-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tölthető az LSS 3.7 végleges változata. Akit érdekel az az EUR változatot szedje. Kíváncsi vagyok hogy fog viselkedni.
-
senior tag
sokan kérdezték már hogy miért nem adom el a kicsikét.
szerintem azért mert maga a Note szériának nincs alternatívája.
cseszett nagy amoled kijelző-t eddig szerintem semmi nem tudja űberelni.
próbáltam már IPS/Quantum IPS meg retina meg más sz@rságokat, de véleményem szerint az amoled visz mindent.
hajlitott kijelző nem kell, mert "hogynézmáki" alapon nem tetszik.
ceruza, bővíthetőség, Qi charging, akkucsere alap legyen.
ezt meglehet még spékelni 1-2 dologgal, és akkor maradunk a Note 3-nál.véleményem szerint ki "fulloztam" a telót.
3500mAh JuBa akku
128Gb Evo+ MicroSD kari
edzett üveg fóliák
matt fóliák
Qi töltő matrica a hátlap alatt + Pad.
a Dual Sim adapter még úton van
okos gomb a Jack dugóba.
Mágneses csatlakozó úton van
VR szemcsiFlip Cover, Dot View, stb tokok.
vízálló tok, miegymás...
3.0 USB kábel, MHL kábel.napokban akkor felpattintok egy note 7 portot a telóra, és egy jó darabig el leszek még vele(remélem)...
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
veterán
válasz geryboro #37309 üzenetére
Végre is látunk a fórumban!
Osztom mindenben a véleményed! Én is így látom! Csupán annyi a gáz a kijelzővel, hogy a fehér az marhára nem fehér! Ez bevallom eléggé zavar!
Talán még alternatíva egy Note 4! De amikor kijelzőt cserélt a szervizes a telefonomban, azt mondta, hogy a note 4 rosszabbul sikerült mint a Note 3. (Csak leírom mit mondott)
Pontosan milyen qi matricát használsz illetve milyen padot? Nem nyomja ki a hátlapot a matrica? speciel sehol nem találtam olyan matricál hogy ne álljon ki! Nem szeretem ha billeg az asztalon a telefon!
Honnan rendeltél usb 3.0 kábelt?
A Note 7 romot kb azonnal tedd fel! Na az fog dobni igazán rajta!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz geryboro #37309 üzenetére
majd legyél szíves mindenképp írj beszámolót a kütyükről, mert sokakat érdekelhetnek, továbbá nyugodtan osszad meg az ebay-es linkeket, - igen azt szabad - mert biztos hogy jó páran vásárolnának olyan eladótól, aki megbízható. - avagy letesztelt...
És hát amiket felsoroltál igen csak jó választások!Személy szerint engem a Dual Sim adapter, és a mágnes csatlakozó érdekel. egyébként a hsz-t ON-ba raktam, mert ez igen csak szakmai, mert egy telefonnál ilyen extrák igen fontosak, konkrétan ettől is függ sokaknál az, hogy valaki leváltja az adott eszközt, vagy megmarad szeretett telefonja mellett.
-
-
GeoJoe
senior tag
Mi az h okos gomb a jack dugóba?
és milyen VR szemüveget használsz? most egy s7-et használunk VR-ra de örülnék ha a note 3 is használható lenne ilyen célra
-
janaman01
addikt
Régóta használom.kicsit kinyomja a hátlapot. Egyszerre a két simet nem kezelei. Vagy az egyik vagy a másik. Mikor behelyezed és bekapcsolod , felkerül egy sim kezelő program, amivel a két sim között tudsz váltani. A váltás kb 30 40 másodpercet vesz igénybe . Nyilván újrainditás stb nem kell. Érzékeny a kábel a hajlitgatásra. Nekem ez a második. Több hónapja gond nélkül megy. Újabb romokban le kell cserélni az stk .apk t..mondjuk a phronesis v3 ra..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
senior tag
qi lap
nem az igazi, nem csak a csatlakozót nyomja ki egy picit, hanem a hátlapot is középen.
volt egy korábbi is, ott csak a csatlakozó emelkedett ki.okos gomb
vr headset. tavaly tavasszal vettem, pár ezressel kicsit drágább volt, bluetoothos joyyal. nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Nekem is van régóta egy VR Shinecon , de filmezésre nem igazán ajánlanám.. elökörködni nem.rossz, illetve elég passzentosan megy bele note 3..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
senior tag
válasz EasyKnight #37321 üzenetére
ehez hasonló, de árfekvésben kicsit drágábban jutottam hozzá...
hogy megy le az ára mindennek...vr szemcsi kényelmes volt, természetesen feleződött a pixel ráta, így persze hogy látszottak a pixelek,
de még a tűrhető kategóriában. trinus vr-hez tökéletes.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
sanyi722
tag
Szasztok!
Sajnos nem vagyok hozzáértő a ROm csereberéléshez, de a Note 7 ROM-ot nagyon szeretném feltenni a telefonomra. Olvastam itt tőletek, hogy az üzemidő is megnőtt és sokkal másabb lett a készülék.
Valahol le van írva a rom cserének a menete valami egyszerűbb módon? (ilyet még sosem csináltam) -
törölt tag
Ha netalántán érdekel valakit egy új kernel Synapse-vel az a linken kipróbálhatja
-
törölt tag
válasz gyuri81 #37327 üzenetére
Dupla koppintásos felébresztést be lehet állítani és működik is, cpu órajel állítás, gyorstöltés állítás, max min fényerő csökkentés növelés, elvileg az always on display és megy vele 1 óra alatt +15% merülés mellett. Az akksi idő majd kiderül mi mutat. Tesztelgetni jó, mert stabil.
-
törölt tag
Érdekes hogy fél napja van fent a kernel, a proci ameddig lehet fel van húzva és a Avengers Battle:Hero Saga játék alatt semmi akadás és nem is melegszik úgy a teló...Nem értem, de örülök neki
-
senior tag
válasz gyuri81 #37325 üzenetére
pár ezer hsz-el korábban leírtam hogy készítek egy arany színű note3-at.
kissebb komplikációk beütöttek, 2 kijelzőt "eldurrantottam", de a végére összejött a dolog.
arany keret, arany s-pen, arany homegomb, arany kamera cover, van hozzá arany hátlap és tok is, csak elég durván fogja a jelet, így nem hordom.
arany okos gomb, arany finger ring, arany flipcover.
arany színű edzett tükör-üvegfólia pedig annyira tükröződött, hogy nappal nem lehetett látni a kijelzőt, így maradt a matt fólia.
köszönöm hogy észrevetted, lelkesedéssel tölt el.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuri81 #37333 üzenetére
Telepít egy Synapse nevű appot, amivel lehet állítani a min max frekvenciát. A minimum a 300MHz a maximum a 2726,4MHz. Bővebb testreszabásra a Kernel Auditort ajánlom, ott több mindent lehet változtatni a többi kernelnél is.
-
senior tag
válasz nggabi #37335 üzenetére
Sukár Galaxy Note 3
/synapse-al én is probálkoztam.
Cpu téren bőven testreszabható, profilban is, csak reboot után nálam mindig vissza állt alapértelmezett profilra, és a telo az undervoltot nem nagyon szerette. fogyasztás téren éppen hogy csak valamit lehet vele nyerni, van hogy napokig elmegy, de van hogy 10 percet nem bír aztán reboot.
ez is darab függő. valakinek bejön, valakinek nem.
xda-n van követhető profil beállítás oc. nélkül.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm édesapjának Note 3 van és karácsonyra gondoltam neki egy ilyen QI charge power banket, ami hasonlóan varrott az eredeti hátlaphoz. [link]
Illetve a tanácsotokat szeretném kérni a QI charge matricákról.
Van egy 500 ft-os [link]
Illetve egy 1500 ft-os [link]
Továbbá találtam 2000ért nfc chippeset is, de arra már nincs szükségem.
Az első kettő közül van e valakinek tapasztalata? Működik mindkettő, jól használható? Lassabban tölt fel, mint micro USB kábelről?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
senior tag
válasz Sanzaa #37348 üzenetére
lassabban tölt fel mint microusb kábelről.
maximális qi töltés 600-650mAh,
sokban nem térnek el a qi matricák egymástól, leginkább dizájn meg szín.
a 2. qi matricám vastagabbra sikerült mint a z1., így kicsivel jobban púposodik a hátlap a telefonon a kelleténél.
volt arra is precedens hogy egy bizonyos(nem fém) tokban töltöttem, és jelezte a pad hogy nem tudja tölteni a telefont.
olyan is volt egy másik tokkal, 1 óra alatt 5%-ot sikerült ráerőszakolnia.
a 3. az tökéleset volt.
mérettől(nagyjából) és anyagtól függetlenül.(természetesen nem fém)
fém hátlap + fém tok qi töltés felejtős...Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest