazzal a SIM-mel, és csak az egyiknél jön elő ez a gond. Így a SIM és hálózat hibája elvileg kizárható, marad a szoftver/hardver. Új kora óta hibátlanul működött és csak nemrég kezdett vacakolni, de nem az augusztusi frissítés telepítését követően, csak később.
Samsung Galaxy S22 (Samsung Galaxy S7)
-
Laraxior
titán
Szoftver lesz a gond, mert nekem az elejen amikor megvettem jo volt, par frissites oke is volt, aztan mostanában jottek hegyre halomra, tonkre is vagta...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szkutyi
addikt
Ennyit gyakorlatilag mobilnettel szokott nekem bírni ..most járok 5.5 óránál és 18%
Azért szomorú vagyok hogy nem hogy javulna, romlik a kijelző idő ..kezdetekben volt 7 óra wifivel.
Erre az utóbbi napokban már megfigyeltem hogy 6ot is keservesen érem el wifivel.
App nem lett új, csak a felbontást huztan fel maxra.
Ja meg bekapcsoltam az érintésérzékenyseget[ Szerkesztve ]
-
T0mcs
tag
Voda sokat kérdezem nektek van 5G.
Nekem napok óta be sem villan. Volt több restart stb... -
Laraxior
titán
Nem az utolso szoftver volt a ludas. Hanem jott masnap egy nagyobb frissitesre egy 40MB koruli. Azt hittem az javitja amit a nagy elcseszett, de nem. Azota meg jott mar egy megint nagyobb.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
senior tag
-
minilego
senior tag
En az asszony xiaomi toltojevel toltom
-
minilego
senior tag
Akkor nekem a kameraig van...
-
GeoJoe
senior tag
Samu fast charging töltő [kép]
17%-100%, szupergyors töltés, 60p [kép]Samu travel adapter töltő [kép]
15%-100%, gyorstöltés, 1o25p [kép]Samu tripla veznélköli töltőpad [kép]
15%-100%, vez nélküli gyorstöltés, 2o29p [kép]Laptopról sima typeC kábellel
16%-100%, gyorstöltés, 1o17p [kép]Nem látok problémát.
ui.: a laptop jól tolja :D
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz guriga1234 #8834 üzenetére
A képed nem töltődött be....rakd fel újra és törlöm az előző posztod.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Topikgazda
válasz guriga1234 #8836 üzenetére
Ez érdekes. Telefonon PH app-ban látom, böngészőben nem...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
subset
senior tag
Biztos tök jó ha nem x+1 perc alatt tölt fel hanem már 55 perc alatt... a lényeg a minél gyorsabban ! 1 napot sem megy el nálatok ? Napközben kell töltögetni ? Mert akkor lehet, hogy tényleg nem mind1...és nem szóltam
Ha látom, hogy nem biztos, hogy kibírja a másnapot (mert egyet nálam azért biztosan) akkor alvás közben a töltőn van, annyit azért szoktam is aludni hogy még egy 1A-es is feltöltse, és még az akkum is hálás érte. Persze lehet valaki a telefonjával a kezében alszik és nincs idő töltőre tenni, és a kábelekbe belegabalyodni sem szeretne senki sem az ágyban
Örülök, hogy nem kell tízezrekért gyorstöltőket vásárolnom....és azon filózni, hogy most a kábel miatt vagy a samu frissítései miatt tölt fel 15 perccel később.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
T0mcs
tag
Azért ez hogy éjszaka rádugom hogy reggelre feltöltsön 10 éve volt divat
Lassú töltés egyáltalán nem kíméli jobban akku t. Bebizonyítva biztos nincs az viszont 100% hogy lemeríteni és teljesen feltölteni nem tanácsos... Nem véletlen van minden fejlettebb készülékben erre megoldás. Éjszaka ezek elmennek energiatakarékos módba de ha töltögeted akkor nem fog.
Mivel "szerintem" legtöbben már napközben lemerítjük ha nem is teljesen de a megadott 20% köré ezért már este előtt úgy is fel lesz töltve... -
Dave Crank
senior tag
Ezzel egyet értek én is.
Az én felhasználásommal 2 nap a telefon, minden második este töltöm csak, 25w-os gyári samsung töltővel, úgy hogy ki van kapcsolva a gyors és a szupergyors töltés is.
Tegnap este 10%-nál raktam töltőre, kb 3h SOT-tal.
Előző telefonom 1 nap alatt hozott 3-4h SOT-t, cserébe kb 30-40 perc volt 0-100% töltés.
Ez hozza a 2 napot, viszont nagyjából 65 perc a 0-100%.
Személy szerint nekem minden második este teljesen ráér, hogy feltöltsem olyan tempóval ahogy tölt alap töltéssel.
Ha véletlen a második napon úgy alakul, hogy tudom, hogy húzosabb esetleg vagy többet használom, rátöltök szintén alap töltéssel (de nem jellemző, hogy kell, de az is nagyon ritkán fordult elő, talán 3 hónap alatt 1-2x, hogy kellett a szupergyors töltés 45w töltővel).
Én sokkal szívesebb töltöm este, amikor nem használom, mint hogy napközben huzgáljam a madzagról, meg hogy miközben csinálok rajta valamit töltőn legyen.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
T0mcs
tag
válasz Dave Crank #8840 üzenetére
Ti vagytok a készülékgyártók álmai 2 napos üzemidővel! :)
Nálam 5-7ó
Persze nem használjuk egyformán. Mindenki másra használja ez már régóta nem csak telefon... -
pontyos
senior tag
-
ShadowLac
addikt
válasz pontyos #8843 üzenetére
Töltési idő engem sem érdekel, este rádugom. Igyekszem lassú töltessel tölteni. Ha véletlen kellene bekapcsolom a szupergyorsat.
A teló üzemideje szerintem nagyon jó.
Sőt a watch 4 bt is 2 napot bír, elegedet vagyok mind a kettővel.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
guriga1234
addikt
válasz Dave Crank #8840 üzenetére
"25w-os gyári samsung töltővel, úgy hogy ki van kapcsolva a gyors és a szupergyors töltés is" - a normál töltéshez nem kell 25W-os töltő.
"Előző telefonom 1 nap alatt hozott 3-4h SOT-t, cserébe kb 30-40 perc volt 0-100% töltés" - nem ismerem azt a márkát, aminek "Előző" a típusa, így ez semmit nem ér. -
fahrii
őstag
Látom nagyon pörög ez a topic, a mostani samsung "akcióknak" hála ez az új fila táska?
-
Dave Crank
senior tag
válasz guriga1234 #8845 üzenetére
Tudom, hogy nem kell, nem is mondtam, hogy kellene.
Ezt vettem + a 45w-ost, ha kell véletlen a gyorstöltés, illetve szupergyors, akkor legyen.Szerintem lényegtelen hogy mi volt a márkája az előző telefonomnak, de egyébként Xiaomi Mi 11. Jó persze akkor bele lehet kötni, hogy a xiaomiban snapi 888 van, meg hogy 500mah-val nagyobb az akksi az S22U-ban, de nem attól tud kb 2x annyit, ugyanazzal a felhasználással.
Annyi volt itt a lényeg, hogy ha A telefon 2x annyit tud üzemidőben, ugyanolyan felhasználói szokássokal, mint a B, de mondjuk 30 perccel több A-val egy fullos töltés, mint B-vel, akkor nekem teljesen jó a lassabb töltéssel az A (főleg, hogy erősebb is A).Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
szkutyi
addikt
Megkerdem mégegyszer hátha valaki tud segíteni.
Huawei watch gtre egy ideig jönnek az értesítések, majd egy idő után nem...megnyitón az alkalmazást, ismét jönnek egy darabig...
Nincs alattva az alkalmazás... -
Dave Crank
senior tag
válasz szkutyi #8849 üzenetére
Azt próbáltad, hogy amikor megnyitod a futó alkalmazásokat, akkor ráböksz az ikonjára felül és ott arra, hogy maradjon megnyitva, vagy valami hasonló a szöveg. Lesz utána egy lakat az app-n és a mem., illetve az akku menedzsment nem lövi ki.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest