Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ginola

    addikt

    válasz DroiDMester #1907 üzenetére

    "10.éve használok MIUI-t, nekem valahogy soha nem volt bajom vele! Akkor hogy is van ez?"
    Neked lehet, hogy nem! A szokásos MIUI problémák nálam a Redmi 4 prime óta kísértenek ( 16 Xiaomi telefonom volt!). Soha meg nem jövő, vagy jócskán késő gmail, viber, whatsapp stb. üzenetek, borzalmas memória kezelés, háttérben kilövi az appokat.....sorolhatnám....
    Az újabb telóknál pl. F3, Redmi 11 és telefonálásra használhatatlan a virtuális közelségérzékelő miatt, nem zárja le a kijelzőt. Szintén pl. F3 visszaveszi a fényerőt és sebességet. Érezhetően lassabban nyit meg alkalmazásokat, mint a GT Master.
    Ami érdekes....Realmenél egyből megjön minden üzenet, és percekkel, órákkal később jön meg, ha egyáltalán megjön, Mi 9 lite-ra, Poco F3-ra, Redmi 11-re. Tudom, mert ugyanazzal a fiókkal használtam őket!

    "Mi neked a minőségi előre lépés? Az hogy egy nyamvadt VoLTE nem megy, vagy talán megy ha root-olod a telót és build.prop szerkesztgetsz benne!"
    Szép megjelenés és könnyű kivitel. Kitűnő üzemidő és villámtöltés, Gördülékeny, 120 Hz-es AMOLED panel. Remek főkamera, esti mód és szenzorzoom. 5G, jack kimenet, bőséges tárhely és memória
    Az előrelépés az, hogy a fentiek mennek bootloader nyitás nélkül, és stabi, gyors F3-hoz képest is, pedig az SD 870, és mégis. Nem melegszik, mint F3, nem zöldül a kijelzője..stb.
    Érdekes nálam van VoLTE. A root vicces, mert a nélkül a MIUI amúgy egy nagy határ......bár a heti EU Romokban is mindig volt valami új hiba :D vagy inkább fícsőr. Tudom, mert ebből lett elegem.
    "Mix2S az egy prémium teló(volt)"
    Igen, az mennyibe is került ehhez képest? Almát sünnel? :W
    "De vesz az ember 200.ért egy GT2est és az is full műanyag mindenhol az nemá kategória, lehet az bármilyen jó minőségű műanyag"
    Xiaomi ilyen áron nem az, még drágábban is az :D

    "Bug-okról már írtam, olyan rendszer NEM létezik amibe ne lenne bug, nekem az elég BUG volt hogy se telekom se Digi kártyával nincs VoLTE és ezáltal VoWiFi sem, itthon elég rossz a térerő és így nagyobb mértékben merül mindegyik teló de ha felváltok VoWiFi-re akkor 24.óra alatt alig merül 5-6% ot, szóval elég nagy érvágás egy mai telónál ha nincs VoWiFi, mikor egy 5.éves xiaomi simán tudja!"

    Ez nem inkább a szolgáltató hibája? Számos Xiaomin se ment minden szolgáltatónál a fentiek, amíg nem volt a kínálatukban.
    Egy dologban egyetértünk, bug nélküli rendszer nincs. A kérdés az, hogy kinek mi az elvárás.
    Nekem egy stabil rendszer, ahol minden üzenet egyből megjön pl. és lehet vele telefonálni vele, végülis erre az F3 tökéletesen alkalmatlan volt.

    "Realme GT 2 re is csak a 12.giga RAM miatt váltottam volna, de 90% hogy ott se ment volna se a VoLTE sem a VoWiFi szóval jobb is hogy nem léptem meg a cserét!"
    MEgy az, csak Yettellel.
    "Sajnos ma már 400.ért se kapsz ilyen prémiumot nem hogy 200.ért! :O Gondolkodtam a 12es szérián de a 12 Pro baromi drága a sima 12 meg Snapi 888as és csak 6,4" "
    Hát ez az.....látod jobb áron hasonló tudású Realme is akad.
    Amúgy nem jó az F3 azért nézegetted a Realmeket?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák