- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Tsebacsi #4102 üzenetére
Páran már tesztelték, és a full segítség több másodperc lassulást, míg az enyhe segítség is ~1 másodperc lassulást jelent 1 körön, szóval igen: van értelme lemondani.
Arról nem is beszélve, hogy a Challenge-ek alatt biztosan van segítség nélküli verseny, jó, ha nem akkor kell megszokni ezt.
Dive ever, work never.
-
Unbaised-Ben
senior tag
én a manuálist gáz/féket azért nem szeretem mert akkor hülyén tartom a telefont, fájnak az ujjaim pár kör után, egyszerűen nem kényelmes
-
F-ECT$
titán
Jók ezek az üzemanyag spórolós kihívások, de pl a 4-ik nap végi (8 kör Spa) olyanra sikerült, hogy teli gázzal is bőven elég a 32 egységnyi cucc...
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
NNME
csendes tag
Áh oké, a kipörgésgátló volt bekapcsolva és az lassított be.
Ausztráliában már kellett volna a második aranyos fejlesztés a Speed Recordnál. Nekem 340 km/h-t kellett elérni a győzelemhez, a sebesség megvolt, de az sehogy sem akart sikerülni, hogy ne csússzak ki a fűre a második hosszú egyenes után.
Pro tipp: Aztán kitaláltam, hogy amint megvan a célsebesség, ráhúzok a falra. Szerencsére elég közel van így a két bal oldali kerék még a pályán maradt viszont bőven lelassított annyira, hogy ne csússzak ki és az autó sem törött össze.
De ma valamikor futnom kell néhány 10 körös LeManst és néhány dolgot fejleszteni kell az autón különben nem fog sikerülni ha lesz még ilyen szívatósabb futam.
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Panorama speed record-nál nálam 336 volt a cél, és automata fékkel elsőre 343-at csináltam rajta.
A motoron csak 1 aranyos fejlesztés van.Inkább a Melbourne 8 kör, 8 lekörözés, ütközés nélkül ami szívatott.
Folyton befékeztek kanyar előtt így mindig rájuk futottam.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
F-ECT$
titán
Végre egy jó kis challenge: 5-nap, 2-es feladat: Melbourne, 1 kör 1:10-en kívül úgy, hogy első maradsz. Bár kicsit szívatós a feladat, de olyan 4-5 próbából meglett.
Dive ever, work never.
-
Pompi
MODERÁTOR
Jaja, izgi volt, tükörfigyelős
Amúgy alapvetően eddig még nem voltak oltári baromságok ebben a challenge-ben, nekem bejönnek a benzinfigyelősök is (igen, Spa-ban annyira nem kellett tartani, én egy 5 egységnyit - több, mint 1 kör - megspóroltam a végére), ez a feltartós is, mondjuk a normál köridőhöz képest ami olyan 50 mp körül van, 20 mp-t feltartani nem kevés, de jó volt.
Feel Good Inc.
-
Kronok
tag
nagyon sokadik kísérletre egyszer csak 333 lett a legnagyobb sebességhatár, így már sikerült, a hosszú egyenes előtt kikapcsoltam a fékrásegítést mikor meglett a 334 pause gyors visszakapcsol és amit bírt a kijelző annyira nyomtam a féket és nem csúsztam ki
ez a benzinkannás futam néha idegesítő is tud lenni, mount-nál pl 9L lazán megmarad, előző körben meg a 8. körben elfogyott a 10 körös versenynél
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
kgymac
őstag
Sziasztok,
A le mans event-ben van napi feladat limit? Vagy lehet tolni egymás után, mint pl. az újonnan beépített Marquis (maserati) sorozatban? Belekezdenék az 500-as astonos mellett, ha nincs napi határ. Köszönöm előre is.
-
kgymac
őstag
válasz Petya25 #4119 üzenetére
Köszi.
A Melbourne engem is szivatott, kb. 20-ra lett meg. Nagyon más, hogy a kocsira is vigyázni kell, ráadásul csak a 4. körben értem utol az utolsót. Bezzeg az st5/1-ben sokkal lassabbak voltak...
A feltartóst először rosszul értelmeztem, csak a második futamban sikerült. Biztos a sok nagybetű zavart be . Sokat nem kellett küzdenem, a 2. helyezett 1:14-et ment -
Pompi
MODERÁTOR
Van némi humorérzékük azért...
Feel Good Inc.
-
Gyurma_13
aktív tag
Elkezdtem én is az 500-as eventet. Aki végzett már vele, az írja már meg, hogy meddig kell tuningolni.
Gondolom az első R$-es kör az alap. Az első kör goldos fejlesztésből mindegyik kell? -
Sordoran
addikt
Eddig nem igazán volt szívatós kihívás, de még csak a 6. napnál jár többség, és ahogy olvashattad a speed recordnál egyeseknek már probléma lett elérni. A direkt vesztünk és így gyengül ellenfél trükk itt még megy, későbbiekben lehet olyan ahova nem elég, én biztos ami biztos most motor, váltó és karosszériára rátoltam tier2 goldos fejlesztést és már pörög rájuk a tier3 pénzes is. Ami többnyire problémás az speed record, speed snap és drag race, ezek meg pont ezeket igénylik a sebességet és gyorsulást, remélem többire nem lesz szükség, így is 138 goldba került, amiből lejön végül is 80 gold nyeremény.
De az autó eredeti 720 goldos árához képest ez is semmiség, lehet rátolom maradék tier2-őt is, hogy biztosra menjek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
npeter
csendes tag
Nekem sikerült alap autóval megnyerni a Mount Panorama speed recordot. Addig indítgattam, újra amíg az első helyezett sebessége 326,5 lett, ennyi volt az összes autóé. Én pedig tudtam menni 327-et igy első lettem.
-
Pepi6
csendes tag
Na lehet kezdeni aggódni 6. nap - Indianapolis oval. Speed Record 342 km/h illetve egy Hunter. 417m-rel kell nyerni, 340el tudok manuális gázzal (minden segitség OFF).
-
Pompi
MODERÁTOR
Párszor vesztessz és már meg is van (elméletben).
Eddig én is mindig tuningoltam vadul a verdát a challengek alatt, de van abban igazság, hogy a gép hozzád igazítja a kihívást, szóval ha maxra tolod a verdát, akkor nőnek az elvárások is.
Szóval nem tudom mi a jó irány, de jó lenne tudni, mert nem szeretném az utolsó 2 napon belülre halasztani a fejlesztést ha mégis szükséges lenne.
Feel Good Inc.
-
Pepi6
csendes tag
Első körös pénzes fejlesztés van rajta, illetve a 2.körös aranyosból a motor és a váltó. I
gen, ismerem a vesztek és kisebb lesz az elvárás", de a Hunternél nekem nem akart működni. Speed Recordnál még nem próbáltam, mert javitani kell a kocsit.
-
l4ci
tag
Ebben nagy igazság van. Most az újrakezdés után a Lexus LFA-t fullra tuningoltam, hogy minél hamarabb átléphessem a szériáját, hát volt olyan verseny, ahol elsőre 5. lettem csak (pedig csak nagyon kicsiket hibáztam), pedig tényleg fullra van húzva minden. Mondjuk ez a Lexus egy fos, még fullosan is úgy csúszkál, mintha jégen mennél vele...
-
kgymac
őstag
Akkor is visszavesz az IA-ból, ha csak kicsit vered meg. 100m alatti nyerésnél már visszavesz (fame függő lehet, mert kevés fame-et adó futam esetén sok futam kell hozzá).
De a leromlott állapotú kocsis futam többet csökkent. Akár nyerhető is, bár ehhez elég sok futam szükséges.
TT 5-12 mp várakozással vagy leromlott kocsival is sokat lendít lefelé. -
oz82
senior tag
Èn ki szoktam forgatni, az ellent. Bár mèg nem kezdtem el a challenget, szal nem tudom lehet e sèrülès vagy sem.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
oz82
senior tag
Hunternél miért? Bár vannak helyzetek amikor nehezen, megy mert általában nagy a sebebsség különbség (asszem Nissan az ellenfél ált.) és ha lelassítasz akkor oda lesz a z előny.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
-
Sordoran
addikt
válasz Petya25 #4136 üzenetére
Full tier2 goldos 305 arany, utána full tier3 pénzes, de 2 nap fejlesztési idő. Ennél többet nem kell költeni rá szerintem, kérdés mennyivel kevesebb elég. Aki biztosra akar menni, rátolja ezeket végig, aztán ha kifog rajta valami akkor butíttatja az AI-t, vagy gyakorolj ami skillt igényel.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kgymac
őstag
-
Pepi6
csendes tag
A mai nap sem volt vészes szerintem...már nem sok van hátra
-
Sordoran
addikt
válasz Petya25 #4142 üzenetére
Főleg hogy nálam még mindig előjön ez a hirtelen beakad amit csinálok dolog (nem hajlandó fékezni, vagy fékezést nem akarja abbahagyni, vagy a kanyarodást folytatja hiába fordítom vissza telefont). Szerencsére csak egyszer jön elő egy futamon, de ha buktam miatta, akkor következőre ismét előjön, és csak a szerencsében bízhatok, hogy tudom korrigálni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kgymac
őstag
-
törölt tag
Na, megvan a nagy szívatás az 500-as event-ben, utolsó előtti nap, egy kör Monza, lépd át a célvonalat pontosan 205 Mph (330 km/h) sebességgel. Az egy dolog, hogy nehéz pontosan eltalálni, de az én autóm egyszerűen nem gyorsul fel ekkora tempóra a kanyartól a célegyenesben, szóval fejleszteni kell. Teljes pénzes első kör plusz három gold-os rajta van, nem elég. :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest