- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1200 üzenetére
Hogy szeded le a romot?
A Samfirm nevű programmal?[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1202 üzenetére
Most újra leszedtem az XSG-t és és a CAU-t, valóban mindkettő 1 fájlos lett.
Ugyanez pár hete még 4 fájlosban jött le.
Passz.
-
Luser2000
addikt
A Samfirm nem tölt le 4 fájlos verziót. Gyakorlatilag ugyan azt csinálja, mint a Smart Switch ha rá van kötve a telefon. A 4 fájlos, az szerviz rom, ritka mint a fehér holló. Főverzió váltáskor szokott felbukkanni.
(Esetleg azt tudom elképzelni, hogy olyankor a Samfirm is belefuthat több fájlosba, de ha már nem az a legfrissebb, akkor már az sem).
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
b.bela1
őstag
-
tomcruise
tag
-
tomcruise
tag
válasz b.bela1 #1210 üzenetére
De, próbáltam...nem megy.
Azt írja, hogy nem támogatja a készülék ezt a funkciót...vagy én vagyok a béna!Na közben művelődtem írástudó XDA kollégáknál.
Lényeg, hogy ki kell pipálni a "Binary nature" lehetőséget a Samfirm-ben és 4 fájlos az eredmény.
Most újra letöltöttem az XSG-t és .... 4 fájlos lett.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz tomcruise #1211 üzenetére
Akkor gyalulj!
Mondjuk én türelmes gyerek vagyok, simán sammról szoktam tölteni.
Legközelebb kipróbálom ezt is.Közben talátam témákat, xda-n, csak s6-ra írják. Nem nagyon mertem bepróbálni.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1214 üzenetére
Majd tudasd légyszi, mire jutottál! Én tegnap este a THR romot szedtem le 4 fájlosban (talán ez most a legfrissebb) és tettem fel a telóra. Smooth.
[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
válasz sharplaninac #1217 üzenetére
Szuper!
Örülök, hogy sikerült!Luser2000: Nem hagyott nyugodni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomcruise
tag
válasz b.bela1 #1219 üzenetére
A válaszom röviden: nem mászik el.
Hosszabban: Nekem eredetileg a CSC XSG (Arab Emirátusok), ahogy szerintem a Tiéd is.
Namost tegnap mielőtt feltettem a THR-es romot ("EGY" rom volt rajta, nem XSG), direkt csináltam Recovery alatt egy Wipedata/factory resetet, hogy megnézzem, elmászik-e a CSC.
Nem mászott. Maradt XSG.
Feltettem a THR romot és még mindig XSG a CSC.Úgy néz ez a hozzászólás, mint valami kódolt üzi!
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Elkészült a bemutató videóm a Note5-ről. Nagyon jó a telefon. [link]Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
b.bela1
őstag
válasz demeterf2 #1223 üzenetére
Dolgoztáz vele rendesen!
Gratulálok! Valóban bexarás ez a teló. Tegnap este haverom notesz4-e mellett, kijött technika rendesen. Pedig az sem gagyi teló. Nálam a kezdeti sd-infra para a múlté! Jó váltás volt!
Gorillát kicserélteted?
Megérné.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
ctvagyok
őstag
Már legalább egy hete gondolkoztam, hogy a Mate 8-at vagy a Nexus 6p-t vegyem meg. A Nexusban jó a kamera, meg az amoled kijelző, de gyenge üzemidő, és egy nem túl jó SoC. A Mate 8-ban meg a sokkal jobb SoC meg a a jobb üzemidő, cserébe kamera nem egy nagy dobás. Sehogy nem tudtam dönteni, melyik a fontosabb.
Aztán a semmiből eszembe jutott a Note 5, ami szinte e két készülék átlaga. Teljesen elfelejtettem, hogy ez a készülék is létezik. Hát kicsit megörültem. Jó üzemidő, jó kamera, jó kijelző. Egyedül az üveg hátlap ami kicsit zavar, de majd rakok rá valamit.Szóval az lenne a nagy kérdésem, hogy melyik verziót érdemes venni? Mindegyik tudja a b20 LTE-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
ctvagyok
őstag
Klassz akkor csak az A-n nem megy minden, ami az amcsi.
Köszönöm a válaszokat.(#1228) Luser2000
Mi a különbség az N9200 és a 920C között? (A CD a dual sim gondolom)[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ctvagyok #1230 üzenetére
920C-n kívül nem nagyon fogsz mást kapni. Itt csak régiós eltérések lehetnek, a hardver mindegyikben egyforma. De minek bonyolítod? A 920C mindenkinek jó, és müxik is rendesen Magyarországon.
920C-ből is kevés van, nem hogy az ettől eltérő verziókból.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Luser2000
addikt
válasz ctvagyok #1230 üzenetére
Az N920CD - ahogy írod is - a sima N920C duál verziója, bár típusszámban nem mindig így jelölik.
Nekem az első Note5 készülékem N9200 volt, Dual-os és b20 támogatással. Valamikor november körül írtam erről. Most N920CD van.T / A / V betüjelekkel ne vegyél, ezekre néha bele lehet szaladni.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1241 üzenetére
Utolsó előtti sorban United Arab Emirates szerepel.
Alapsáv: N920CXXU2BPE4
Build: N920CXXS2BPE4Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
b.bela1
őstag
Azaz arab emirből kettő van. XSG, meg LYS.
Én XSG-vel vettem.
De érdekes, samsung info eredeti cscnek semmit sem ír. Üresen hagyja.
Lehet, ott nem foglalkoznak vele.Melyik oldalon látod? Nem találom. Ill. Samu lájvon megvan, de onnan ma nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
zack
nagyúr
válasz b.bela1 #1245 üzenetére
Én azt mondom kár mindig tiszta telepítést csinálni, ha nincs rá okod.
Nekem a 2. frissítés jött amióta megvan, és nem volt tiszta telepítés egyik sem. Nincs rá okom, hogy gyaluljak. Pont olyan gyors, és hibamentes, mint amikor először bekapcsoltam.
Fogok majd én is csinálni pucolós flash-t, de majd akkor, ha okom lesz rá, vagy ha már az 5.-6. rátelepítésnél tartok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
b.bela1
őstag
Ja neeem! "Puculós" az nem! Akkor mást sem csinálnánk, mint belaknánk. Én sem szoktam. Notesz4-en talán nem is volt, még 6-ot is csak ráhúztam. Semmi baja, f@szán megy. Ma is volt a kezemben. Olyan patent, hogy tágabb családban adttam el. Ez nem kis bátorság...
Szerintem ezen sem nagyon fogok visszaállítgatni. Csak otan nem szoktam lehúzni. Letöltöm, azt' odin. De lehet, még ez is csak megszokás.
Ha köhögne, az persze más.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Egyre jobb ez a holmi! Jót tett az amúgyis hasítós rendszernek az E4 frissítés. Internet pocsék helyen még jobb, ezerrel ragaszkodik 4g-hez. Pikk-pakk váltogat. Oltári jó ez a teló
(Bírom, mikor másik topikban sz@rozzák. Közelről a többség nem is látott ilyent. Nemhogy fogta... llyen gurulós rendszerről csak álmodnak. )
[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest