- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
Lirion
addikt
válasz DigitXT #5100 üzenetére
Van benne olyan gomb, csak sok aranyba(dollárba) kerül.
Amikor pl. a marquist kellett 5 nap alatt végig tolni (én most csináltam meg a múlt héten), akkor muszáj volt butítani, mert amúgy képtelenség lett volna emberi időráfordítással megcsinálni és nem akartam fölöslegesen tuningolni sem, főleg, hogy egyelőre a limited editiont nem is látom sehol a szériákban, szóval még versenyezni se tudok vele. Ennek ellenére volt kihívás bőven benne gyökszi botokkal is.
A másik, hogy ne az legyen a challange, hogy sok aranyat tudjak beletolni az autóba, mert másként nem teljesíthető a cél (pl. érj el x sebességet adott távon vagy ne maradj le x méterrel jobban a másiktól). A jobbra-balra húzó kormány, lerobbant autó, nem tapadó gumik, motor hűtés és ehhez hasonló kihívások jók és nem kell hozzájuk auralpod kaliberű bot gárda, hogy kihívást jelentsenek.
-
oz82
senior tag
válasz DigitXT #5107 üzenetére
Hát nem tudom, nálam kőkemény szopatás volt ez a nap. butítás hiába.
Skippelnem kellett. Az utolsó futam sem lett volna meg de hihetetlen módon az utolsó kör célegyenes előtt balhé, 26. ről hirtelen 18. ként tovaslisszantam. 48 PR os a kocsi, most megy rá az összes pénzes tuning, meg egy két goldos, tehát kb. 12-13 a 27 ből. Nem tom mire lesz elég...Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
SkyLaci
őstag
ez a 6. nap nagyon nehéz, egy órája próbálkozom, de eddig semmit nem sikerült teljesíteni, az első 2 versenyt már skipeltem is
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLaci #5109 üzenetére
"Hey Racers,
Thanks to strong player feedback, we’ve been able to identify a gameplay bug which has prevented some players from completing specific late-stage races in the Federated Auto Parts 400 quest. We have made some changes, which should correct this error now. Please make sure to close and re-open the game, and that you are 'on-line' in order to receive the latest fixes. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused for those affected. Over the coming days, we’ll be in touch with these racers to address fair compensation for their commitment to Real Racing 3, despite these issues. If you require any additional help or information, please get in touch with our customer support team at bit.ly/FMEAhelp. Thanks." -
Gyurma_13
aktív tag
válasz SkyLaci #5112 üzenetére
Tényleg nem könnyű a mai nap. A 6/3-mat, hogy legyünk hamadikok minimum, azt elsőre nem tudtam legyűrni és mivel itt már nagyon fogy az autó elhasználódása butítani kellett
Aki még nem tudná, hogy ezt hogy tudjuk a leghatékonyabban csinálni, annak azt tudom tanácsolni, hogy:
- kezdje el a feladatot, maradjon azon a helyezésen ahol van, esetleg még meg is előzhetinek minket és a kezdéstől számítva 5-10 másodperc múlva bal fenti sarokban
-rányomni a pause gombra, utána
- Retire, utána
-confirm, utána
-continueÉs így csinálunk 5-10 szer, természetesen a 10- nél jobban butítva leszünk mint ha 5-ször csináljuk.
Aztán nekiugrunk a versenynek. Fontos, hogy ha megint nem sikerül valamiért ne érjünk be egyel a kivánt pozíció alatt, mert akkor erősödnek a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Ha durva kihívást akartok, próbáljatok gyorsulásmérővel vezetni, mozgó autóban...
Garantált szívás (ha csak nem nyílegyenes, tükörsima autópálya): 5+ km előny úgy
olvadt el, kevesebb, mint 3 kör alatt, hogy az utolsó körben kukázhattam a futamot. -
Kronok
tag
olvasva, h mennyit szívtatok a 6. nappal, hát én pont ellenkezőleg voltam ezzel, 30 perc sem kellet és meg volt a mára rendelt evangélium, az össze nap közül ez sikerült eddig a leggyorsabban
[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Sordoran
addikt
Hát ezzel nagyjából egyedül vagy. Ez a nap eddig nekem végig szívás. Első kihívás nagy nehezen, kis bot gyengítéssel meglett. Második már tűrhető volt, de az azért poén, hogy 10. helyről indulva gyenge tapadással maradj top 10-ben, de mire eljutsz a zöld lámpáig repülő rajtban már 14. helyre csúsztál vissza. Elsőnél is legalább 6-7 autó elmegy melletted mire kialszanak a piros lámpák. Most a harmadikkal szenvedtem, de elegem van, butítással is csak 15. helyig jutok fel, erre nekem nincs időm, inkább skippelem. Ráadásul ezt még 3x megcsinálni majd, akkor már 4-4 nap alatt (3x Le Mans kihívásból kiindulva), utálom.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Tibcsi21
csendes tag
6/6-ban ugye nyerni kell?
Real Racing 3 :-)
-
Petya25
őstag
A 6. napon milyen versenyek vannak?
Holnap nem leszek nagyon game közelben, be kell osztanom...Ja és esetleg valami info arról, hogy ez is úgy megy 4x mint a Le Mans 3x?
[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Sordoran
addikt
válasz Petya25 #5123 üzenetére
Szívatósak, nagyon. Elsőt vért izzadva legyűrtem, második könnyebb volt, de az se egyszerű, harmadikat skippeltem inkább. A 4. és 5. már ment pár próbálkozás után, a 6. még most jön majd. Időt, és goldot szánj rá, vagy butítsd a botokat amíg tudod.
Ez is ismétlős lesz majd, de kérdéses hány nap lesz majd rá. 7 napos, gondolom 4-4 nap reális. (Le Mans 10 napos volt, 5-5 járt ismétlésekre)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kronok
tag
Federated Auto Parts 400
Stage 01
Goal 1: 2 lap Cup - Richmond International Raceway
Goal 2: 1 lap Cup - Richmond International Raceway
Goal 3: 10 lap Cup - Richmond International RacewayJutalom: 50 000 pénz 5 arany
Stage 02
Goal 1: 3 lap Indianapolis Motor Speedway - Speedway
Goal 2: Speed Record - Indianapolis Motor Speedway - Speedway
Goal 3: 4 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway - Speedway
Goal 4: 5 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway - SpeedwayJutalom: 50 000 pénz 5 arany
Stage 03
Goal 1: 3 lap Cup - Suzuka Circuit - East Circuit
Goal 2: Autocross - Suzuka Circuit - East Circuit
Goal 2: Speed Snap - Suzuka Circuit - East Circuit
Goal 2: Speed Record - Suzuka Circuit - East Circuit
Goal 3: 3 lap Cup - Suzuka Circuit - West Circuit
Goal 4: Endurance - Suzuka Circuit - Grand Prix CircuitJutalom: 50 000 pénz 5 arany
Stage 04
Goal 1: 2 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway – Speedway – 54 mp alatt kell teljesíteni a pályát, 257kmph átlag
Goal 2: 1 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway – Speedway – 1006m távolság
Goal 3: 1 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway – Speedway – top 2ben kell végezni
Goal 4: 3 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway – Speedway – túlmelegedésre kell vigyázni
Goal 5: 5 lap Cup - Indianapolis Motor Speedway – Speedway – 17 511m szélárnyékJutalom: 50 000 pénz 5 arany
Stage 05
Goal 1: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – top 20ban kell végezni
Goal 2: 4 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – top 10ben kell végezni
Goal 3: 4 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – elsőnek kell lenni
Goal 4: 4 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – nem szabad ütközni
Goal 5: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) - top 20ban kell végezniJutalom: 10 arany
Stage 06
Goal 1: 3 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – top 10ben kell végezni
Goal 2: 2 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – top 10ben kell végezni, csökkentett tapadás
Goal 3: 8 lap Cup - Richmond International Raceway (Evening) – top 3ban kell végezni
Goal 4: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Night) – top 30ban kell végezni, túlmelegedés
Goal 5: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Night) – top 10ben kell végezni ütközés nélkül
Goal 6: 7 lap Cup - Richmond International Raceway (Night)Jutalom: 10 arany
Stage 07
Goal 1: 10 lap Cup - Richmond International Raceway (Night)
Goal 2: 3 lap Cup - Richmond International Raceway (Night) – 20mp kell lenni Kyle Busch előtt
Goal 3: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Night) – 8 liter üzemanyag, kézi gáz-fék
Goal 4: 6 lap Cup - Richmond International Raceway (Night)
Goal 5: 5 lap Cup - Richmond International Raceway (Night) – top 2ben kell végezni
Gaol 6: 20 lap Cup - Richmond International Raceway (Night)Jutalom: 10 arany és a kocsi
[ Szerkesztve ]
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
rumos14
nagyúr
nekem a 7. nap nagyon könnyű volt, szóval biztos állítottak vmit a feladatokon. sztem vki perrel fenyegette meg őket
-
rumos14
nagyúr
vajon mind a 4 Nascar széria tök ua. lesz vajon? igazából tök hüjjeségnek tartom, hogy 4 részre szedték és mindegyikben csak egyetlen autó van.
-
SkyLaci
őstag
válasz Petya25 #5135 üzenetére
így legalább meg lehet nyerni minden autót, nem úgy mint a tavalyi Le Mansnál, ahol a másik két autóért elég sok pénzt és aranyat kellett összegereblyézni, és ez még így mégis csak jobb mint farmolni.
Az mondjuk durva hogy így ez 1 hónapig folyamatos feladatot jelent
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz SkyLaci #5136 üzenetére
Szerintem az nem gáz, hogy van egy hónapnyi "feladat", az viszont nagyon gáz, hogy 1 hónapig balra fogunk kanyarodni néhány egyenessel megfűszerezve. Semmi változatosság nincs benne, nem is értem, hogy ez a készítőknek nem jutott eszébe..
Amúgy már az is eszembe jutott, hogy a telefont átkalibrálom, hogy ha egyenesen tartom, akkor kanyarodjon enyhén balra, bekapcsolom a kormány rásegítést, aztán csak lerakom az asztalra és elversenyzik magának. Kb. ennyire élvezetes ez az egész nascaros széria.
-
Kronok
tag
válasz SkyLaci #5136 üzenetére
annak nem örülök csak, h 1 napot kell várni minden egyes stage között, mehetne folyamatosan
Nascar szériában jó lett volna ha minden kocsi 1 perces szervizzel rendelkezett volna
ha már elhúzták a mézesmadzagot előttünkNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Tibcsi21
csendes tag
-
BikaGT
csendes tag
Tegnap elszállt a mentésem és mire rájöttem az utolsó két napot kellett letolnom a challenge-ből. Volt rá összesen négy órám. Így egész izgalmas volt. Nem volt időm szerelni, úgyhogy a végét már critical állapotban toltam le bot butítással. 38 perccel a challenge vége előtt sikerült befejezni.
-
Petya25
őstag
Ha a maradék 3 autó összejön megint arany befektetés nélkül, az azért nem lesz rossz.
Csak minden nap tolni kell sajna...[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Ryser
csendes tag
ma reggel nekem jött egy bocsánatkérő üzenet a játékon belül és ha jól számolom megdobtak 25 golddal...nem rossz
iPhone 12
-
Petya25
őstag
Gondolom ezek a jóváírsok a sok SKIP miatt jönnek.
Beletoltak a népek akár 200 aranyat is de a vége csak SKIP lett, belátták, hogy túl nehézre állították a futamokat. Nekem egy nap csúszással kezdve már semmi bajom nem volt a futamokkal.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
rumos14
nagyúr
második körben csinálom a kihívást, már ott is butították, hogy a Suzuka West 3 körös korábban "ne térj le a páyláról és ne sérüljön meg az autó" feltétellel volt, most már csak a pályán kell maradni.
-
Sordoran
addikt
válasz rumos14 #5148 üzenetére
Pedig az nem is volt nehéz, érdekes. Most belevágtam egy második autóval is, kíváncsi leszek milyen lesz 6. nap, előzőn azzal szívtam sokat én is, de csak egy skippelés volt, az is 5. napon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest