- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomee
csendes tag
válasz Rimuru #12053 üzenetére
Igen próbáltam a gyárilag kapott kártyát is, és egy saját kingston-t.
Sajnos a recoveryben sem megy.
El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehetséges de arra gyanakodok, hogy hardver hiba lett.
Mindenesetre felrakom rá a gyári ROM-t, és ha azzal se látja akkor irány a Samsung szervíz, hátha gariba megcsinálják.[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
sziasztok!
meg tudná valaki mondani annak a személynek a nevét, akitől kijelzővédő fóliát lehet rendelni itt ph-n?
korábban többen is ajánlották itt őt. -
-B-
senior tag
válasz hodostamas #12057 üzenetére
ez gyors volt! köszi!
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Korábban leírtam részletesen, hogy mi a baj a Galaxy 3 töltöttségi szintjének jelzésével. Lényegében egyik kernelnél sem a legjobb, de a g3mod kerneleknél meg teljesen el van rontva.
Ezért megcsináltam életem első alkalmazását, ami annyira fapados, amennyire csak lehet, viszont nekem hasznos, főleg, hogy g3mod kernelt használok
Azt csinálja, hogy kiírja az akku feszültségét, és a mérésem által meghatározott karakterisztika alapján azt is, hogy hány %- valójában az akkumulátor töltöttsége. (Persze ez is csak becslés, mint minden feszültségmérésen alapuló kijelzés.)
Amin dolgoznom kell majd:
- A program funkcionálisan bővítendő, tehát pl. legyen valami kezelőfelülete, meg jó lenne állapotsoros kijelzés, mint pl. a Battery Indicatornál.
- Kéne még méréseket csinálnom, hogy pontosítsak a karakterisztikán, csak még nem vettem rá magam, mert akkor egy darabig nem használható a telefon.
Jó lenne tavaszig összehozni valami használható appot (időm nincs túl sok erre sajnos).Screenshot :
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
A kártyám történetét fejezném be:
2010. 10. 07-én vettem az Auchanban a 8gigás kártyámat, amire angolul rá volt írva, hogy 5 év gari van rá.
ma, visszavittem, és örömmel értesítettek, hogy a kártyára egy év garancia van, és nem számít az angol felirat. így pont belefértem, és visszaadták a pénzem, amiből egy 16gigásat vettem (+ ráfizetéssel). tehát 10.000 forintból egy évig volt egy 8 gigás kártyám, és van egy új 16 gigásom"... and I hope you have a great day!"
-
bull84ghia
őstag
Milyen megbízható főzött romot tudok ajánlani amiben minden működik? Inkább 2.2-es legyen
kösziHazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
őstag
-
zsotesz81
senior tag
válasz bull84ghia #12061 üzenetére
Desteny, Kyrillos, esetleg Indroid, bár ennek az új verzióját még nem próbáltam.
-
bull84ghia
őstag
Igen olvastam de azért kérdeztem mert gondolom sokak már végigpróbálták a romokat és nem állok neki kísérletezni. Mert ismerősnek egy régebbi indroid van és az ledobálja a hálozatról ezért raknék neki fel valami mást
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
phallos
tag
Sziasztok!
Sokan panaszkodtatok az új Market miatt. Kis keresgélés után ráakadtam erre az appra:[link] , amely képes visszarakni a régit. Itt találtok leírást hozzá: [link] egyébként nagyon egyszerű. Csak feltelepíted a letöltött alkalmazást, elindítod, és a jobb felső sarokban található "Old Market" feliratra böksz. Ha nem mégis az új Marketre van szükséged, ugyanez az eljárás, csak a bal felső sarokban található "New Market"-et kell megérinteni. Root szükséges hozzá, nekem eddig tökéletesen működik.
Nem 100% hogy mindenkinél működik, ezért felelősséget nem vállalok.
Sok sikert mindenkinek
-
őstag
válasz bull84ghia #12064 üzenetére
oké
nekem hálózati gondom nincs a destiny-vel, más romot nem próbáltam, de szerintem nem is fogok."... and I hope you have a great day!"
-
zSSeli
tag
Hali mindenki!
Úgy kb 2 hete cseréltem Destiny 2.1(1.4es kernellel) destiny 1.3 oc-ról. 1.3-mal ki akartam vágni már a telefont az ablakon, nekem sokszor belassult meg instabil is volt (jpm-et nem tettem fel előtte, mint most a 2.1-nél, vszínű az volt a baja) minden esetre azzal olyan 3-4napig bírta a telefon zenével, kis mobilnettel meg napi 10 perc telefonálással. 2.1-nél inkább közelítem a 2 napot sajnos. Eddig ADW-t használtam, most ADW EX-et, nemtom mennyire lehet ez a külömbség. Érdemes lenne megpróbálni új kernelt alá? Most ugye nem oc kernel van alatta(1.4lite), melyik oc-t ajánlnátok? akinek 1ghz-en megy a telója nincs semmi gond vele? elég stabil most a teló, azt nem akarom beáldozni kis sebességér. előre is köszi a segítséget és sry a regényér.. -
szabacsik
őstag
Destinysek: Ha le van merülve a teló kijelző lezárva akkor nektek is azt írja hogy sim lezárva ahelyett hogy csatlakoztassa a töltőt?
/\____/\
-
sir fg
aktív tag
válasz szabacsik #12069 üzenetére
Aha 1-2 oldallal korábban ezen a fórumon képek is voltak róla. Ez legyen a legnagyobb baj.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
őstag
válasz zSSeli #12068 üzenetére
Üdv.
1Ghz-en használom, és nincs semmi gondja. (kernel: G3mod 1.6, de vannak újabbak is.) nem melegszik, nem instabil. viszont érdemes UV-zni, sokkal kevesebbet eszik, és ugyanolyan stabil (ezt lehet hogy az OC nélküli kernelen is érdemes kipróbálni...).
(pl: alapból 1Ghz-en 1400mV-ra volt állítva. 1250mV-on tökéletesen megy...)
molnarpeter: köszi
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
phallos
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne lecserélni a gyári lockscreent, mondjuk akármelyik másik romban szereplő 2.3as lockscreenre? Még annyit, hogy JPS-re kellene. Köszi
-
dui
aktív tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy miért csinálja azt a telefonom, hogy pár óránként a bill. feloldás után nincs hálózat és kéri a pin kódot?! Elég idegesítő -
sir fg
aktív tag
Szia!
2.1-es Android van rajta? Ha igen, akkor mindenképpen ajánlott frissíteni 2.2-re. Egyébként megteheted, hogy a mobilhálózat beállításainál az üzemmódot átállítod GSM/WCDMA-ról csak GSM-re, nekem így ez a kártyalezárás megszűnt 2.1 alatt. Hívásmegszakadás még így maradt, azon meg az segített, ha telefonálás előtt kikapcsoltam az adatforgalmat.
De a frissítés nagyon ajánlott.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
Ha valaki gyors telefont szeretne hosszú akksiidővel, akkor használjon élő háttérképet 1-2 hétig (pl. Beautiful Widgets jó erre a célra), majd térjen vissza a sima statikus háttérképre. Olyan, mintha új telefon lenne
-
malloc
csendes tag
Az SD kártyát partícionálnám a link2sd miatt. Az a kérdésem, h a telefonnal, háttértárként kapcsolódva meg lehet-e ezt tenni? Megpróbáltam így valamilyen éppen a gépen lévő partícionáló progival, de sikertelenül. Csak a program nem volt megfelelő és az itt is említett MiniTool Partition progival menni fog vagy kell egy kártyaolvasó, mert így telefonnal nem megy?
-
Rimuru
veterán
Sziasztok!
Kíváncsiságból felraktam az Elixir 2 nevű programot és meglepődve láttam hogy a videónál 780x480-as felbonátssal és 24FPS-el tud venni. Szóval elvileg ennyire lenne képes a telefonban a kamera modul és le van korlátozva 320x240 és 15FPS-re?
Megnézném hogy tényleg megtudja-e csinálni a telefon, igaz nem nagyon szoktam videózniVigyázat, csalok!
-
hodostamas
addikt
Rendeltem occo pici kínai kékfog sztereó headsetet
2200, ahhoz képest nem rossz gyári sg3 fülessel egész jól szól, egyedül akkor zajosodik picit ha sok a magas hang, ált rock zenénél zavaró, de azt szerencsére nem nagyon hallgatok Amúgy basszusból többet hoz ki mint a telefon maga.. -
rena224
tag
Sziasztok kedves Samsung tulajok!
Nekem Motorolám van, konkrétan milestone, és abban eléggé otthon is vagyok, szinte már minden főzött romot rádobtam már,de most akadt a kezembe a barátnőm Galaxy 3ja, amin még gyári 2.1fut, és vmi brutálisan gyenge, lassú, tehát minden ami rossz, az elmondható róla! namármost, megígértem neki h dobok rá egy 2.2es főzött romot!de samsunghoz még nem volt szerencsém, meg az odinról is csak hallomásból tudok, milyen romot dobjak rá, openrecoveryt, honnan hogyan? tehát ha vki tud adni egy linket, ami lépésről-lépésre elmondja h mit és hogyan, akkor nagyon hálás tudnék lenni! Köszönöm előre is!!!"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
őstag
válasz hodostamas #12082 üzenetére
tudnál linkelni valami képet? 2200 még monoból is jó lenne
rena224: [link] ez a frissítés menete lépésről lépésre.
ez pedig a sokak által javasolt rom.szerk2: am. igen, 1.hsz
[ Szerkesztve ]
-
rena224
tag
válasz rena224 #12083 üzenetére
Bocsi srácok a hülyességem miatt most látom h az első oldalon ott van minden ami kell a frissítéshez, főzött rom telepítéshez... bocsi az offért ha mégis akadna vmi bajom, vagy elkeverednék a bonyolult samsungfrissítés közben akkor jelentkezem azért, persze csak ha nem baj
"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
ChD
tag
Helló!
Biztos volt már téma többször is, de nem tom mind a 12000 oldalt átnézegetni ezügyben.
Szal szeretnék egy jó kis rom-ot kernelel stb. a galax-3 ra.
Nézegettem és nem tok dönteni...CM, vagy kyrillos?
És kérnék hozzájuk egy gey érthető, majdhogynem szájbarágós halehet step by step leírást is.Köszönöm.
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok... Egyik barátomnak akinek még régen csináltam a telefonját, most elromlott. A kérdésem az lenne, hogy pontosan samfirmről melyik firmet rakjam rá? Gyárilag független MO -s teló elvileg. Efs mappa minden faszán megvan, csak nem tudom melyikkel fogják a szervízben elfogadni.
-
ChD
tag
Helló!
A hodostamas féle rom az oc? -
ChD
tag
OK! egvan, de ha flash-elem a 2.0-val és utánna wipe és utánna flesh-elem a fugumod kernelel oc. utánna is wipe, vagy ott már nem kell?
-
ChD
tag
válasz hodostamas #12092 üzenetére
THX!
-
sir fg
aktív tag
Megjelent a g3mod kernel 2.0-s verziója, amiben nagyon úgy néz ki, hogy jó az akksijelzés! Az 1.9-cel 93%-ot mutatott a telefon, mialatt a saját programom 67%-ot. A kernel frissítése után a kernel is kb. ennyit, 68%-ot mutat! :-) :-) :-) Nagyon kíváncsi leszek, hogyan alakul majd a jelzés.
-
őstag
válasz hodostamas #12088 üzenetére
köszi a linket! érdekes meg praktikus kis kütyü, majd egyszer talán én is veszek valami bluetooth-os eszközt
-
makaveli666
senior tag
Erre esetleg valaki? mert itt áll már 2 napja a telefon és a gazdi szeretné szervízbe vinni
-
porse
őstag
válasz makaveli666 #12097 üzenetére
Hát ha senki nem fog válaszolni, akkor később tudok adni választ, a családban vagy egy szűz 2.2es g3, csak még nincs itthon a tulaj.
... szerintem.
-
porse
őstag
-
rena224
tag
Na sziasztok!
Tegnap itt éretetlenkedtem össze-vissza, hogy hogyan is kell romot frissíteni, főzött romot felrakni stb... ma nekiestem barátnőm telójának, az alap 2.2 fel lett rá téve, aztán még maceráltam kicsikét és rátettem a destiny 1.3at, viszont azért csak azt mert a 2.0nál vmi nem volt kerek, és nem akart elindulni ami még kérdés, mi ez a kernel, meg oc, meg stb??? ez nekem nem tiszta... megszoktam a motorolánál, h ott a kernelt nem lehet macerálni, csak openrecoverybe be, új rom fel, és pikk-pakk kész is! kell még vmi azon kívül a 2.0, majd 2.1 felrakásához mint amit http://androidunderground.info/samsung-galaxy-3/destiny-galaxy-3-custom-rom-v2-0-xxjps-alapu leszedtem??? előre is hálás köszönet az érkező válaszokért"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest