Hirdetés
- Júliusi hardverzarándoklat
- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narasim
aktív tag
én sem örülök a nagy modernizálódásnak. szoktam is a pénztárcámmal szavazni. hátha gyengül a trend.
az öreganyja biztos, hogy nem Lajcsi. akkoriban még tudták, hogy ki a fiú meg ki a lány.
neked nem volt gondod vele sosem, másnak meg van. te is leírhatod a véleményed, meg más is. tecccik-nemtecccik
aztán majd a moderátorcenzurátorok eldöntik hogy ez már modern audiencefórum vagy még nem. -
L_ajos
őstag
Őszintén, én is várok már egy open world rpg játékot, amibe legalább egy 50-60 órát bele lehet tenni. Ha ezt hozza, a többi már nem érdekel. Az sem, hogy modern közönségnek készült, az sem, hogy a készítők elmondása szerint, kb. mindenki pánszexuális a játékban stb. Csak legyen már valami új rpg.
Kb igen. - de hát csak vannak akik nem bírják ki hogy a semmire ne válaszoljanak.
Eddig mind megvan és mindet kipörgettem.
Soha nem volt gondom a "belecsempészett" trendekkel.
El tudtam viselni és én spec. ezután is eltudom viselni. -
L_ajos
őstag
Stílus maga az ember... Lajcsi neked az öreganyád!
Amúgy meg a lőtéri kutya nem szólt hozzád.Azt mond már el miért is nem tudtad ignorálni amit írtam?
Kényszeresen reflektálsz dolgokra?
Elég baj az! -
nubreed
nagyúr
Speciel a "vinnyogást" nem ide reflektáltam, de ahogy én is el tudok menni az egyének "nem tetszésén" hogy szóba hozzam, más is megteheti.
Ettől függetlenül az újgenerációs pitcsogtatásnak sem látom értelmét és a mindenben a xartkeresést sem.
ha jó lesz a történet, ha kellően jól is vezetik, a játékmechanika is stimmel, nekem már elég hogy mint "játék" lekössön és kikapcsoljon.
Őszintén, én is várok már egy open world rpg játékot, amibe legalább egy 50-60 órát bele lehet tenni. Ha ezt hozza, a többi már nem érdekel. Az sem, hogy modern közönségnek készült, az sem, hogy a készítők elmondása szerint, kb. mindenki pánszexuális a játékban stb. Csak legyen már valami új rpg.
-
myckey
veterán
-
NandoXXL
senior tag
-
Feri1984
tag
Megkövetem magam!
Félre értelmeztem a gondolatodat.
Tárgytalan amit írtam.
Törölném,szerkeszteném de nem tudom.
Bocsánat. -
Feri1984
tag
Pedig szerintem etalon az Inquisition kamera-, és karakter kezelése RPG fronton. Szinte bármilyen módban lehet vele bármit csinálni, ami épp kényelmes, vagy amilyen hangulata van épp az embernek (egyedül first-person állás nincs). Kár, hogy azt kukázták.

Na jó, egyetlen gond mégis volt vele: a ló nem futott gyorsabban SHIFT-el, csak kapott a képernyő egy motion blur effektet, mint ha gyors lenne a mozgás, de ezt az apróságot szerintem nem fájt volna javítani közel 10 év alatt. Amúgy pedig mindkettő Frostbite-os, tehát erre sem lehet hivatkozni, hogy miért nem az Inquisition kamera/harckezelését tuningolgatták tovább.Az Inquisition-el ellentétben szerintem nem rendelem elő, hanem veszek majd egy hónapnyi EA Play Pro előfizetést, hogy kipróbáljam. Nehéz elhinni, hogy tényleg kész van, és nem kell fél éven át patch-ekre várni, mígy tényleg megüti egy végeleges ~90% készültséget.
"-Nehéz elhinni, hogy tényleg kész van, és nem kell fél éven át patch-ekre várni"
Ez irónia akart lenni?
Vagy miből gondolod,hogy nem lesz egy bughalmaz?
Vagy esetleg pc-n optimalizálatlan? -
janos666
nagyúr
Elég rettentőnek tűnik. Nem hiszem, hogy rá bírom venni magam, hogy játsszak vele, pedig a sztori folytatása még úgy-ahogy érdekelne... csak hát akik írják, úgy már annyira nem is érdekel (ki tudja, mennyi maradt meg egyáltalán abból, amit eredetileg kigondoltak). Még a beleerőszakolt ideológiai visszásságokat mellőzve is csak egy kizsigerelt játékmenetű, még inkább lebutított, az ízléstelenségig konzolosított tákolmánynak tűnik az egész, ami ráadásul még ocsmány is, környezetre, karakterekre egyaránt rossz ránézni. Micsoda szégyen
Pedig szerintem etalon az Inquisition kamera-, és karakter kezelése RPG fronton. Szinte bármilyen módban lehet vele bármit csinálni, ami épp kényelmes, vagy amilyen hangulata van épp az embernek (egyedül first-person állás nincs). Kár, hogy azt kukázták.

Na jó, egyetlen gond mégis volt vele: a ló nem futott gyorsabban SHIFT-el, csak kapott a képernyő egy motion blur effektet, mint ha gyors lenne a mozgás, de ezt az apróságot szerintem nem fájt volna javítani közel 10 év alatt. Amúgy pedig mindkettő Frostbite-os, tehát erre sem lehet hivatkozni, hogy miért nem az Inquisition kamera/harckezelését tuningolgatták tovább.Az Inquisition-el ellentétben szerintem nem rendelem elő, hanem veszek majd egy hónapnyi EA Play Pro előfizetést, hogy kipróbáljam. Nehéz elhinni, hogy tényleg kész van, és nem kell fél éven át patch-ekre várni, mígy tényleg megüti egy végeleges ~90% készültséget.
-
Gothmog
senior tag
Speciel a "vinnyogást" nem ide reflektáltam, de ahogy én is el tudok menni az egyének "nem tetszésén" hogy szóba hozzam, más is megteheti.
Ettől függetlenül az újgenerációs pitcsogtatásnak sem látom értelmét és a mindenben a xartkeresést sem.
ha jó lesz a történet, ha kellően jól is vezetik, a játékmechanika is stimmel, nekem már elég hogy mint "játék" lekössön és kikapcsoljon.
Speciel a "vinnyogást" nem ide reflektáltam
Ez esetben elnézést, félreértettelek
-
L_ajos
őstag
Tehát akinek nem tetszik és ennek hangot ad, az rögtön vinnyogás?
Hogy on is legyek: nem tetszik, kb. ingyen sem kellene (és nem a they/them, meg p*cs*s kisasszonyok lehetősége miatt - ha az nem kötelező elem, akkor nem zavar, nem befolyásol egy játék élvezetében), de nekem már az Inquisition sincs meg, és a DA2-t is csak egyszer vittem végig. Utóbbinak egyébként bejött a története, de a játékmenet (az ismétlődő dungeonök, égből hullámokban hulló ellenfelek, irreális hp poollal rendelkező emberi ellenfelek - nehéz azért így sem volt - nem igazán tetszettek), az nem az én világom volt. Nálam a DA=DAO. De változik a világ, ezt el kell fogadni. Több DAO nem lesz már. Szerencsére van sok más játék, mindenki megtalálja, ami tetszik neki. (Én is, és pont ezért írtam, hogy ez ingyen sem kellene - egyszerűen rengeteg jó játék van, így is hosszú elmaradási listám van. Így pedig meggondolja az ember, hogy mire szán időt.)
Azért azoknak, akik tetszik, megveszik és élvezni fogják: jó játékot kívánok!
(Komolyan, minden szarkazmus nélkül.)Speciel a "vinnyogást" nem ide reflektáltam, de ahogy én is el tudok menni az egyének "nem tetszésén" hogy szóba hozzam, más is megteheti.
-
Gothmog
senior tag
Tehát akinek nem tetszik és ennek hangot ad, az rögtön vinnyogás?
Hogy on is legyek: nem tetszik, kb. ingyen sem kellene (és nem a they/them, meg p*cs*s kisasszonyok lehetősége miatt - ha az nem kötelező elem, akkor nem zavar, nem befolyásol egy játék élvezetében), de nekem már az Inquisition sincs meg, és a DA2-t is csak egyszer vittem végig. Utóbbinak egyébként bejött a története, de a játékmenet (az ismétlődő dungeonök, égből hullámokban hulló ellenfelek, irreális hp poollal rendelkező emberi ellenfelek - nehéz azért így sem volt - nem igazán tetszettek), az nem az én világom volt. Nálam a DA=DAO. De változik a világ, ezt el kell fogadni. Több DAO nem lesz már. Szerencsére van sok más játék, mindenki megtalálja, ami tetszik neki. (Én is, és pont ezért írtam, hogy ez ingyen sem kellene - egyszerűen rengeteg jó játék van, így is hosszú elmaradási listám van. Így pedig meggondolja az ember, hogy mire szán időt.)
Azért azoknak, akik tetszik, megveszik és élvezni fogják: jó játékot kívánok!
(Komolyan, minden szarkazmus nélkül.) -
L_ajos
őstag
Én a vinnyogássokkal ellentétben várom és mindenféle fenntartás nélkül végig is tolom.
-
myckey
veterán
Egész jókat olvastam róla...meg is lepett.
-
BoneDragon
veterán
RIP új mass effect...
-
törölt tag
Elég rettentőnek tűnik. Nem hiszem, hogy rá bírom venni magam, hogy játsszak vele, pedig a sztori folytatása még úgy-ahogy érdekelne... csak hát akik írják, úgy már annyira nem is érdekel (ki tudja, mennyi maradt meg egyáltalán abból, amit eredetileg kigondoltak). Még a beleerőszakolt ideológiai visszásságokat mellőzve is csak egy kizsigerelt játékmenetű, még inkább lebutított, az ízléstelenségig konzolosított tákolmánynak tűnik az egész, ami ráadásul még ocsmány is, környezetre, karakterekre egyaránt rossz ránézni. Micsoda szégyen
-
Wlac
Ármester
Az art design nekem sem tetszik, de a Friends Per Second podcastben a hostok nagyon éltették a gameplay-t. A GOTY-ra majd ránézek.
-
Darth_Revan
veterán
-
anulu
félisten
-
Narasim
aktív tag
ez a game biztos aratni fog! a modern audience-nek szóló játékok mindig nagyon nagy példányszámban kelnek el!

-
exec79
tag
DAO>DA2>DAI
meglepődnék ha a tendencia megfordulna, az előző first day buy volt, egyszer végigvittem azóta se nyúltam hozzá. Itt biztos nem követem el újra az első napos vásárlást, de azért remélem hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 100% (3hónap Garancia)
- Xiaowa (Roborock) E202-00 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5186, 100% AKKSI
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2 év garancia

(Komolyan, minden szarkazmus nélkül.)