- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #7802 üzenetére
Nem én mondtam, nem én mondtam, nem én mondtam...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
addikt
válasz Parallaxis #7802 üzenetére
Kifejtenéd? Nekem nem tűnik butábbnak a beépített gyári browser-nél. Az meg bosszantó, hogy egyik másik sem tud szinkronizálni az asztali chrome böngészőmmel. MEg ennél legalább a kereső sáv lemegy háttérbe és csak a státusz bar foglal helyet. Ha találnék olyan böngészőt, amilyen a htc one s-é volt, hogy teljes képernyős módban fut (se böngésző címsor, se status bar) akkor pattintanám a chrome-ot...
My name is Bond, James... Dean.
-
banhammer
veterán
válasz Memmaao #7804 üzenetére
Dolphin Browser, mellé a Dolphin Jetpack, Opera Androidra, Maxthon böngésző, Boat Browser.
Ezeknél mind lemegy a keresősáv a háttérbe.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
Hmm... Kitkat jött, frissítettem a progikat utána. De a Maxthon nem akarja tördelni a sorokat. Eddig nem volt probléma.
Nincs valakinek régi verziós Maxthonja, amit nem Kitkatra terveztek.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
bbubby00
őstag
Csak nekem furább a vibrám a Note2-höz képest, vagy tényleg más?
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz andrew01 #7816 üzenetére
Mintha egy rossz kínai telefon rezgője lenne benne a note2höz képest, másrészt az érintőgombok is úgy világítanak mintha kínai utánzat lenne, ellenben a 2-höz... nem értem néha én a technikai vezetőket..
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
andrew01
tag
válasz bbubby00 #7817 üzenetére
Detto nem értem.. és hasonló volt a reakcióm 'ajj, ennek nem olyan jó a rezgőmotorja mint a N2-nek.. eh' de ami szívfájdalom az a zenelejátszó N2höz képest... super chip ide vagy oda, N2- zenelejátszója jobb volt, mind hangzásban, EQ-beállításokban és felületben is.. nyilván szubjektív, mielött betámadnak egyesek, hogy márpedig super zene chip.. nekem igy jön át..
De ne csak rosszat.. sok jó is van a mérleg másik nyelvén.. legjobb jó a kijelző !! és mégiscsak ez az esszenciája - fényesebb maxon /és egyben 'dim'-ebb min.-on/ és élesebb kontrasztosabb -
banhammer
veterán
Pontosan mi a baj a vibramotorral?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz andrew01 #7818 üzenetére
Én csak a Sony walkman appjához tudom hasonlítani, na annál csúnyább is és butább is, az biztos.
-És akkor itt újra megkérdezném, szerintem vagy harmadszorra, hogy lehet valahogy zenét a lejátszóból küldeni?Kanyar vissza:
-Legalább az albumborítókat jó nagyban húzza ki, ami mutatós, de pl lehetne valami grafikus equalizer(widgetnél is).
Na meg mondjuk a számok rendezésére állítási lehetőség.
Az adapt sound viszont-annak ellenére, hogy használat előtt Beatsaudio féle bullshitnek gondoltam- baromi jó hangzást kölcsönöz Sennheiser fülessel.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
-
adequate_cou
senior tag
válasz Peterson_ #7820 üzenetére
Originally Posted by charly-whiskey View Post
So, I decided to trip Knox since there is no loss of general Samsung warranty but only "Knox warranty void", which means there is no security guaranteed for the container any more. And I am from Germany, so we have laws..
At last someone who understands firstly that Knox 0x1 means what it says on the Note 3 display: Knox warranty void, not entirely warranty void.Nem tudom erre gondoltál-e, de ennek kellene utána járni..
-
adequate_cou
senior tag
Kezd ez egyre érdekesebb lenni...
Lassan kezdhetunk romolni
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Markizmark #7822 üzenetére
Nem, Galaxy SIII-mam volt.
Valahonnan le lehet tölteni rezgés mintákat?
Próbáltam magamnak csinálni rezgést a telefonnal és egyszerűen katasztrófális lett az eredmény.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
addikt
Ma éjszaka az én telefonom is merült a szokásos 1-2% helyett 12%-ot. Az Androit Operációs Rendszer akkuhasználata felkúszott 77%-ra. Mi akaszthatja meg? Minden este kéne egy újraindítás??
My name is Bond, James... Dean.
-
mimis
tag
válasz adequate_cou #7824 üzenetére
Azért én még ennek ellenére is vigyáznék ezzel a Knox flag-es hülyeséggel. Lehet, hogy idővel el fogják ismerni, hogy az ugrás után is megmarad a gyári gari. De jelenleg azt hajtogatják mindenhol, hogy nem lehet visszaállítani 0x0-ra. (persze ez is változhat)
Elég, hogyha az egyik következő ROM -ba betesznek egy olyan feature-t, hogy bizonyos funkciók csak akkor működnek (vagy csak akkor működnek 100%-osan), ha a számlálód még nem ugrott. Hogy miért? Mert megtehetik.
Én inkább megvárom, míg valaki kisasszerol egy biztos, ugrásmentes rootot. (Pedig már alaposan viszket nekem is a tenyerem, hiányzik nagyon a tasker... ) -
Criton
veterán
Srácok! Megjött a frissítés! 4.4.2 OTA - nagyon lassan de jön lefelé.
Egy kérdés, most 17%-on van az akkumulátor, a frissítést tudom később is telepíteni ha letöltötte? Vagy ha töltőn van a telefon, akkor ilyenkor is mehet?[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
-
Bagoly81
aktív tag
nekem gyári független(xeh) és jön le egy 383.85 megás frissités
asszem elkések a meloból
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem feltétlenül kellett volna megszakítani a letöltést.
Letöltés után elvileg meg kell kérdeznie, hogy akarod-e most telepíteni a frissítéseket, vagy később, (fél, egy és három óra van, ha jól emlékszem).Plusz javaslom, telepítés (most már újraletöltés előtt) nyomj neki egy factory resetet, és csak úgy frissíts. Für alle Fälle.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
banhammer
veterán
Wohoooooooooooooohohoooooooooooooooooo!
Nekem is jön lefele!
36 percet ír ki.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bagoly81
aktív tag
én 2-3 hónap mulva számitottam volna 4.42 re kellemesen csalodtam, de egy valamit nagyon sajnálok, a dalvik hiányát nagyon
-
Criton
veterán
válasz Bagoly81 #7844 üzenetére
art-ot akartál mondani, nem?
(#7846) banhammer: jogos, ha megszakítok egy Windows frissítést, nem formatállom a rendszert újra letöltés előtt, valamint ha jól emlékszem xdan írták, hogy frissítés előtt nem kell factory/hard reset.
A probléma ott is van, hogy letöltés előtt nem kérdezi meg, hogy le akarom-e tölteni, és ha be van kapcsolva az automatikus letöltés, akkor lejön magától, és ha mondjuk valakinek mennie kell, és nincs WiFi közelében, akkor szerintem ő is megszakítja.... de ha kell, akkor nyomok egy resetet, nem olyan nagy dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz adequate_cou #7823 üzenetére
Nem.
A 4.4-és frissítésről írtak jót és rosszat egyaránt és több volt a rossz.
( nem igazán értem miért nem lett jó a link se úgy se úgy )-Ahogy látom feljebb, már késő.
De legalább mennyi bétateszter van itt[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz banhammer #7846 üzenetére
Azért mert, az ostoba, de annál változatosabb diszfunkciók körülbelül 80%-át a folyamatosan egymásra frissített rendszerek okozzák. A frissítés frissítésének frissítései felhalmozódnak; rengeteg hozzáadott folyamat fut, mikor ráküldöd az új szoftot; tele van a cache, akkor is, ha törölgeted; tele van a memória, akár régen törölt appok maradványaival, etc.
A gyári állapotra telepített frissítés az optimális.De nem kötelező. Viszont, ha beleszaladsz valami frissítés után előálló problémába, az első kérdés az lesz, hogy tiszta rendszerre raktad-e fel, a javaslat pedig a választól függetlenül, hogy nyomj neki egy resetet.
Criton Ráadásul leállítottad a letöltést, majd újra elkezded. Tulajdonképpen telepakoltad a cache-t a frissítés fájljainak egy részével, elvileg törlődik, de ugye mi van, ha nem teljesen.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Necc
addikt
Bezzeg BTU regiora ez se akar jonni
#7852: frissites utan, es akkor is csak akkor ha valami komolyabb problema jon elo amit 100% hogy nem 3-rd party szoftver okoz (pl. nem valami playrol telepitett alkalmazas ami nincs felkeszitve a kitkatre es ennek kovetkezteben szivja az aksit).
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest