- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Jo ez az N7 rom. De a kamera és galéria elég szar. Csináltam a gyerekkel 2db képet előlapi kamerával és azóta nem tudok fotozni csak restart után. A galéria meg nem mutatja a képeket, naponta többször csak fehér képek vannak....
-
seger
addikt
Kipróbálnátok nállatok működik-e?
Aki N7 romot használ! Csináljon 2-3 selfi-t majd lépjen ki a kamerából és lépjen vissza
Nekem itt lehal a kamera csak fekezeség és restart-ig nem lehet fotózni! -
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Már rég nen használtam a noteot navigalasra, de most szuksegem lett volna ra es az tortent, hogy alig talalt gos jelet. Csak kb tudta meghatarozni, h hol vagyok es az uton kozlekedve, hat hogy mondjam... nem volt "realtime" a helymeghatarozas. Neha-neha eszbekapott es berakott a poziciomra, aztan meg leragadt stb. Tobb google mapsszal es igoval is ez a szitu. A google maps folyamatosan azt irta, h gps jel keresese. Es ez is csak akkor mukodott igy, ha az ablakban volt a telo. Ha levettem a szelvedo mogul es beraktam a kozepkonzolba, akkor teljesen megszunt a vetel, mintha alagutban lennek. Van erre valami otlet?? Lehet h haldoklik a gps antenna?
-
seger
addikt
Ilyen se volt még nállam! 0:20 körül raktam le a telefont 53%-on volt az akku és reggel 6kor néztem rá és akkor is 53%-on volt.
Igaz utána 45 perc alatt merült 9%-ot de minden forumot átnéztem meg facebook meg hírek! Kíváncsi vagyok meddig bírja most. Viszont semmi melegedést nem tapasztaltam eddig.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz dreizwanzig #36960 üzenetére
Hasonló volt nálam is, ráadásul egy orig fw-vel. Egyáltalán nem is ment a GPS, a GPS Data egyetlen szatellit jelét sem tudta kimutatni. Teljes reset segített, azt viszont nem tudom, hogy a FW-t is újra ráraktam-e, vagy csak wipe. Azóta minden működik rendesen, GPS fix is van néhány másodperc után.
-
szabog74
aktív tag
válasz dreizwanzig #36960 üzenetére
Lehet antenna kontakt hiba is.
-
Hauptmann
addikt
Létezik olyan töltő,a mivel a kivett akksit is lehet tölteni? Nem a Samsung féle külső töltőre gondoltam, annál olcsóbb megoldás érdekelne. A már nem használt gyári akkumulátoromat tölteném vele időnként, soha nem lehet tudni, mikor kell, és azért nincs annyira rossz állapotban még.
-
GML
őstag
Üdv,
hogyan tudnám klónozni a készüléket (adatok, programok, beállítások) Root nem áll rendelkezésre.
A történet annyi, hogy cserélik a telefont és nincs sok időm arra, hogy belakjam. Odin megoldhatja a problémámat? -
veterán
Valaki nem próbálta a Phronesis rom MM verziót? Már 2.5-nel járnak
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
thomas1997
csendes tag
Üdv.
Felraktam a v3-at. Sebessége nagyonjó
De pár kérdésem lenne:
1: valahogy át lehetne rakni az alkalmazásváltót a home gombra?
2: az óránál szoktam lehúzni a statusbart. De ha ott húzom le akkor a bekapcsoló gomb menüjét adja be. Ez kikapcsolható valahol?
3: statusbarban nagyonnagy az ikonokhoz képest a százalék és az óra kiírása. Nem lehet ezt összetömöríteni?
4: a telefonkönyv angol. Erre van valami javítás?[ Szerkesztve ]
-
Tibry
csendes tag
Azt láttátok hogy a Dark Lord note 7 ben megjelent a v.2? Itt van egy link ahhonnan le lehet tölteni! https://drive.google.com/file/d/0B1t6bgMFc6WJMkxMRzFOSk9IRUE/view?pref=2&pli=1
Hibák még vannak bene videó is van róla![ Szerkesztve ]
-
-
GML
őstag
válasz Tav-Csoves #36977 üzenetére
Sajons már nincs másik operátoros kártyám. Ami ebbe bekemenne, meg pláne.
-
seger
addikt
Már annak is örülnék ha a kamerát javítanák.... Gyerekem első napja a suliba, persze a kamera beszart. Sokszor kellett ujraindítani a telefont, de addigra elmúlt a pillanat .....
Nincs valami kamera amit twrp-ből fel lehetne rakni? Hátha jobb lenne....
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
válasz #24536576 #36980 üzenetére
Jajjj mit várok. Gondolod egy az egyben a note 7 kamrája van benne? Nyilván NEM csak a szoft....
Ha sokat romoltál volna akkor tudnád hogy volt már pár rom ahol a kamera részt külön tudtad felrakni, mint pl az aroma telepítéskor is van hogy több kamera közül tudsz választani... és ha az egyikkel nem jo, a másikkal jó lehet. Pl az S7 rom-ban...
És így volt már régen is az S2 korában is!!
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
válasz gyuri81 #36984 üzenetére
Egy több mint 2 éves akkuval.
Használat az internet, fórumok, hírek...
Facebook, messenger, viber, logmein, gmail általába 50-100 mail munkám miatt kb felére azonnal válaszolnom kell!
Kb ennyit minden nap hoz...
Ami még pozitív 1 este alatt max 1%-ot merül és nem kapcsolok le semmi szinkronizálást, se wifit, semmit. Minden ugy van ahogy napjözben.A phronesis V3 ezt kb 2 óra kijelzőidő, és délután töltőn lógott!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nos, befejeződött a Note3-as korszakom, pihenőre küldöm. Ma megérkezett a N7-esem, hát nem gondoltam volna, hogy ennyi különbség lesz a kettő között.
További jó ROM-olgatást, nekem most 2 évre megint pihi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest