Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    válasz nkmedve #1513 üzenetére

    Az érvelésed a koronával kapcsolatban elfogadom.

    "Annak nem látom értelmét, hogy csak azért hozzanak létre új projekteket és ontsák kifele magukból a haszontalan WU-kat, hogy az embereknek elég munkát tudjanak adni, az csak fölösleges energiapazarlás."

    Itt viszont felhívnám a figyelmed, hogy még jó-pár olyan projekt van, amik hasznosak és segíthetnének. Huntington, Alzheimer, Parkinson-t ugye csinál a Folding, bár ők most leterheltek és kb. minden a COVID-al foglalkozik.

    A BOINC-nál sok jelenleg is futó projekt van, bár igaz, ők csak a CPU erőt tudják kihasználni, de számít ez, ha halad a dolog? Pl itt van pár jelenlegi projektjük:


    De ott van még az Einstein, Rosetta, GPUGrid meg még egy rakat kozmológiai grid-es dolog is, amik felé lehetne terelne az embereket, már csak promó szintjén is, hogy legyen egy klassz vérkeringése annak az erőnek, amiket számítókapacitásban képviselünk.

    Én úgy gondolom, hogy ebből most sokan szakíthatnának, meglovagolva ezt a hullámot és nem csak ők, hanem mi emberek is. :)

    Erről viszont kur*ára írnia kellene valakinek egy szép cikket, hogy mik ezek a foldingos dolgok és felsorolni még pár alternatívat is, rövid leírással, hadd válogasson mindenki kedvére pl. azokból is, amiket fentebb írtam. :)

    De lehet túl idealista vagyok? :)

Új hozzászólás Aktív témák