Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  De, értem. Csak nem így kell összehasonlítható eredményeket gyártani. Nem is értem, hogy miért kell ezt magyarázni; nem kell hozzá kétszeres IT diploma, hogy világos legyen a motiváció.

  Viszont dobd be az ötletedet a felelős szerkesztőnek, és aztán fogadd emelt fővel a dafqot követő visszautasítást. Pedig elhiheted, hogy nekem is könnyebb lenne, ha nem kéne hasonlítgatni, meg gráfokat gyártani, hanem minden hűtőhöz random összelapátolnám a valamilyen tesztvasat (akár itthon, még az irodába sem kéne bemenni), aztán letudnám 5 sorban az egészet - csak ez nem így működik.

  Te viszont (a tesztmetodikán túl) a cikk konklúzióját sem érted, pedig még csak túl sincs fogalmazva.

  "Azért ne feledjük a kis 34-es erényeit: számos tokozásra felapplikálható, megfizethető, és egész kulturált zajszinteken serénykedik – a 6 év gyártói garanciáról nem is beszélve. Ha a Core i7-5960X-szel ilyen eredményeket produkált, akkor nem extrém órajel esetén több mint megfelelő hűtést biztosít a hétköznapibb processzorok számára."

  És pont. Józan paraszti ésszel (értelmező olvasással) ez annyit tesz, hogy jobb (és halkabb), mint a gyári hűtés, és némi tuninggal is szépen meg fog bírkózni konzumer fronton, pláne, hogy push-pullba duál ventit is rá lehet rakni - a szerelék megvan hozzá.

  Aki meg 86 GHz-et akar kisajtolni 380 volton a háromnegyed millás HEDT gépéből, annak már csak van annyi sütnivalója (naív gondolat, tudom) hogy nem egy 7500 forintos hűtőt vesz, hanem folyékony nitrogént és egy imafüzért..

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák