Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fruityloops

    tag

    Érdekességek pár nap után a telóról:

    1. Kamera a képek készítése után sokat gondolkozik, mire bal oldalt megjelenik a menüben az elkészített kép, utoljára a snapi 665-ös ultralassú redmi note 8-am gondolkodott ilyen lassan, a redmi note 9 pro amit most adtam el, pik pak megcsinálta és kirakta balra.
    2. Az elkészített képet mikor a kép készítése után megakarod nézni, fogja, és vár, igazít rajta finomít kicsit, mint egy animáció úgy jelenik meg az első kép amit csináltál, formálja vagy nem tudom mire a véglegeset megjeleníti, ez kb. 1 másodperc, amikor a képre mész készítés után, még homályos először, aztán igazit...érdekes.
    3. A fényképek minősége terén valahogy nincs az a "kiégés" amit fentebb írtam..mint a note 9 pro-nál, hogy gyönyörű tűéles sárgás zöldes napfényes nagyon egy fa mondjuk, ha rásüt a nap, itt standard normál színeket jelenít meg, kicsit óvatosabb, mint a note 9 pro. Mivel más a szenzor bennem gondolom azért, nem feltétlen rosszabb, csak nem annyira pompázik a fénykép, úszik a fényben vagy csillivilli, de nem rossz.
    4. Aksi másfél napot megy el kb. 120 hz-en, feltöltött állapotban néztem lemerülésig, 60 hz-en is megnéztem, és kéne különbségnek lenni, de nincs, az is másfél napot ment el.
    5. Beszédről szintén írtam fentebb, ha lent van a fülem nem hallod a másikat, ha túl a hangszórón akkor szintén, nehéz eltalálni, hogy pont középen legyen a fülednél a felső hangszóró.

    6. Jack aljzat kimeneten hangosabb mint a note 9 pro, és tisztább is picit, ugyanolyan mély magas hang beállítással és régióval néztem mindkettőt még mielőtt eladtam a note 9 pro-t, és ez hangosabb, úgyhogy ez jó pont.
    7. Értesítési led is jobban erősebben látszik, mint a note 9 pro-n, azon halványabb volt.

    8. Amúgy tetszik a telefon, vettem egy jó kis kék tpu szilikontokot rá, szeretem a telefont.
    Ennyi röviden.

Új hozzászólás Aktív témák