Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz togvau #13638 üzenetére

    Azt azért szögezzük le, hogy milyen telefonról van szó? Ha a 3/32-es a telefon, akkor ne csodálkozz! 3 GB RAM ma már csak koca telefonosoknak való, akik alapszinten használják csak, meg persze kisebb felbontás való mellé (HD). Nekem és sokunknak a 4/64-es modell van és eszembe sem jutott volna a kisebbet választani vásárláskor (nagyon kicsi volt a felár és hivatalos helyeken nem is árulták a 3/32-es kiszerelést).

    Ha le is cserélem a telefont, akkor a 6/64 vagy 6/128 alá nem megyek. Azaz legyen legalább 6 GB RAM vagy több. Persze pofátlan módon még árulnak low budget kategóriában 2 GB RAM-mal is telefont, de az tényleg már önkínzás. Az már jó pár éve volt csak elég (olyan 6-7 éve, Samsung S4-emben volt 2 GB memória).

    Szóval ha a 3 GB-os telefon van akkor érdemes lecserélni. Van most jó áron ezer helyen Redmi 9 (nem a Note, bár az nyilván még jobb) és az is már Full HD kijelzős, 4 GB RAM, 64 GB tárhelyes telefon. Vagy ott a Redmi Note 8T.

    Van még acustom ROM lehetősége is, de abban nem vagyok otthon, mert nem érdekel.

    A rendszer meg nem fogyaszt több memóriát, mert akkor nem lenne gyorsabb a 12 a 11-nél. Inkább a 3 GB RAM alá nem tudták jól megcsinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák