Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    válasz acqua8 #2593 üzenetére

    Én még mindig nem tudok sajnálni valakit aki 300e-ért vesz telefon megjelenés környékén hogy aztán mennyit veszít rajta.
    Azt sem bírom felfogni hogy a 200e alatt s22 pl mért pofátlanul olcsó egyesek szemében.
    Furcsa hogy azért megy a sírás hogy mért olcsó.
    Régen sokat adtam a számítógépemre, a konkurencia miatt hasonló mértékben veszített néha az árából az alkatrész.
    A másik, pár hozzászólást visszaolvasva sokan írják hogy lecserélték ugyan a telefont erre de igazi előrelépés nem történt, és több éves motelről váltottak, na most nem tudom ez igaz e de akkor most ez mégiscsak meg kéne érnie a +300e árat miközben akik 17x ért vették azok írják hogy annyira nem érte meg. de ehhez komolyan nem értek csak ezt írták többen.
    Aztán az én esetem már ecseteltem régebben. Megvettem mert sajnos lehet hogy egy darabig nem lesz olcsóbb, nem magamnak, az asszonynak, mert szerintem 170e is kurva drága érte. Soha a büdös életbe nem vettem volna meg az emlegetett iphone vagy hasonlót, lett volna valami kínai brand.
    Ezek után kérdem sikeres a Samsung akciója? Kinai telefont vagy Iphont vettem? Eljutott hozzám a Samsung csúcs terméke? Miután feleségem megkapta néha gondolkozok hogy magamnak is megvegyem, de majd 100 körül. Ezek után célba ért nálam is a kampányuk, és ezt szerintem sokan leírhatnák ide.
    Nem is értem mai műszaki terméknél (sok éve is igaz volt) főleg szórakoztató elektronika (sz.gép, telefon, tv..) hogy vár el valaki olyat hogy az irreálisan magas árat tartsa miközben egyéb konkurencia letarolja a piacot.
    Kicsit korábban csökkent az ára mint páran várták de hogy ezt itt negatívak veszitek .... nevetséges sznob... :(((
    Nem tudni milyen készletek vannak felhalmozva.
    Az orosz piac nekik még megvan?
    A megszorítások miatt az Eus piac is jelentősen szűkül.
    Azt nem tudom más országban vannak e ilyen akciók de lehet ott nem is ilyen drága a telefon. Pont írta valaki hogy németbe 700euro a legolcsóbb, hozzáveszem a két ország közötti kereseti arányt és ezért most várom hogy nálunk 100 alá legyen akciózva. :D

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák