Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbubby00

    őstag

    válasz Criton #8114 üzenetére

    En leirtam egyszer. De most megegyszer lassabban kifejtosebben erthetobben. Ez csak sajat tapasztalat, lehet semmi koze nincs a technikahoz, lehet csak pont szerencsem volt, sorolhatnam a hulyeseget tovabb. A lenyeg nalam mukodott a recoverys reset.
    Most vettem a telefont nemreg. Amikor meglett 4.3 volt fent. Ott helyszinen nyomtam egy wipe resetet recoveryben (ezutan csak resetnek fogom irni ezt a 3lepeses reset modszert). Hasznaltam a telefont, ugyan azokat a progikat dobtam ra mint a note2on volt. Kilottem a felesleges samu programokat. De az uzemido nagyon gyatra volt. 4oras kijelzohasznalatot alig erte el eco modban 0-as autofenyeron. Este alvo modban 30%ot merult RAM tisztitas utan is. Meguntam. Este hazaertem, lesz ami lesz feldurom a 4.4et gyarilag. Elsonek 4.3an nyomtam egy resetet majd telefon kikapcs, akksi ki-be bekapcs. Utana szokasos allits be mindent hulyeseg(leheto legtobbet skipeltem)
    Utana leszedi a az uj szoftot, felteszi, ujraindul. Szep minden. Telefon kikapcs, reset utana telefon bekapcs magatol. Ujra kikapcs, akksi ki-be. Ezutan bekapcsoltam, normalisan beallitottam mindent. Leszedtem a szokasos programokat. Uzemidom optimizalodott(Saja meg mindig jobb a nota2 uzemideje), szerencsere este 2%ot merult alvo modban. Azota 1napja baratok vagyunk vegre Nótahárommal :)
    Ujra kihangsulyozom, ennek a szertartasnak amit en veghezvittem semmilyen tudomanyosan kimutatott hattere nincs, ez csak a sajat agyszulemenyem es a tobbiek epito jellegu kritikaja megfogadasanak eredmenye lehet. Olvastam h sokan eszervekkel es vagy laboratoriumban kikiserletezett eredmenyekkel bozonyitjak kell-e a wp reset es akksi pakolgatas, nem erdekel. En ezt kiprobaltam veszteni valom nem volt...sot en nyertem, ugyhogy en is ezt ajanlom mindenkinek! :)
    Ui.: bocsi, h kicsit hosszura sikeredett.. :))

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

Új hozzászólás Aktív témák