- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Van értelme 4g.t használnom ha már limitálva van a mobilinternetem?
Flottás csomagban vagyok, laptopra szoktam megosztani a mobilinternetet a noteról és a letöltési sebesség korlátozva olyan max 30kbyte/secVan értelme ilyenkor 4g-t használnom? A fő problémám az, hogy ha ilyenkor hívnak elmegy a net, hsdpa-val szerencsére nincs ilyen.. de nem tudom, hogy ha 4g-n lóg a telefon jobban járok-e sebességügyileg (vagy totál mindegy már ekkor)..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Dictator^ #36551 üzenetére
Semmi értelme nincs a 4G-nek lassított nettel. Sőt érdemes ilyenkor figyelembe venni, higy a rebdes internet sebesség esetén - amikor nincs korlátozásod - akkor mennyi a letöltési sebesség.
Ugyanis ha 10Mbit, vagy 256kbut környékén mozog, javaslom, higy csak a 3G-t (wcdma) használjátok. Ugyanis nem éri meg a 4G mert meríti az akkumulátort!
És aáennyivel gyorsabb/stabilabb lenne szvsz. nem éri meg használni a 4G-t. (Ami csak internetet csinál, híváskor leugrik 3-2G-re. -
DrJaka
aktív tag
válasz Peterson_ #36550 üzenetére
Ugyan ez előfordul random időközönként az S7 edgenél.
Valami program beragad, és android rendszer néven szippantja az akksit.
Tegnap 1óra 19 perc akku használatból, az android rendszer 1óra 17 percet volt ébren, úgy hogy hozzá se nyúltam a telefonhoz miután lehúztam a töltőről.Huawei Mate 20 prO
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #36554 üzenetére
mindenkinek:
Kísérlet!
Próbáljuk megoldani közösen ezt a problémát.
Van egy olyan sejtésem, hogy ez a probléma a Google play szolgáltatások miatt van. (Van más elképzelésem, is, de ha az bebizonyosodik, akkor komolyabb a gond samsungéknál...)
Itt van ez az oldal:[link]
Nekem alapból a Google Play services 9.0.83
Volt fent a telefonon, van frissebb. A legfrissebbet tegyék fel az érintettek.
A default dpi: 480
Procink: arm
JB:4.3
Kitkat: 4.4.2
Lollipop: 5.x
MM:6.xTöltsd le a megfelelő verziót a készülékre.
Indítsd újra. Ha lehetséges, (pl KK) töröld az akku grafikon előzményeket!
Figyeld az akku statisztikákat, s írd meg, mit tapasztalsz![ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Tav-Csoves #36552 üzenetére
Hívásnál a 4g teljesen eldobja a netet, amíg telefonálok nincs net, amikor lerakom bejön az Edge net, aztán egy fél perc kell mire vissza HSDPA-ra vagy 4g-re..
Átraktam most amire mondtad.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
janaman01
addikt
válasz Tav-Csoves #36555 üzenetére
Nekem is az van fent a play servicesből. Nálam érdekes módon csak akkor van első helyen az akkufogyasztásnál, mikor a 4g megy..Hétvégén , mikor wifiről netezek, akkor semmi gond vele.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
seger
addikt
Feltettem....
-
janaman01
addikt
Felraktam én is. Holnap beszámolok.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
seger
addikt
Eddig jobb a helyzet...
-
FingR86
őstag
hosszú idő után váltottam KK-ről Lollira.
Jelenleg Omega v27 rom van fent. KK-ből is ez a fajta volt fent, több évig nem volt vele semmi gond, szerettem.
Akksi időben látom értelmét a váltásnak, de ez a bluetooth vhogy nem kóser. Mi Band-et hol látja, hol nem. Marshmallow-ban ez már megoldott probléma? Esetleg vki tanácsolna vmi jó kis portot vagy bármi ötlet ? Temasek, Resurrection vagy akármi ?
-
Peterson_
addikt
-
senior tag
válasz Tav-Csoves #36501 üzenetére
lopplipopón vagyok philz touch, root, custom kernel ect.
lenne értelme váltani 6. alapu portolt romra? arya vagy yoyo?ha igen kérhetnék egy részletes leírást lépésről-lépésre.
kösziΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
seger
addikt
V3 rom-ban hol tudom megnézni a modem verziot?
Modem cserével változhat a wifi is?
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz geryboro #36567 üzenetére
Szia!
YOYO-t próbáltam ki, nekem szaggatott, a másikat nem próbáltam.
Ha ki akarod próbálni, akkor:
TWRP: Wipe, Advenced, mindent kipipálsz, kivéve az Externalt.
Ezután install, és a zipet beállítva install. Végig fut.
Ezután újraindul, System-el. Ha bootloop, akkor:
TWRP: wipe: cache, dalvik cache. Újraindul, és működik. -
seger
addikt
Prohnesis v3-ról kellene visszaálnom 4.3-ra.
Odinnal sok file-os telepítővel menni fog?
Vagy van valami trükk?
Köszi
-
seger
addikt
-
Kiss67
senior tag
Üdv. Mindenkinek.
Meguntam az android problémáimat.
Szeretném végre használni az eszközt, nem azon dolgozni, meg "gépészkedni" hogy működjön, aminek alapesetben működni kellene.
Mindenkinek jó ROM-olgatást kívánok ,akinek van elég ideje az efféle időtöltésre.
Remélem jól döntöttem, és eddig úgy néz ki hogy igen.
Lehet megtaláltok egy másik topicban majd.
Bye bye....
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
seger
addikt
-
senior tag
pár kérdés:
Loud Speaker csere mennyire komplikált?
csak ragasztani/pattintani kell?működő proximity kalibrációt tudna valami mondani?
került egy kis retek a szenzor és az üveg közé, ha sikerülne korrigálni bontás nélkül.másik, egy smart ic chip nélküli S-View tokhoz valami Note szériára való Smart Window appal valaki kisegíthetne.
harmadik:
Galaxy Charging Current Pro mérések alapján adott pár adapter és tyukbél amivel eléggé érdekes méréseket fedeztem fel.
volt ugy hogy még a kábel sem tudott bizonyos mAh szám felé menni.
mitől lehet? függetlenül a vastagságtól.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ezt készülöm felvarázsolni egy 0x0 N9005-re. Kernelt kell raknom, az megvan. TWRP-t is, az is megvan, de csak annyi, hogy odinnal PDA-ként feltolom? Modem+BL is menni fog odinnal, rootnak pedig gondolom CF Autoroot mehet, szintén odinnal (?).
Stimmel ez így?hardverapro.hu/tag/chipman
-
lowzor
veterán
Hali!
1 hónapja kaptam vissza kijelzőcsere után a telefont, de már látom benne nagyon halványan a Status Bar-t beleégve.
Pedig nagyon vigyáztam, hogy ez ne történhessen meg. Alacsony fényerőn volt legtöbbször és vigyáztam, hogy sokáig ne legyen rajta a Status Bar.
Mit lehetne még tenni, hogy ez ne történjen meg?
Nyár végén szerintem megy még vissza egy újabb cserére, mert utána lejár a gari.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz CHIPman #36588 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy eme rom felrakása után a knox 0x0 lesz, sőt, már a twrp recovery felrakása után is?
Vagy is a garancia elvész.
Először is: twrp-t kell feltenni, (odin, ap-be, és ne rakj fel 3.x verziót!) ezután nézd meg miket tudsz beállítani, mire képes a program. Külön választható, hogy az sd, vagy a külső external sd-re/-vel csinálj valamit. Csinálj egy biztonsági mentést sd-re az EFS -ről. (Ez tartalmazza az IMEI-d (segítségével telefonálsz)
Ezután csinálj egy teljes törlést, a wipe advanced-ben. Ne válaszd ott ki az external sd-d, mert akkor a biztonsági mentéseid is letörli.
Aztán: letöltöd a kívánt rom zip-jét, ez pl az AryaMod, és TWRPben, az installnál az sd-re felmásolást követően onnan telepíted. -
törölt tag
válasz Tav-Csoves #36590 üzenetére
0x1
-
nggabi
félisten
-
Tav-Csoves
őstag
AOSP romra (android 5.1.1) milyen kernelt javasoltok?
igen, épp tesztelek egy romot, (egy régi, elfeledettet, ne találhassatok ) és majd hosszabban be fogok számolni
-
janaman01
addikt
-
senior tag
felújított teló:
-új kijelző
-új pezsgőarany keret
-új 3500mAh Jubatec akku
-új pezsgőarany S-Pen
-új hangszóróúj kamera modult rendeltem, mert korábban olvastam hogy van eltérés a gyárival szemben,
igaz ott is vannak külömböző revízió számúak, egy próbát megér.kérdés:
valami eredeti samsung vagy hasonló Qi töltőpad akad a telóhoz, aminek nagyobb a töltési hatótávja?
mert sima tokkal már nehézkes volt ezzel a noname töltőpaddal a töltés,
a vízálló tokkal meg el sem tudom képzelni.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
törölt tag
Note 7-ben megjelenő új touchwiz illetve samu appok (beta) felkerültek xda-ra, akinek 6.0.1 alapú (touchwiz) főzelék van fent az ki tudja próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
meszi1031
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lenne e gyári lolira frissíteni KK-rol. Anni volt fent de vissza ment gyorsan a KK, mert nem jött be a dizájn. Az elsődleges kérdés az lenne, hogy hosszabb távon megéri, lehet sebesség növekedés vagy netán lassúl, üzemidő javúl stb. -
törölt tag
válasz meszi1031 #36598 üzenetére
*Lassul, Javul.
Egyébként a gyári 5.0 eléggé kacat, nem sokat ér. Egyedül a Phronesis v3 főzelék az ami előrelépés a KK-hez képest, de az ugrasztja a Knox-ot, vele együtt a garanciát.
Valaki próbált már 6.0.1-es TW ROM-ot? Én 2-t is, de mire felállt a rendszer, tojást lehetett volna sütni a Note-on, aztán az egyiknél a TW összeomlott és egyiknél se volt SD kártya.________________________________________________________________
Sajnos a tollamat továbbra se érzékeli a kijelző, másik tollat se. Remélem nem romlik tovább és kibírja esetleg a N7-ig. De ha az csak Edge verzióban lesz, akkor...[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz #24536576 #36599 üzenetére
Pedig egyre több helyen olvasom, hogy csak az lesz... Párimnak s6edge van... Hát mit mondjak. Paraszt vakítás.
Próbálom én is életben tartani az N3-at amíg lehet. Aztán szerintem N4... Az az utolsó régi iskola szerinti nóta (sajnos).
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest