-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
$atirka
senior tag
válasz Plazmacucci #13654 üzenetére
Annyit biztos nem, de később bármi lehet.
Ez sem fogja örökké húzni."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
kerobi
senior tag
Sziasztok gondolkozom egy ilyen telefon megvásárlásán konkrétan a Samsung Galaxy note 10 plus ra gondolok. Amiért ezt a telefont néztem ki az a alacsony SAR szám, és a jó minőségű antenna. Afelől érdeklődnék hogy van e valamilyen típus betegsége ennek a telefonnak ? Körülbelül 150000 Ft jutnék hozzá egy olyan telohoz ami még nem volt használva. az akkumulátora meddig bírja?
-
Greg-77
aktív tag
22U lett az utód! Tömören és röviden összefoglalva szerintem nem éri meg, mert közel sem jobb annyival amennyivel drágább. Bár ha azt vesszük, hogy az N10+ 380 volt az U22 én 489-ért vettem akkor már nem is olyan biztos a kijelentésem a kijelző és a kamera fejlődött, minden más is persze.. De simán még ellehet lenni néhány évig az N10+ al! Amúgy ugyan az a formavilág nem is tudtam volna elképzelni mást az N10 után mint ezt. Ezek a lekerekített sarkok egy ilyen után olyan furán néznek ki. Nekem nem tetszenek a másik meg a pen. Nem azt mondom h rommá használom de ott a lehetőség és a sok funkció hozzá.
-
Greg-77
aktív tag
válasz $atirka #13658 üzenetére
Olyan 3 hete használom, de kb ugyan annyit lehet kihozni belőle az én felhasználási szokásaimmal. Mindig úgy csinálom, hogy reggel felébredek töltőre teszem mire indulok munkába 100% és délután olyan 18-körül mire haza érek 40% -on áll kb ilyen 4-óra sot-ok lehetnek de még azt meg sem néztem igazán! Adaptív a frissítés, WQHD+ mobilnet, wifi, bt, nfc, gps minden is be van kapcsolva. Szóval nekem egy napot megy el pont mint az N10+.
-
őstag
én is búcsúzom a topictól, életem első telefonja ami ilyen sokáig megvolt, nem véletlenül.. (n10+, megjelenés napján vettem)
s22u jött helyette, akksija kicsit jobb de sok újdonságot nem hozott.
aki most tervezne venni csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Ezt érdemes lehet megvenni, lealkudtam 35.000-re, jövő hónapban lesz pénz kijelző cserére. Addig kibírhatja? Most egy "tesco"-s telefont használok.
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
Igen a kijezője törött.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
félisten
90 egy kijelző csere kb, akkor már 130-ert találni ép darabokat az apron.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bci22
csendes tag
válasz gthomma #13671 üzenetére
Lehet nekem van csak nagyon este, de mi alapján gondolod ebből, hogy baja lenne az akkunak? A töltőtől függ mennyi idő amíg feltöltődik, de én ebben az időben sem látok mondjuk semmi rosszat.
Ha viszont arra gondolsz, hogy annyi idő alatt merül le teljesen, akkor rosszul értelmezed amit kiír. Töltőn azt írja mennyi idő van még hátra a 100%-ig, ha meg nincs töltőn írja a várható hátralévő üzemidőt.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13664 üzenetére
Én nem venném meg. Aki annyira nem igényes, hogy ne a szakadt kárpitot fotózza le a telefonnal, attól nem érdemes venni semmit, mert biztosan elhallgat néhány dolgot, pláne, hogy 70-ről sikerült 35-re alkudni. Meg akar szabadulni tőle. Inkább nézz másikat szerintem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Topikgazda
válasz gthomma #13664 üzenetére
Szerintem felejtsd el ezt a készüléket. Az aprón ki lehet fogni nagyon szép állapotú 10+ -t. ( volt fent olyan is nemrég, hogy szervizben frissen volt cserélve a kijelzője).
Illetve az aprón többnyire van értékelése is az adott eladónak.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
andersen10
aktív tag
válasz gthomma #13671 üzenetére
Tedd fel az AccuBattery alkalmazást, és már egy teljes merítés, feltöltés ciklus után látni fogod a valós akkukapacitást mAh-ban, százalékban.
btw, utólag is jó döntésnek látszik, hogy anno Snapis note 10 mellett döntöttem, sosem kell a töltőért nyúlni a nap végén, és most, az 500. ciklus környékén is még 96% az akku kapacitásom. 5-6 óra SOT körül tud most, vegyes használatban. -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Tervezem feltelepíteni most már a frissítést, még 11-es van fent, és az lenne a kérdésem, hogy telepítés után mennyire javasolt egy gyári reset? Nem nagyon akarom újratelepíteni az alkalmazásokat, meg lementeni az adatokat róla...DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
nagyúr
válasz Rottweiler89 #13677 üzenetére
Én nem csináltam és semmi gondom, minden rendben a telóval.
-
gjoco1
addikt
Szintén simán ment a 11 re , semmi gond .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
csubííí
senior tag
Én sem csináltam sem előtte sem utána gyári visszaállítást.
Semmi gond nincs.
Android 12, one ui 4.1 -
csubííí
senior tag
Jött frissítés.
-
félisten
-
n0is3es
aktív tag
Sima Note 10 Xeh-re is jött a Márciusi
Galaxy S22 Ultra & iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
$atirka
senior tag
válasz Plazmacucci #13684 üzenetére
Márciusi?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
félisten
-
$atirka
senior tag
válasz Plazmacucci #13687 üzenetére
Értem.
Nekem viszont vissza kéne állni XEH-re, mert ez az Indonéz rom fölösleges nálam, úgysem használom a hívásrögzítést, mert utálom a gyári tárcsázót. Sajnos.
Ezen valamikor 1 hete jöhetett a márciusi update, meg az új ui.
No meg a záróizmom is be szokott befeszülni, amikor odinnal nyomom a frissítést, nehogy egyszer beüssön a gebasz és téglásítok..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
alasoh
aktív tag
válasz Plazmacucci #13687 üzenetére
Szia!
Jól emlékszel... -
banuszzs79
tag
Sziasztok Note 10 mi a reális merülési idő hugom panaszkodik hogy 12 órát sem bir a telefon... Akinek van milyen aksi időt hoz ki belőle sima fb-ozás viberezgetés annyi hogy van benne két sim ha ez bármit is jelent üzemidő szempontjából... új aksi vagy ez ennyit tud... aksi állapotát tudja valami program hogy mennyire van elhasználódva? Köszi a válaszokat...
-
zitrone88
aktív tag
válasz banuszzs79 #13691 üzenetére
Szia,
Hát, nem túl acélos, power userként én úgy oldottam meg, hogy amikor csak lehetséges, töltöm, vettem vezeték nélküli töltőt is hozzá, cégnél csak rádobom, itthon meg rátöltögetek, ha épp leülök a géphez. Használtan vettem, úgyhogy engem is érdekelt az állapota, EZT az alkalmazást töltöttem le, és pár töltés után kiírja, kb hány százalékos a cucc.
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
BatchMan
senior tag
Reggelre bekapcsolta az energiatakarékos üzemmódot, és újra kellett csatlakoztatni a tollat miközben ki sem vettem a helyéből. AOD eltűnt. Töltőre csatlakoztatva fél óra alatt feltöltött.
Aksicsere? -
ablack
senior tag
Esetleg valaki tapasztalt olyat, hogy a Note10+ mobilnet teljesítménye lényegesen gyengébb, mint más készülékeken?
Lakáson belül egy iPhone és egy Realme 8 tudta a 60/20 sebességet Yettel 4G hálózatán, ez a készülék mellette viszont 5/0.5 tudott, meg is szakadt néha, több tesztet is próbáltunk. Budapesten városon belül is sok helyen szakadozik a mobilnet nálam. Ha egy szobával beljebb vagyok egy épületben már nem az igazi.
A hívással nincs gond érdekes módon.
Ha "jó helyen" vagyok viszont megvan az 100-200 Mbps.
Másik Yettel SIM-el is próbáltam, ugyan ez.[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
A kamera nem tudott régebben makró módot?
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest