Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#44251) fdisk válasza premete (#44244) üzenetére

fdisk
(senior tag)

Akkor az evo 3d wifije igen cak jó.Egerben a betondzsungelben,egy parkolóban autóba ülve,ahol a legközelebbi tömb min. 40 m-re van 26% jelerősségnél fel tudtam csatlakozni vki netjére. :B

[ Szerkesztve ]

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#44252) premete válasza fdisk (#44251) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Az a kb. 50 okostelefon, ami eddig a kezemben volt, mindegyik jobb wifivel bírt. Kár érte...

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#44253) Rotate válasza premete (#44252) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet köze van az anyaghasználathoz, illetve az alkatrészek elhelyezéséhez a készüléken belül... szóval sikerült nekik jól leárnyékolni...

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy SII (XXLPW / 4.0.3)

(#44254) premete válasza Rotate (#44253) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Vagy a vékonyítás kellemetlen mellékhatása. Bár lehet, hogy megtaláltam a megoldást, azt írják, hogy a wifi csatornát át kell állítani G+N-re az automatikusról.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#44255) eris94 válasza CHIPman (#44245) üzenetére

eris94
(újonc)

Az Xperia Arc (S)-ről nem tudsz valami infót hangchip tekintetében?:)

WUBWUBWUBWUB - Eladó AKG K518 DJ http://hardverapro.hu/apro/alig_hasznalt_akg_k518_dj_elado/hsz_1-50.html

(#44256) Dhampir válasza CHIPman (#44245) üzenetére

Dhampir
(őstag)

A Yamaha YMU823 jó hangchipnek számít?

(#44257) Gabesz77

Gabesz77
(tag)

Egy kis segítséget kérnék. Öcsém szeretne telefont, pro és kontra véleményeket tudnátok írni Galaxy Nexus vs. Xperia S viszonyban?
WP7-et nem akar, Androidot preferálja. Nézettem vele videókat, teszteket, de jó lenne konkrét infó, olyantól, aki élőben is találkozott ezekkel a telefonokkal.

Nokia Lumia 800

(#44258) nggabi válasza Dhampir (#44256) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

sztem nem nagyon. az s2-t sokan fikázzák emiatt...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#44259) potyka126

potyka126
(újonc)

Ha már ennyire a hangzás a téma, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyiknek a legjobb a telefon jellege? sajna nem sok mindent tudok kiszűrni abból, hogy chip-ekkel dobálóztok. Véleményetek szerint, melyik okostelefonnal a legjobb telefonálni? és miért? (hangszóró, mikrofon stb)

[ Szerkesztve ]

(#44260) premete válasza potyka126 (#44259) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Amelyikben dupla, zajszűrős mikrofon van, a Motorolák általában, de pár másik gyártónál is előfordul esetenként.

(#44261) Dhampir válasza potyka126 (#44259) üzenetére

Dhampir
(őstag)

Esetemben a legszebben szóló telefon egy több, mint ötéves Nokia E61.

Nálam a kihangosításnál dől el, hogy milyen hangminőséget hallok vissza, mert gyakran használom a külső hangszórót.

Túl sok készüléket nem próbálhattam még, de az SGS 2 is két mikrofonos, be lehet kapcsolni rajta a zajszűrést (kihangosított beszélgetés közben már nem), és kihangosítva is szépen hallatszik vissza a vonal túloldalán lévő beszélgetőtárs.

Sony telefonokban is található 2 mikrofonos megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#44262) nggabi válasza potyka126 (#44259) üzenetére

nggabi
(PH! kedvence)

a samsungok jók ilyen szempontból.

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

(#44263) MC Pite válasza potyka126 (#44259) üzenetére

MC Pite
(őstag)

Amelyikeket eleve telefonból gyúrták okostelefonná, és nem pc-s/pda-s oprendszerből.

Korrektebb billentyűzet (repülő ékezetek), smartdial (gyorsan lehet keresni vele a telefonkönyvben), átirányítási, szűrési funkciók bőségesen gyárilag, vállal telefonálás miatt esetleg oldalsó -rugós billentyűzár (ami egyébként is sokkal praktikusabb a felső gombos módszernél), meg persze a távolságérzékelője normális telefonálás esetén is úgy működjön ahogy kell érintősnél. Persze a 2 mikrofonos zajszűrés nem árt, a jó hangminőség pedig alap. Ha elfelejtettem az ember nevét, akkor a névjegyben való keresés a cég nevét beírva is hozza elő a nevet a cégnév alapján.
Nem szeretem ha a keresésénél oda kell bökni íráshoz külön valahova, ahogy azt sem ha sokáig tart ékezeteket elővarázsolni, vagy csak simán nehézkes, lassú valakit felhívni (defy agyamra megy a telefonkönyvével).

Én szeretem ha minden telefonbejegyzéshez gyárilag készít hangmintát, így tekerés/vezetés közben is tudok könnyen hívást indítani, de nagyon hiányzott más készülékekről a hívó nevének bemondása is (már egészen perverz nevekkel is boldogul, pl KBB becenevű haveromat is rendesen kimondja, kábébé-nek). Szeretem ha rendesen szétszeparálható a híváslista (kezdeményezett/fogadott/nem fogadott), ha tudom hogy egy több számos bejegyzés esetén melyik számról hívtak, vagy ha pofára fordítással el tudom némítani a telefont.

Jó, ha normálisan konfigurálható, és megbízhatóan működik hogy külföldön ne lépjen a netre - pl a béna témobilnál ahol a roaming tiltás és az mms fogadás kizárják egymást - már csak azért is mert határ mellett lakok, és Froyo-s dézivel értek már meglepetések (reggel hívnak, térerő mellett kis R betű, wáddöfákk; illetve kapom az sms-t hogy érvénytelen beállításokkal próbáltam külföldön netezni - szerencsére le volt tiltva az adatroaming).

Nem árt ha az elmulasztott eseményeket látom a billentyűzet feloldása nélkül is, akár a villogó ledből (menügomb), vagy akár az amoledes kijelzős modelleken a kijelzőn (csak pár pixel világít, órát, és többek között az elmulasztott eseményeket mutatja). Persze az sem baj, ha a profilokat is váltogatja gyári appal (gsm cella, idő, naptár szöveg, bt, wifi függvényében, stb).

Jó ha külföldről tudok videótelefonálni wifin, párommal általában így tartom ilyenkor a kapcsolatot. Vagy van kinek nem árt hogyha véletlen lemerült a telefon, még egy ébresztésre bekapcsol, hogy el ne késs melóból/le ne késd a gépet; de nem hátrány hogyha megbízhatóan működik mindennel a bt fájlküldés sem. Szeretem ha gyárilag van megbízható és egyszerű szinkronizálási lehetőség, hogyha bármi történik a telefonnal (ellopják, úszik, stb) akkor is max 1 napnyi névjegy/naptár/jegyzet adatom vesszen el.
Szeretem ha van hívásjelentés a hívás végén, ha láthatom a sim-es zámokat, vagy tudok másolni, menteni is rá.

Meg még millió egy apróság van ami hiányzik ha nincs, de mint telefon, alapból, elvárom ezeket egy készüléktől, és nem csipázom amik ezeket csak részben tudják (1-2 kivétel még elmegy). Nekem ezek alapján elsősorban a S^3as, majd v3as készülékek, majd a SE Elm jön be ilyen szempontból (bár utóbbit sztem már nem túl sok helyen kapni újonnan).

[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

(#44264) CHIPman válasza eris94 (#44255) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem jött be a SE vonala, de nem kifejezetten rossz.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#44265) MC Pite válasza premete (#44237) üzenetére

MC Pite
(őstag)

Akkor kérlek pontosíts, mert amit állítottál az még semmi. Nálam a negatív rekordot a Desire tartja, ugyanúgy használva N8 2 nap, N79 meg három.
Droidosokban is bőven van szórás hogy melyik meddig megy el.
Az meg hogy egy v3as készülék szerinted levélnehezéknek jó (tisztelet a kivételnek) had ne legyen muszáj egyetértenem. Nem attól okostelefon valami hogy fb kliens fut a főképen sztem... Sőt, sok szempontból egy lumia kevesebbet tud mint egy v3. Nem, marhára nem a mhzek érdekelnek, hanem hogy mennyire tudom testreszabni az adott készüléket. Lásd a 101-es listát, ennek 98-99át tudja a v3. Nem naprakész? Lehet. De ez mit jelent pontosan? Max hogy kevesebb friss térképpel rendelkező naviprogramból válogathatok (és ne kezdjül el hogy egy garmin/sygic mennyire látszik 2,6"on, alkalmi navira tökéletes). Amúgy?

Egy E52/N79/N82 nehogy már kevesebbet tudjon mint amikor megjelent? Azóta csak többet tudnak. Valamelyikünk fogalomzavarban él.

Plusz v3 és S^3 esetén ott az energiatakarékos mód ami elég jól teszi a dolgát.
Kinek a pap, kinek a papné, de jobban komálom ha minél kevesebbet ferdítünk a tényeken...
De ha gondolod, kerítek egy N79/E52őt ha tesztelni szeretnél, hacsak nem razr maxxod van, kikapna az adroidos ellenfél. Nem mondom hogy nem kapcsolnám be az energiatakarékos módot (ha már van és erre megyünk), de ezzel a jónak számító minit is megelőzné. Zene, gps, net mindegyikével sokszor órákig használtam, ezekből indulok ki, a papírformát nem is nézem ha van módom használni és kipróbálni. Nem ritkán logolok sports-trackerrel 5-7 órákat, és közben fényképezek is, és tekerésnél a zene is megy közben, és még este egy kis fórumozás belefér.

Nem mondta senki, hogy a mérleg másik serpenyőjében sincs semmi az androidos készülékeknél (izmosabb hw, nagyobb kijelző időnként jól jöhet), de [Í]nem azokból az igényekből indultunk ki.

[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

(#44266) molnarpeter válasza CHIPman (#44245) üzenetére

molnarpeter
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WM8994 van a Galaxy 3-ban is.

mp

Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

(#44267) eris94 válasza CHIPman (#44264) üzenetére

eris94
(újonc)

Hát csak jobb mint ami a Wildfire S-ben van... :)

WUBWUBWUBWUB - Eladó AKG K518 DJ http://hardverapro.hu/apro/alig_hasznalt_akg_k518_dj_elado/hsz_1-50.html

(#44268) zsírsámán válasza MC Pite (#44265) üzenetére

zsírsámán
(lelkes újonc)

Kevés nagyobb bárgyúság van mint z a 101-es lista :W

(#44269) premete válasza MC Pite (#44265) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Bekapcsolt Google és időjárás szinkronizáció mellett, 2G, standby módban, minden eddigi Androidos telefonom fogyasztását lemértem, különböző romokkal és beállításokkal, ennek alapján (időrendben) a Desire/desire HD 4-5 napot tudott, a Motorola Defy 6, a Nexus S 6, az Atrix 8, a Razr 6, az LG Prada 3.0 7, a galaxy note 12 napot bírt. Ebben benne van, hogy a nem használt programokat, mint google maps, street, facebook és társait kiszedtem a rendszerből. Persze, 4-5 órás, folyamatos használat mellett. nagy fényerőn mindet le lehet meríteni, egy zalaegerszegi vonatozás esetén visszaúton már be kellett tennem a tartalék akkut a Note-ba is. :)

(#44270) surgery

surgery
(kvázi-tag)

Sziasztok 4 telefon között vacillálok ami fontos jó net élmény szép kijelző jó hangzás.
Lg 2x
Motorola defy+
Samsung wawe 3
Samsung galaxy s plusz melyiket a 4 közül?

(#44271) frozzyZTE válasza surgery (#44270) üzenetére

frozzyZTE
(senior tag)
LOGOUT blog

se xperia arc s ? :C

★ Hamarosan Új SmartPhone! ■ DropBox - 2GB INGYEN TÁRHELY! http://db.tt/qQxthzV ★

(#44272) surgery válasza frozzyZTE (#44271) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

a sonyericssonok nem jönnek be nekem ebből a háromból szeretnék választani

(#44273) premete válasza surgery (#44272) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Nekem a samsungok sem, így az első kettőből választanék; mivel 2x-em még nem volt, lehet, hogy azt. Ha más is lehet, akkor Motorola Atrix 4G lenne.

(#44274) surgery válasza premete (#44273) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

ebből a 4 ből kell választanom

(#44275) frozzyZTE válasza premete (#44273) üzenetére

frozzyZTE
(senior tag)
LOGOUT blog

az lg2x-re azt mondják nagyon nem jó telefon.. szoftveresen elvileg kagyon k*ki :S

★ Hamarosan Új SmartPhone! ■ DropBox - 2GB INGYEN TÁRHELY! http://db.tt/qQxthzV ★

(#44276) Rotate válasza surgery (#44274) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Defy+ nem a legcsúcsabb gyári rommal, szerintem S+ vagy ha nem fontos az android akkor a Wave 3 is egy remek telefon :)

(#44277) surgery válasza Rotate (#44276) üzenetére

surgery
(kvázi-tag)

igen wawe 3 nagyon szép és jókat hallotam róla nagyon

(#44278) blt.62

blt.62
(senior tag)

Szerintetek elég a 100MB-s internet csomag,ha a HTC-n egy hónapig mindig be van kapcsolva hogy használni tudjam az élő időjárás hátteret?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#44279) lsebestyen válasza blt.62 (#44278) üzenetére

lsebestyen
(senior tag)
LOGOUT blog

bőven.

HTC Incredible S

(#44280) blt.62 válasza lsebestyen (#44279) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Köszi!

BMW X5 INVÁZIÓ

(#44281) exn

exn
(újonc)

Sziasztok nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam:
-HTC Desire
-Motorola Defy

szerintetek? sokat számít az a 200Mhz különbség a prociban?
köszi előre is:)

(#44282) Rotate válasza exn (#44281) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Defy főzött rommal... Desire már vén csataló, kevés app tárhellyel...

(#44283) exn válasza Rotate (#44282) üzenetére

exn
(újonc)

főzött rommal? mit jelent h kevés az app tárhely? programokat csak telefonmemóriára lehet tenni?:)
bocsi, nem vagyok szakértő a témában, első okostelóm lenne :DDD

(#44284) Rotate válasza exn (#44283) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az alkalmazásoknak megvan egy spéci része a memóriában, ahova kerülnek... lehet így meg úgy cselezni vele, de akkor is gyér...

defy-ra van egy csomó olyan módosított, "feltuningolt" rendszer, amivel gond nélkül ledolgozza a 200mhz hátrányt, sőt húzható is :) játékok szempontjából is Defy jobb, erősebb benne a grafika :)

(#44285) Fehércápa válasza Rotate (#44216) üzenetére

Fehércápa
(fanatikus tag)

Rayre már megjött, sokan szívnak is vele rendesen és teszik vissza GB-t...

(#44286) exn válasza Rotate (#44284) üzenetére

exn
(újonc)

köszi:) akkor sztem a defy lesz:)

(#44287) jooker82 válasza frozzyZTE (#44275) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Ezt konkrétan ki mondja és mikor hallottad utoljára??

"A játék,az nem játék"..:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.