Hirdetés
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- 3D nyomtatás
- VGA hűtő topik
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Maximum respekt bacsisnak!
#tarcsad
-
bacsis
Közösségépítő
Köszönöm a rendezvény beharangozását
ééés várok idén is mindenkit szeretettel -
.mf
veterán
Hurrá, idén úgy tűnik nem ütközik más programokkal, végre meg tudom nézni
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
DRB
senior tag
Maga a helyszín is elég retro, ettől a BRSZK rövidítéstől meg totál szovjet hangulatom lett.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Igen, szép emlékek....
Mikor megkaptam a szüleimtől az első 386-os DX2-es 40MHz-es gépemet, akkor már 4MB rammal!! (futott rajta a Doom)!! és 14colos SVGA monitorral, orbitális élmény volt.Ha tudok elmegyek.
MaximálisA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
DRB
senior tag
válasz Sanchez638 #6 üzenetére
Én csak bepötyögtem a címet google térképbe és ezt dobta ki, de még az is oda van írva a ház oldalára, hogy „MŰVELŐDÉSI HÁZ”.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #6 üzenetére
Pedig de, ez lesz az az épület, tavaly is ez volt
-
Sanchez638
addikt
Nem ennyire lepukkant
Számom az adatlapomon.
-
törölt tag
Arról van már gyakorlati tapasztalat, a lekvár hogy viseli a folyékony nitrogénes hűtést?
#13 bacsis: Kösz. Nem akarnál egy négyutas Xeon P1 rendszert lekváros nitrós tuningolni? A fórumról összedobnánk hozzá szerintem mindent.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Up.Ott leszek.
-
konyi79
addikt
Le a kalappal ismét a múlt őrzéséért!
x86-tal indul a dolog, vagy visszamegy az idő C64-ig? -
Peter13
senior tag
Fene.
Megint lemaradok...külhonban élek, most voltam otthon, sajna nem tudok megint hazamenni jövő héten
Nem adom fel, bízom benne hogy Bacsis sem, és akkor jövőre csak eljutok végre én is oda!
Minden odalátogatónak jó mulatást, és remélem lesz megint részletes beszámoló (azoknak akik nem tudnak ott lenni)
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
törölt tag
Nem kötekedésképpen, de a képen látható Fujitsu Siemens ugyan tényleg gyönyörű, de formájával aligha előzte meg a korát, mert legalább fél-egy évvel az első iMac bemutatása után jelent meg és egyértelműen azt a trendet követi.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #44630784 #20 üzenetére
Attól még igenis megelőzte a korát
a Celvin 98 körül jelent meg, és nézd meg, csak USB portok voltak rajta... lehet hogy az Imac is ugyanezt a formát és csatlakozókat hozta el, de 98ban marhára nem volt gyakori a gépeknél az hogy CSAK usb őportok legyenek a beviteli eszközök számára... Raádásul akkoriban ezek a pici gépek sem voltak jellemzők... Szóval azért mert volt ezen a Celvinen kívül egy-egy gyártó ami gyártott hasonló/egyedi gépet, attól még nem ez volt az általános
De gyere le és beszéljük meg személyesen -
rolkaDb
aktív tag
Mindig is el akartam volna menni egyre, de sajnos sohasem fog összejön...
-
bacsis
Közösségépítő
Lehet támogatni többféleképp is, sokan hardver elemeket kínálnak fel, lényegében ezek a gépek lesznek kiállítva, ezek a vasak mind tőletek van elég ciki, de anyagi támogatásra lesz lehetőség a helyszínen, persze az is nagyon stílusosan megoldva, ami egyáltalán nem kötelező. Ez is csak azért van, mert a terem bérletet nekem is ki kell fizetnem, de csak is ezért... nem azért gyűjtöm, és nem azért állítom ki a gépeket, hogy anyagi hasznom legyen belőle
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #26 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Delta Force: Hawk Ops
- Jelszókezelők
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro Max 512Gb, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, +3tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest