Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz kennystyle #5621 üzenetére

    Én egy control monitort azért beiktatnék a rendszerbe ezesetben, ha mindenképp apple TV lenne a lejátszó. 1 HDMI splitter-rel ez gond nélkül megoldható lenne, és amikor zene megy, akkor a control monitor müködne, amikor mozizás, akkor meg csak átkapcsolod a Projektorra. Különben vakon menne pár lépés itt vagy ott...

    Persze ha müködik vakon is a cucc, akkor a fenti kiegészitö megoldás felejtös.

    A második témában amúgy nekem is hasonló a célom, HA veszek egy apple tv-t akkor az egy erösitön keresztül megy kijelzöre, ahol az erösitöt bármikor kikapcsolom és a kijelzö belsö hangszoroi is tudnak dolgozni... de nálam nincs Prjektor csak egy nagy LCD kijelzö (ergo TV).

    Az, hogy a konkrét, vagy általános példában is az iPhone miként használható szimpla távirányitóként, ahol 1. az apple TV maga a lejátszó egység, vagy 2. az iPhone a lejátszó egység, és csak tovább küldi az apple TV-nek az anyagot, az egy külön téma, de valszeg mindkettö megoldható, hiszen míg a 2. esetben Airplay, az 1. esetben meg lokális app távirányitva az apple TV-n a megoldás. Én utóbbit javaslom, a stabilabb jelfolyamra. De lássuk, mit mondanak a többiek.

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák