- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném váltani az Alpha-mat legnagyobb bánatomra, mert a sebessége sajnos már nem a régi, pedig azóta sem létezik olyan telefon ami jobban tetszene ennél...
Cseréltettem annak idején kétszer is térerő és gps probléma miatt.
A tapasztalatok alapján mi az a probléma amivel vissza lehet vinni és esetlegesen csereutalványt kapni?
Jelenleg nálam csak az ujjlenyomat-olvasó hibája van jelen.
Köszönöm a választ!
-
jeni
félisten
válasz kristoph08 #12552 üzenetére
Azzal be lehet adni hibára ha ténylegesen hardveres hibája van neki,nekem készüléket cseréltek és nem utalványt kaptam. Bár minél később adja le valaki annál nagyobb az esély arra,hogy alkatrészhiányában nem javítható. Előbb utóbb kifogyhatnak a készletek,hogy már nem gyártja a Samsung cég a terméket jó 2 éve,ez benne van a cikkben,olvasd el.
-
varjasz
csendes tag
válasz kristoph08 #12552 üzenetére
Nekem ujjlenyomat olvasó volt szar, illetve a wifi nem mindig tudott csatlakozni (csak újraindítás után).
Mondjuk lehet az is benne volt, hogy ez volt a 4. alakalom, amit a szervizben töltött.
Csereutalvány lett a vége, így most már S7-en vagyok. -
kristoph08
csendes tag
válasz varjasz #12554 üzenetére
Nekem is sz*rakodik a Wifi sokszor, levált róla vagy nem akar csak 2 perc után csatlakozni és kb. heti 1-szer eldobja a hálózatot.
Amikor vettem a telefont 2 éve márciusban, úgy emlékszem, hogy ha beregisztráltam a Samsung honlapján akkor a 2 év gari mellé kaptam +1-et. Másnak nem volt ilyen?
Csak mert most beléptem a honlapra és azt írja, hogy 6 nap múlva lejár a gari, de én a regeléssel együtt 3 évre emlékeztem.
-
kristoph08
csendes tag
válasz kristoph08 #12555 üzenetére
Közben jobban megnéztem és 12 hónap gari volt rá, amihez jött még 12.
Így akkor tényleg lejár 6 nap múlva, érdemes próbálkoznom a visszaküldéssel szerintetek?
Így, hogy lejár 6 nap múlva a garancia. -
jeni
félisten
válasz kristoph08 #12556 üzenetére
Az alap 1év.
A +1év az sikeres regisztrációval érhető el. A 3. évi csak akkor van ha valós a 2. évi garancia termére,így megvehető a 3. évre a garancia ami 11000Ft körül van. Lehet,hogy érdemes megvenni,ha csak javítják még a megmaradó 6 napjában.
Helyedben személyesen vinném be vagy a West-End meletti Váci uti Samsung szervizpontba is leadhatód.Nekem jókor jött a 3.évi gari mert a telóm a 25. hónapjában romlott el.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz kristoph08 #12558 üzenetére
igen,lényeg,hogy érvényes legyen a garancia levél. a házhoz jövős megszűnt tudtommal,már páran mondták itt a fórumban és tőlük halottam,hogy ez már nem létezik. így a gari idejét veszted el vele ha erre várakoznál.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz kristoph08 #12556 üzenetére
Jé nekem is 6 nap múlva jár le.
-
bozsozso
őstag
válasz kristoph08 #12561 üzenetére
Az a "baj", hogy nekem nem volt sem újjlenyomat olvasó hiba, mostanság már térerő eldobálást sem tapasztalok így ötletem sincs mivel kéne beadni.
-
Sztenn
tag
Hali!
Egy kicsit off a téma, de muszáj kiadnom magamból a szomorúságot, amit az utóbbi időben tapasztalok itt fórumon. Mégpedig azt hogy mára a fórumokból eltűnt a "harci szellemű" hozzáállás. 2 éve vettem az alphámat, tényleg nagyon gyors telefon és jól is néz ki a mai napig. De mint minden esetben, két év után azért előjönnek kisebb-nagyobb problémák, amiből hardveresen szerencsére szinte semmit nem tapasztaltam. Se térerő probléma, se ujjlenyomatolvasó problémám eddig nem volt (bár az olvasót ki sem próbáltam rajta eddig ) De nem is ez lenne a gondom. Én speciel meg sem vártam, hogy leteljen a két év garanciám és már neki álltam rootolni és "szétromolni" a kis alphát. Sajnos mivel nem néptelefon, így nincsen nagy támogatottsága sem, de azért még 1-2 évig így is el lehet játszani vele (új romokat kipróbálni, a root lehetőségét kihasználni, stb.). Mivel nincs garim, ezért nem igazán izgat már, hogy a knoxom nulla-e épp vagy hatszázmillió viszont kipróbáltam már 4 romot és az utolsó rommal teljesen elégedett vagyok. Gyorsabb lett a rendszer mint előtte, és root megléte miatt le tudtam törölni pár felesleges és idegesítő alkalmazást amikkel pl a sámsong "ajándékozott" meg. Szimplán újra szerethetővé vált a kis alpha, pedig van mellette egy S7-esem is, mégis mindig ezt hordom magammal. Viszont (és itt jön a szomorú része a dolgonak) itt ha rákeresek pl a root szóra, 300 találat se jön ki a 12ezer hozzászólásból, ami elég szomorú (nem is beszélve, hogy a 278 hosszászólás majdnem fele arról szól hogy a rootolás garanciavesztéssel jár). Hol van srácok a harci szellem? Szerintem kis hackkelésekkel még simán jó telefont lehet faragni belőle, nem hiszem hogy le kellene még cserélni másikra... csak kicsit foglalkozni kell vele.
És hogy on is legyen, tudja valaki pl az SHealth alkalmazás törléséhez mely apk-kat kell törölni telóról? Vagy esetleg tud valaki infót vagy linket arról, mely rendszeralkalmazásokat lehet törölni problémamentesen? Régebben keringtek neten ilyen listák, de most nem találtam egyet sem hirtelen.
Esetleg van olyan ember akinek van tapasztalata a 6.0-ás androidról alphára, mennyire használható? XDA-n csak 1-et találtam 850F-re, de gondolom vannak mások is más oldalakon. Valakinek valami info? -
jeni
félisten
válasz Sztenn #12566 üzenetére
Szerinted a drágán vett mobilon a garanciális Alphán fog valaki harci szellemet generálni?
Legfőbb gond,hogy az MM támogatása megszűnt. Ami megmaradt az a más ország Lollipop verzióik.
A magyar XEH is eltűnt.Ennek a rootolásnak csak akkor lett volna keletje ha nem garanciális telóról és nem 150000Ft értékben lettek vásárolva. Amíg garis senki sem reszkírozza meg a dolgot. Amúgy a rootlás legfőbb gátja maga a KNOX megléte!!! Lévén nincs visszaút a biztosságos mentésre ugrás nélkül.Igen az ujjlenyomat olvasó és a térerő hibák miatt nem lehet biztonságosan rávágni,hogy nem érdekel a garancia rajta,és rottolom a telót.
Amíg egy telóra nem vágható rá biztosan,hogy stabil, hibátlan hardver addig nem hinném,hogy alkalmas egy teló ilyen fajta kísérletekre. Aztán minek rootolni ha nincsenek rá források? Én is előbb adnám el mindezek hibákra hivatkozva garisan mint,hogy féltéglát csináljak belőle. Majd ha egyse lesz ami garis akkor vagy megmarad a fiókban vagy beindul a roootlási Nekem is van még egy Alpha teló. 2 volt egy megmaradt még és az garis. meg se fordult a fejemben,hogy neki álljak. Pedig 3db Alpha volt a tulajdonomban és az első az ROOTOLT volt ráadásul szürkeimportos Vodafone létére ami csak 1 év garancia volt,nem lehetett az extra garit hozzá rendelni!! Gyorsan el is adtam akitől vettem erről nem tájékoztatót,hogy Knox 0x0 elvesztésével jár,hogy belenyúlt a szoftverébe vagy már 2-t ugrott a számláló.Ez még 2014 telén volt.Az se ingyen adta és olcsón se. Aki átvette Alpha-t tőlem, felőle már nincs hírem,hogy működik-e még?
-
MrBazsi
senior tag
Ez mind szép és jó, aki esetleg csereutalványban gondolkozik 1éven belül, annak megérhet ez a dolog 14k-t erre a telóra. Én is megvenném de a samu magas ívből leszarja már ezt a telót ha megkapta volna a Mm-t biztos megvettem volna még 1 év garit, mert szeretem, nagyon jó telefon, de frissítés nélkül nekem már nem éri meg, idejét múlt. Jól át lettünk baszva h pont ez a teló nem kapott MM-t. Eszembe nem jutna akkor lecserélni. Nekem sajna a számlán 45k szerepel vásárlási összegként, gondolom h nem mindenki 150ért vette annó... esélyem nincs jól kijönni a dologból. Rohadj meg samsung!
-
jeni
félisten
válasz MrBazsi #12568 üzenetére
Ha megkapta volna az MM-t és a Nougatot még rá extraként,én kezet lábat csókoltam volna a Samsungnak és sose adtam volna el a telót.5év múlva pedig a családomnak vagy a okonságon belül adtam volna tovább ingyen.
Nekem az első Voda (kiütötten vettem és emiatt gyorsan tovább adtam a volt tulaj támogatásával) teló 100000Ft volt. A másik kettő meg 135e. és 145e.Ft. Ilyen felállásban kötelező a 3. évi gari megvétele. Igaz ez még 2015-ben 11000Ft volt a darabja a plusz gari megvételének.
Nagyon szerencsés lett az aki csereutalványt kapott. Az 1db megmaradt sosem javított Alpha az még 14 hó garis. Én is reménykedem,hogy elromlik 1 éven belül mert mint MM vásárlású akkor vissza kapom a teljes összeget+50000Ft hozzá adva,veszek egy jobb modern kétajtós hűtőt rajta.[ Szerkesztve ]
-
Sztenn
tag
válasz zsolesz777 #12570 üzenetére
ezt és ezt, meg volt egy amire nem emlékszem, most pedig visszatettem egy német hivatalosat. Az OzcanROM sajnos nálam minden második nap elkezdett laggolni, és nem jöttem rá mitől... nem hiszem, hogy másnál is előjönne ez a bibi, szerintem csak valami beakadt neki... ezzel a német rommal elég jól jártam, nagyon gyors lett megint.
-
nrg_52
addikt
válasz Sztenn #12566 üzenetére
Szerintem gyari rommal is nagyon jo telefon, a bloatware-ek legnagyobb reszet le lehet tiltani. Az elso telefonom volt amit nem kellett custom romolni es a root sem feltetlen hianyzott. Mostanaban jar le rola a gar, de hibatlan, utanam most az asszony imadja. Az egyetlen negativum amit fel tudnek ellene hozni az sem a telefon hibaja, hanem a gyartoe, megpedig a hozzaallas a tamogatassal kapcsolatban.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Sztenn
tag
válasz nrg_52 #12572 üzenetére
én is szeretem az alphát, de mint írtad, te is oda adtad már másnak. ha vissza olvasol, szinte csak azt írják a korábbi hozzászólók, hogy eladták vagy lecserélték másra, odaadták valakinek... miért? van rá unofficial mm, lehet próbálkozni vele... van rá s6 rom, ha valakinek pl témázni lenne kedve... az hogy nem kell custom romot feltenni rá, még nem jelenti azt hogy nem lehet. 2 év sok idő, az ember kb ennyi idő múlva un rá egy telefonra ha nem történik vele semmi. mindenki várta az mm-t, mert vágyott az újdonságra. én neki álltam magam újítani és így megint élvezhető lett a telefon. csak egy ajánlat, nem mondom hogy csináljátok utánam, csak szomorú hogy mindenki ennyiben hagyta az egészet a 'csámcsung' miatt....
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Sztenn #12573 üzenetére
Valoban lecsereltem, de nem azert mert meguntam, egyszeruen volt ra lehetosegem es kihasznaltam. De mai napig orommel nyomkodom idonkent, es nem esnek ketsegbe, ha ugy alakulna, hogy cserelnem kellene az asszonnyal.😀 Ilyen kaliberu kompakt meretu telefonom nemigen lesz meg egy. 😢
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
cozmo
őstag
válasz Sztenn #12573 üzenetére
A probléma a gyártó minősíthetetlen hozzáállásában gyökeredzik.
A telefonon 1 max. 2 éven belül minden elromlik, BT, SIM, Hálózat dobálás, ujjlenyomat olvasó.
Egy szó mint száz. Anno becsomagolták a szart szépen és eladták nekünk átlag 140-150-ezerért.
Na most te ezt a szart hiába romolod szét nem lesz belőle királylány
És ha már megvettük akkor minden ami eredetileg működött rajta az makulátlanul használható legyen most is.
Mert végig ki lett fizetve. Vannak sajnos olyan fórumtársak akik inkább beletörődnek és egy hiba felett szemet hunyva lusták azt garanciálisan javíttatni. Ezen hozzáállás egyre inkább a kókler gyártók farára hajtja a vizet. Mint ahogy az is, hogy az agymosott vásárló ugyanettől a kóklertől veszi meg pl az új s7-et.Erről az alábbi vicc jut eszembe:
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
– Vadász, vadász te szopni jársz ide…Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
kristoph08
csendes tag
válasz kristoph08 #12558 üzenetére
Sziasztok!
Még ezzel kapcsolatban szerintetek probléma lehet a szervíz részéről, hogy bár T-mobile-os a telefon, de nordic független rom van rajta?
Hivatalos oldalról töltött, knox sérülés mentes, úgy tudom, hogy ez nem jár garivesztéssel. -
cozmo
őstag
Elhagytam és boldogságot hozott az ismeretlen!
Közel fél évtizedes samsung hűségem, vért követelt. De legalábbis a vételárat vissza az utolsó forintig. Na most, hogy ez megtörtént, vettem egy HONOR 8-at. És pár hónap után bizton állíthatom, az ismeretlen gyönyörködtet.Másképpen fogalmazva élhettem volna még a szakadt kurvával évtizedekig, de lecseréltem inkább egy csinos kívánatos mindenben jobb csajra.
(#12576) DarkChild Ne általánosítsunk? Miért is ne? Amikor a szerviz azt mondja igen ez a ujjlenyomat érzékelős ez típushiba.
(#12578) Sztenn: Tipikus önvédelmi reakció, amivel kvázi megerősíted, hogy jól döntöttél hogy Alphat vettél. És hogy kitartasz mellette. Legyen így
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
jeni
félisten
válasz kristoph08 #12580 üzenetére
Nem gond ha más Európai szoft,van rajta. A FONTOS és a lényege a dolognak,hogy a Knox 0x0 állásban legyen.
cozmo
Az egyiktől megváltam,mert nem volt türelmem kivárni,hogy elromoljon még 1x 2017.November 27-ig. Mondjuk sokat nyertem volna rajta ha nálam jött volna ki a csereutalvány, de hát majd ez remélhetőleg az új tulaj szerencséje lesz majd. Maradt még 1 Alpha, az ami még csavarhúzót nem látott még és 14 hónapig még gyötörhettem,hátha......[ Szerkesztve ]
-
Milli82
tag
Ez a telefon sosem volt tökéletes. Ennek több jele is volt, hogy valami nem kerek:
1. hullámzott az ára. Egyik hónapban, mikor pont vettem 150röl 100ra az ára visszaesett majd 1hónap múlva ismét 130 alatt nem volt.
2. Nem jött az 5.0
3. Sok hw hibaNálam az elején rengeteg hálozat probléma volt. Egyszercsak minden előjel nélkül tilos tábla nincs térerő.
Rájöttem ha a gps be van kapcsolva akkor jön elő legtöbbször.Melegedett de durvára. 100%-on a cpu. Volt olyan hogy 2óra alatt lemerült fullról.
Kijött egy frissítés megoldotta.1,7GB memo használat környékén a telefon használhatatlan lesz.
A5 fele ekkora hwvel jobban használható volt.
Jelenleg a legfrissebb t-s xeh romot használom (2016dec kernel) minden felesleges google sz@r tiltva.
Figyelek a gps és memória használatra.Lazán kijön a 2nap.
Gyors fényképező. 1-3óra kijelző idö.
Bazi gyors telefon.De ha a telefon jó lenne nem kellene kompromisszum...
Lehet próbálkozni roottal, mert jobb lett az elmúlt 1,5év alatt a sw.
De a véleményem az hogy valami miatt a samu beválalta azt hogy az alpha tulakok elfordulhatnak a gyártótól.
Az okát nem tudom. De hogy van oka hogy nincs támogatás az tuti.Asus AC85P - DS118
-
ArthurShelby
addikt
válasz Milli82 #12583 üzenetére
Én használtan vettem a telefont 50ért.
Anno az s3lte-re is ígért frissítést (4.4) a samsung, de kiadta (1év késéssel). Én még az elején hittem benne, hogy alpha-ra is lesz MM.
Nálam az elején voltak telefonálásnál hálózat eldobási gondok (akkor kikapcsoltam a 4g-t), de ez mára megjavult (már több mint fél éve használom 4g-n, és még sose volt ilyen problémám, mint az elején).
Ennek az eldobásnak az oka a 4g-ről visszaváltás a 3g-re (ez az érték javult a telenornál) (anno beszélgettem egy telenoros hálózat kiépítő emberrel erről).
Nálam volt olyan még, hogy a wifi hülyült meg (magától kikapcsolt, és nem tudtam bekapcsolni). De ez egy újraindítással orvosolható volt. Ez sem jelentkezett már vagy 9 hónapja. (volt olyan is, hogy nem látta az 5ghz-s wifi, de az azért volt, mert olyan csatornán volt a wifi, ami nem európai csatorna).
Jelenleg, amit észre vettem hibát, hogy mikor már 15% körül van az akksi, és mondjuk a bkk alkalmazást használnám (gps+mobilnet) annyira erőlködik, hogy végül azt írja ki, hogy nincs sim kártya. Újra indításnál persze megint jó. Szóval alacsony töltöttségnél így meg tud hülyülni.
Van 2 darab big akksim, de nem használom őket, mivel olyan szép így vékonyan, 1 napig (elég neccesen) de elmegy. Ha bulizni megyek előtte mindig jól feltöltöm (így haza is tudok találni )Mostanában már kicsit nehezebb benyomni a középső gombot, de az ujjlenyomat leolvasó jól működik. Ettől kicsit most félek.
A rootoláson én is gondolkoztam, nekem már nincs garim, regisztrálni sem tudom a készüléket, mivel az előző tulaj regisztrálta.
De eddig még lusta voltam rootolni. Egyrészt kicsit félek, hogy ezzel elromlik valahogy az ujjlenyomat leolvasó/középső gomb), másrészt nincsen még jó kiforrott ROM rá (bár azért 1-2vel kacérkodok).Szóval melyik ROM-mal kapcsolatban mi a tapasztalat?
Lassan lehet root-olnám. Az okok: sok bloatware eltüntetése (pl play újságos...), lucky patcher jobban működne (pl youtube patch-elés), másik ROM kipróbálása, tűzfal használata (pár program letiltása a netről)
Milyen ROM érdekel:
-s7 témázhatóság (milyen androiddal létezik?)
-MM, Nougat ROM-ok
-esetleg 4.4 gyári (eddig mindig a legújabb lollipop-pal használtam, nem volt vele gondom, csak kíváncsi vagyok milyen az "atomstabil")[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #12584 üzenetére
Ui: nektek mi a háttérképetek, feloldási képetek?
Mostanában nincs jó ötletem rá (lehet az s7 rom megoldaná ezt a gondomat )A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Tsityu
csendes tag
Én egy hete adtam le javításra, sajnos nálam a térerő elvesztés elég sokszor előjött. Ma kaptam egy SMS-t, hogy mehetek a csereutalványért. Úgy látszik elfogyott az alkatrész is......
Azt hiszem meg fogom könnyezni, ráadásul maradt egy makulátlan töltős hátlapom, és egy bontatlan ablakos tok is.
Így nincs kizárva, hogy samsung lesz az utód, de mi?lss n csk nzz!
-
Peetey91
senior tag
válasz ArthurShelby #12584 üzenetére
Ez engem is érdekel, hogy van-e valami jó ROM rá? Lejárt már úgyis a garim.
-
ArthurShelby
addikt
válasz sludgeboyx #12587 üzenetére
Biztos várják ebay-ről az elakatrészt
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Tsityu
csendes tag
Szóval, csere utalvány a zsebben, könnyeket felszárítottam, szép volt jó volt, de ideje tovább lépni, úgyhogy Alpha nem lesz még egyszer.
Ui. hibátlan gyári kiegészítők megmaradtak, pl, vezetéknélküli töltős hátlap, aktiv tok, párszor használt akksi, töltőfej, fóliák, gyári hátlap, vékony gumitok....lss n csk nzz!
-
jeni
félisten
válasz ArthurShelby #12591 üzenetére
Az ebayos dolgokat nem lehet mert nem számlaképesek és kitudja nem a Pista bácsi gyártotta le az adott alkatrészeket és ezért nem szabványosak főleg,hogy nem bizonyítható,hogy gyári alkatrészek azok-e?
Tsityu
Nagyon szívesen cseréltem volna veled.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Mint már írtam, a középső gombom mechanikája haldoklik (túl rövid úton jár, alig lehet benyomni). Eddig még nem volt vele problémám, de félek, hogy idővel nem lesz hozzá alkatrész, mire meghal a gomb.
Ha a középső gombot veszek, azzal bebiztosítom magam a jövőre nézve, vagy ebben nincs benne a mechanika?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
melan
senior tag
Az Alpha tud olyat, hogy diktálva SMS írás? Kolléganőm vett egy LG K7-est, azon alapból van gyári lehetőség, én meg nem találom... nehogy már külön program kelljen. Neki is 5.1 van fenn...
-
melan
senior tag
Nekem is van mikrofon, de mikor feljön a most beszéljen, nem csinál semmit. Apropó: csak online működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest