- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
-B-
senior tag
-
toti198511
csendes tag
Én is mindenképp Navigont ajánlok, ha külföldre szeretnél vele utazni akkor érdemeseb megvenni, mert a tört változat csak országokon belül hajlandó működni, határokon nem visz át...
Másik szóra érdemes progi az Ndrive, a térképe sajnos elég hibás, viszont külföldre elvisz
-
toti198511
csendes tag
Én is mindenképp Navigont ajánlok, ha külföldre szeretnél vele utazni akkor érdemeseb megvenni, mert a tört változat csak országokon belül hajlandó működni, határokon nem visz át...
Másik szóra érdemes progi az Ndrive, a térképe sajnos elég hibás, viszont külföldre elvisz
-
toti198511
csendes tag
-
evil007
tag
nekem az Ndrive jött be + az ingyenes
-
-
kodmen
tag
válasz Oberthur #2060 üzenetére
Nagyon köszönöm a felajánlást!
Tegnap megkerestek privátban, és kaptam egy csomagot. Még nem próbáltam ki, de minden bizonnyal jó lesz.
Ha gondolod, azért érdemes lehet lementeni a tiédet is, mert én már megbántam, hogy nem tettem, de hátha sikerül kiköszörülni a csorbát. A gond az, hogy talán root jogok kellenek hozzá, ami nem bonyolult, csak hát vissza kell csinálni, és sokan féltik a garanciát. Én is, de ezen a hídon már átmenten...Köszönöm!
-
csepi83
csendes tag
válasz evil007 #1921 üzenetére
A Szervíz által felrakott új szoftverrel is előjött az USB-s probléma (Mikor PC-re kötöm USB-vel, a telefon csak az aksit képes tölteni)
Viszont ez tényleg működik, köszönöm
Azért elég gáz, hogy ilyeneket kell csinálni hogy működjön, na mindegy
(Tegnap egymás után kétszer is eldobta megint a SIM kártyámat, szomorú vagyok)Próbálnék valami értelmes módot találni Wifin keresztüli fájlátvitelre (sdkártyára,kártyáról), Eddig kipróbált appok: Android Desktop, Webkey, SwiFTP, FTPServer
SwiFTP és az FTPServer meg is felelne, de néhány fájl másolása után elveszti a kapcsolatot és csak a reboot segít... valaki ötlet?
(most ahogy próbálgattam az FTP-t annyira nem tetszett neki, hogy aksi kivételt követelt ) -
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! 1 kis segítség kéne: app. hogy kell törölni a telóról? kerestem a feladat kezelőt de semmi
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz leslien #2063 üzenetére
két módja is van. marketen van a downloads menü, ott is tudod uninstallálni őket, vagy a settings -> applications -> manage applications
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz leslien #2065 üzenetére
navigon, nem rég írtam
de látom van akinek az ndrive jött be jobban.
[ Szerkesztve ]
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
kodmen
tag
válasz csepi83 #2062 üzenetére
Nekem nem volt gondom még az USB-vel, és a Sim eldobás EGYSZER SEM történt meg. Lehet, hogy ez utóbbi amiatt van, hogy a mobil hálózatoknál csak GSM-en vagyok. APN Droid is be van kapcsolva (csak WiFi-n netezek).
A GPS-em viszont kritikán aluli. Egyszer működött 5 percig a Gps Booster lite-al, aztán semmi. Volt már, hogy 6-8 műholdat is látott, de max 2-höz "kapcsolódott", ami mitsem ér.
A telefonom jelenleg el van "csúfítva", feltettem a Fasterfix alkalmazást, de további beavatkozások (Busibox, telepítése, vagy mi) is kell... odáig jutottam, hogy egy telepítendő progi (vagy a busibox, vagy ami annak kell) kiírta, hogy nincs is root-olva a telefonom, mit akarok én telepíteni?Azt fájlalom még, hogy nem jöttem rá, hogyan lehet letenni hívás közben a telefont. Mert mire elveszem a fejemtől, feléled a képernyő és
megnyomnámmegérinteném a kijelzőt, már letette a másik fél, és le van zárva a képernyő, holott én hivtam, és még szeretnék telefonálni. Nincs rá billentyű, hogy a hívást befejezzem? Valamelyiket hosszan nyomva nem teszi le? Még nem próbáltam végig az a rengeted gombot... -
Marxy85
csendes tag
válasz csepi83 #2062 üzenetére
Többen ajánlották a PAW server-t, marketen fent van és wifis átvitelt tesz lehetővé.
Eddig tartott átrágni magam a topikon, köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást, nekem is sokat segített.
Nemrég tettem szert egy G3-ra, első droidos telóm, eddig nem figyeltem meg rajta különösebb problémákat, kivétel az előzőekben említett újraindulást a Google szinkronizációnál, amikor azt írja ki hogy túl sok dolog törölve ezért nem lehet szinkroizálni próbálja meg később.
A sim-em régi, APNdroid fent, GSM mód csak, így nem volt hálózateldobásom.
A névjegyek átmásolásával megkűzdöttem, mivel nem vagyok olyan jártas se a Gmail szinkronizációban, sem a .csv-s másolásban, azért végül megoldottam kékfoggal meg kreativitással...
A GPS-em eddig tűrhetően működik, magától nagyon lassan, de GPSopt-al egész gyorsan és több jelet fog és tart. Nem kell újraindítás ahoz hogy GPS kikapcsolás bekapcsolás után újra gyorsan találjon holdakat.
A WIFI eddig csak itthon volt tesztelve, nemsokára kipróbálom máshol is, hátha másképp viselkedik majd. Eddig ezzel sem volt különösebb bajom, nem a legerősebben fogja a jeleket szerinte, de viszont teszi a dolgát egész szépen.
Eddig teljesen tetszik és megelégedett vagyok a készülékkel, remélem ez így is marad.PDA: I5800XWJJ2
Phone: I5800XXJH1
csc: I5800PANJJ2
Nem rootoltam és nem frissítettem eddig még egyszer sem -
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #2011 üzenetére
2.-esre senki?
kiegészítem azzal, hogy eldobálja a hálózatot, ha netezek
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #2071 üzenetére
Az SMS para szerintem üfsz-es móka lesz. A hálózatot nekem is eldobálja, mostanában egyszer-kétszer kért pin kódot is. Szerintem sw-es bug, de még nem jöttem rá az okára.
-
Karima
őstag
Sziasztok!
Én is kb 1 hónapja birtoklom ezt a telót. Tapasztalatok: A GPS GPSopt-al + navigonnal tökéletesen és gyorsan működik. Próbáltam a Navitelt is geocachinghez, azzal is tök jó volt, csak ott a program hibája miatt elég sokszor kilépett a Navitelből, de maga a GPS tökéletesen működött.
Hálózatdobálás/pin kérés nálam is van.
Nekem a füles nem jött be annyira, de ebayről rendeltem pár dollárért olyat, amin hangerőállító is van a mikrofon mellet, úgyhogy mostmár azzal sincs bajom.Viszont: Lehet, h egyedi a problémám, mert még nem nagyon olvastam róla: marketről nem nagyon akar nekem letölteni. Ha keresek valamit, akkor azt megtalálja, el is indul a letöltés, de 2-3 mp múlva kiadja, h Download unsuccessfull. Ez van 3g-vel is, Wifivel is és már hetek óta. Talán az egy hónap alatt egy nap volt, amikor tudtam letölteni marketről. Egyébként meg megy a net rendesen. Erre a problémára valami ötlet?
Előre is köszi
-
sssz
őstag
sziasztok!
egy gyors segítséget, pontosabban információt szeretnék kérni. sógorom szeretne venni galaxy3-at, viszont neki fontos az igo. sok ellentétes infót találtam ezzel kapcsolatban ezért fordulok hozzátok, mert ti biztosat tudtok nekem mondani
szóval: fut a galaxy 3-pn az igo? nekem spica-m van, azon ugye gond nélkül megy, de ez nem jelent semmit, mert ugye a felbontása más a képernyőnek.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
rtzmedve
csendes tag
Sziasztok
Pár napja én is boldog tulaja vagyok egy G3-nak.
Elégedett vagyok vele pár apróságot kivéve. de ami igazán zavar, hogy a gyári videolejátszóban a videók hangereje nagyon alacsony. Maximumra tekerve is néha halknak találom, míg zenehallgatásnál és Youtube-on általában már a félhangerő is elegendő. Főleg fülessel feltűnő a jelenség. Kipróbáltam Astro Playerrel annál nincs ilyen probléma. Találkozott más is ezzel a problémával vagy csak én.
A készülék új T-mobilos, semmilyen frissítés nincs rajta.
A válaszokat és a segítséget is előre köszönöm. -
iMPeRi0R
aktív tag
az igo nem fut. az igotól jobb navik futnak helyette.
helyesbítek: fut, de a felbontás miatt használhatatlan
[ Szerkesztve ]
-
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
Alwares
aktív tag
válasz iMPeRi0R #2051 üzenetére
Én kipróbáltam, tényleg szinte azonnal megjelenik a hívás ablaka. A root meg nem egy veszélyes művelet, ahogy néztem, kb akkor lehet elrontani ha update közben kiszeded az SD kártyát. Olyat meg értelmes ember nem csinál.
Ha szeretném frissíteni a telefonom FW-jét akkor az csak a Kiesben lehetséges usb-vel? Mert láttam XDA-n a topikot de ott a frissítéshez kellett még valami Samsungos kábeles doboz is. :S
-
sssz
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DeFranco #2072 üzenetére
na közben a T topicban rendeztük, üfsz. lesz.
a hálózat eldobálásra az a tippen, hogy az eldobás előtt erősen váltogatni kezd a 3G, H, E, G üzemmódok között...aztán gondolom besokall, hogy ilyen gyorsan nem tudja lekezelni, és újraindul. Amúgy otthon általában stabil 3G/H szokott lenni, van hogy órákig stabil, aztán hopp 20 perc alatt 2-3 eldobás.
más kérdés: [link] mit mondanál erre?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kodmen
tag
Szia -B-!
