- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Azt hittem, engem itt már nem érhet meglepetés.
Aztán jött ez a fejhallgatóállvány 11e Ft-ért...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
laed
tag
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
Nekem ezektől az áraktól inkább sírnom kell.....
-
GreatL
őstag
Én a gémerasztalra akarok majd italtartókat felcsavarozni... gondolom lesz vagy 2000 Ft a drótnak darabja.
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Watchdog
aktív tag
Az eltérő méretű ventilátorokkal szerelt (kétpetéjű?) ikertorony, az műszaki, vagy inkább marketing innováció?
-
kromatika
veterán
Tápegység árak elképesztő mértékben elszáltak.Ok hogy Seasonic GX Gold,meg ATX 3 de akkor is .750-es táp 58 990
-
-
válasz Trailblazer #10 üzenetére
Jól látod.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
őstag
Ezektől a fehér hűtőktől valahogy mindig kiráz a hideg, lehet fehér házban jól mutat, de hogy minden másban én el nem tudom képzelni, hogy ne legyen fura. Persze ahogy valakinek az RGB sem jön be, úgy mindannyian másfélét preferálunk. Árban a Seasonic tápok nem igazán okésak, viszont Corsairnél napokban néztem, hogy olcsósodás volt, legalábbis én amit vettem 1.5 éve az olcsóbb lett.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
tamas0201
csendes tag
Amd konfignál miért nem X3D porcit tettek bele sokkal gyorsabb. Persze ha csak az órajelet nézzük.
-
tothzoltan
tag
válasz Lord Gabor #24 üzenetére
Nem pénzmosás. Szimplán magukat audiofilnek gondoló unatkozó gazdag idiótáknak találták ki, akik azt gondolják, hogy a hangminőség attól függ, hogy mennyit költesz rá.
Ez a 10-15 millió forintos ezüstözött sz_rcsík gyakorlatilag pontosan azt tudja amit egy jobb 5-8ezer forint körüli hangfalkábel.
I'm thinking different.
-
HantekDSO
junior tag
válasz Lord Gabor #24 üzenetére
Ezek szerint nem beszélgettél még "igazi" hifistával! (Szerencsés vagy! ) Még a 80-as években építgettem QUAD 405-öst, RIAA korrektorokat, akkor futottam össze párral. Amikre közülük többen is megesküdtek, hogy befolyásolja a hangminőséget:
- A hangfalak kábelének a színe.
- A hangfalak kizárólag kőből faragott lábakon állhatnak - ugyanolyan méretű és formájú, de fémből készült láb "eltorzítja a hangképet"
- A tápegység szűrőelkóinak szintén nem mindegy a színe (természetesen mindkét színű 10.000 uF-os, 63V-os volt.)
- A szobában, ahol hallgatod, nem lehet telefon (80-as évek, vezetékesről beszélünk...)És még sorolhatnám... Mikor szóvá mertem tenni, hogy én bizony ezen különbségekből semmit ne hallok, természetesen én voltam az, aki hülye az elektronikához és az akusztikához.
Szóval ennek a "csodacsapatnak" nem számít az ár, a műszaki, mért jellemzők - ha 10 millió kell ahhoz, hogy "hifistának" nézzék, akkor az utolsó fillérjét is elkölti az ilyen .... na inkább nem írom le mikre, mert még az unokám is ki lesz innen tiltva!Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
ViZion
félisten
válasz HantekDSO #26 üzenetére
A kék kondik hűvösebbek, ezt mindenki tudja... Mint a kék leddel szerelt PC-k.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Végre egy hozzáértő! Ez akkor is fontos, ha egyébként a tápot takarja mindenféle burkolat, az extra kábel a LEDeknek segíti a kultúrált kábel elrendezést.
Ha valami, akkor ez must have. Esetleg még a snassz, unalmas, gagyi CPU kupakokra lenne kijelző, ami minden fontosat kiír...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HantekDSO
junior tag
Akkor ezek szerint Te sem tudod, hogy 20 millió alatt nem lehet fejhallgatót kapni, mert azok csak "roncsák a hangképet!"?
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
HantekDSO
junior tag
Nekem az hiányzik nagyon, hogy a 230-as aljzat, amiből a PC kapja a tápfeszt, nem a felvett áramerősség függvényében villódzik a szivárvány minden színében, valamint hogy a billentyűleütéseknél nem villan legalább egy vaku fel, melynek fénye egy olyan, mennyezetre szerelt diszkógömbről verődne megsokszorozódva vissza, mely minden egyes BAL egérkattintás esetén 10 fokkal, JOBB egérgomb esetén 15-tel fordulna el...)
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
ViZion
félisten
válasz HantekDSO #35 üzenetére
ha a tápkábelt egy riasztókábelre cseréled (ne zavarjon a sok ér, elég belőle 3, szó szerint), akkor az mutatja a felvett teljesítményt
Szívesen!
A többin még gondolkodom, de sztem megoldható.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HantekDSO
junior tag
Köszönöm! Ezt már próbáltam - igaz, nem riasztó, hanem vékony, hajlékony mikrofonkábellel - de nem tetszett, hogy olyan gyakran cserélni kellett, valamint a szoba is olyan fura szagot kapott - mintha égett volna valami...
-
mozesapo
tag
"szimmetrikus Zowie ZA12-C-t"
Ez miért is szimmetrikus? Jobb oldalt nincsenek gombok. Hoppácska, baj van a fejekben bőszen, de nem csak itt, hanem a webshopokban is, sajnos. Kész katasztrófa igazi szimmetrikus egeret találni. -
félisten
válasz HantekDSO #26 üzenetére
Az én nagy kedvencem az az USB-kábelteszt volt, amelyikben olyanokat írtak le, hogy a Hama USB kábelének szűkebb a színpadképe...
Egyébként nem is olyan régen írt egy magyar srác egy tanulmányt, amelyben tudományos igényességgel és dokumentált labormérésekkel elemezte, hogy a hangfalkábelnek egyetlen paramétere számít: az ellenállása. És az is csak a hangerőt befolyásolja. Minden más kamu.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Valamivagyok
tag
válasz HantekDSO #34 üzenetére
Én is tudatlan vagyok a HiFi-hez a házimozit 2*2.5 Sal hangszó kábellel építettem össze amit 50Ft/méter áron vettem valami kiárusításon szerintem 10-20 évig el lesz.
Minden témában vannak kukacos emberek, akik megmondják a tutit, és csak a prémiumok legjobbika a használható a többi sz@r. Én is a praktikus megoldások híve vagyok. -
ViZion
félisten
anno hdmi kábelekre is volt teszt, ott a nagyon sz@rt páran kiszúrták, de egy szint felett semmi különbséget nem láttak.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HantekDSO
junior tag
Ez a "színpadkép" és rokonai ("hangkép", lélegzetvétel", átölelhetőség") nekem is nagy kedvenceim...
" amelyben tudományos igényességgel és dokumentált labormérésekkel elemezte"
Na ez az, amit a hifisták SOHA nem fognak elismerni - mármint hogy egy műszaki berendezést mérhető jellemzőkkel minősíteni lehet! Mert akkor esetleg kiderülne, hogy egy jól megtervezett, igényesen kivitelezett, pár 10 ezerbe kerülő erősítő ugyanúgy (ha nem jobban) szól, mint az, amire (merő sznobizmusból) milliókat/tízmilliókat költöttek! Az ő mantrájuk az, hogy a hangzást nem lehet mérni ! (csak tízmilliókban)
-
HantekDSO
junior tag
Beszélsz butaságokat... Egy 1 TB-os és egy 2 TB-os SSD-ről szóló zene közt is iszonyatos differencia van, még az sem mindegy, hogy TLC vagy QLC! (Na persze csak ha megfelelően
pénzesigényes a hallgatóság...)Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
ma már másodszor tanultam valamit...
még hogy a fórum hülyeségHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest