Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • user26

    senior tag

    válasz flash- #5615 üzenetére

    Szia, nem tudom, hogy mennyire van-e e témához köze vagy sem, de nálunk a Mobilnettel, és Wifi -vel voltak/vannak érdekességek. A Régi RN7 modellel, a kert végéből simán volt net, a PocoF3 -al nem, pedig ez ahhoz képest újabb.... Valamint szintén Yetteles témában, sokszor térerő sem volt pl munkahelyen, meg ami nagyon kellemetlen volt, hogy hívásnál hallotam a felet, Ő nem, vagy fordítva.
    Itthon nem nagyon találtam érdembeli infót ezekről, (akkor amikor a témában foglalatoskodtam pár éve, mindenféle mérő műszeres dolgot javasoltak, és avval jöjjek menjek, hogy valami statisztikát tudjak erről, hát evvel nem éltem, mert számomra kínai...) viszont külföldön ez a "lefedettség" dolog témában pár komentet, hogy gyenge térerő miatt vannak/voltak ezek a dolgok, és pl modem fw cserebere javít ezeken.
    Próbálgattam akkor, de látványos történés ne nem volt, aztán AOSP-re váltottam, cRdroidra, ezek után valahogy megszüntek a gondok, legalábbis a gyakoriságuk, de ez talán 2 éve volt. Azóta máshol járok :D :DDD

    Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12

Új hozzászólás Aktív témák