Próbáltad már? Engem az érdekelne, hogy a root-olás után lehet-e vele unroot-olni is?
Próbálta már valaki a z4root programot? A phonePrioritizer miatt nem lenne rossz.
Tegnap telefonálás után bocsánatot kért a Galaxy 3-om, és közölte, hogy be kell zárni a com.android.phone alakalmazás (a sorrend lehet, hogy nem ez vol :-) ). Ez egy kicsit meglepett, nem tudom mi lehetett a gondja. K1-es firmware-t használok egyelőre, de vissza fogok térni a régire: JJ2.
-
-
kodmen
tag
válasz iMPeRi0R #2085 üzenetére
És ha valamiért vissza kellene vigyem a szolgáltatóhoz garis javításra?
Visszaállítható az eredeti állapot? Nem szeretném örökre "elcsúfítani".. .A galaxy S-hez van egy root-unroot progi, amivel elvileg rootoltam a Galaxy 3-am, gyakorlatilag nem. De legalább vissza lehet(ne) állítani (ha volna mit)Az olvastam, hogy saját szkrip-et is lehet megadni. Csináltál már ilyet? Milyen lehetőségek (parancsok) vannak androidon? Linuxot használom, kapisgálom, szkriptet írtam már. Mit tanulmányozzak hozzá, ha belevágok?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
orkati
tag
Szerintetek lesz a Mikulás zsákjában Froyo nekünk is?
-
the3mc
csendes tag
Sziasztok!
Igaz kérdeztem már ezt de esetleg újak: Nem tudjátok mitől van az hogy bármilyen fájlcsere stb. törénik a telón, akkor a galéria ikonra menve csak egy mappa képem van benne és a többi eltűnik? Egyébként úgy jön vissza ha csinálok egy áthelyezést, vagy ki be kapcs. Volt/van nektek ilyen? Nem értem ezt.
-
-B-
senior tag
Nekem csak olyat csinált 1szer-2szer, hogy fényképezés után nem jelent meg rögtön a galériában a fotó, csak úgy fél perccel később.
kodmen:
Nem próbáltam még, de van benne unroot is. Egy másik fórumon olvastam, hogy müködik oda-vissza a dolog.orkati:
Szép is lenne, de nem hiszem. Szerintem idén tuti nem lesz, esetleg jövőre. -
-
cifram
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megvan a teló. Egy K750i után kicsit bonyolultnak tűnik.
Megmondaná valaki, hogy billentyűzet hiányában hogyan tudok kódokat beírni a telóba? Pl. firmware kód előhívásához stb?
És egyáltalán más módon hol láthatom a firmware verziót?
Még valami. A market csak neten keresztül elérhető?
kösziWoT: NorHasso
-
the3mc
csendes tag
És mégegy kérdés lehet bután hangzik de elsp ilyen telóm:
A képernyő hosszan nyomására előjövő , kirakható bárminemű widget,óra stb ingyenes?
Ne haragudjatok ha ez gáz kérdés de nem merem használni addig. -
DeFranco
nagyúr
Nem, 3 Ft/nap, és az APEH szedi be.
Persze, ingyenes, csak van olyan widget ami netforgalmat generál.
@cifram: a kódokat a virtuális billentyűn tudod beütni (bal alsó zöld ikon). Azt hiszem, hogy pár infót a beállításokban is elérsz.
A market természetesen csak neten keresztül érhető el, bár lehet elküldik postán is.
[ Szerkesztve ]
-
csehe02
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem új g3 tulajként van valami oldal ahol lehet olvasgatni pár dolgot a különböző romok-ról. pl melyiket érdemes használni, vagy inkább a gyárit? garancia vesztést nem akarok...
köszi!
-
cifram
csendes tag
DeFranco köszönöm a választ.
Még pár napig nem lesz aktiválva a mobilinternet sajnos. A következő kérdésem az lenn, hogy ha beteszem a sim kártyát, onnantól kezdve generál magának adatforgalmat vagy csak ha telepítek valamit? Tehát hogy gyárilag van-e rajta olyan program, ami automatikusan mászkál a netre? És ha van, akkor ezt market nélkül ki tudom-e lőni belőle?WoT: NorHasso
-
DeFranco
nagyúr
Hááát... szerintem van. A Samsung Apps, a Gmail, vagy esetleg más ez-az generálhat magának adatforgalmat, teljes biztonsággal nem tudom megmondani, mit csinálj, hogy biztosan ne legyen gond. Szánd rá a mobilnetet, vagy keress egy nyilvános wifit (McD) és kapd le az APNdrioidot, az azért rendet tesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.