Új hozzászólás Aktív témák
-
gazsintaor
csendes tag
válasz gazsintaor #5500 üzenetére
Vagy esetleg valami PC-s alkalmazást, amivel teljes hozzáférésem lenne a telefonhoz, viszont a laptop webkamerájával tudnék bejelentkezni.
Valakinek valami ötlet esetleg?
-
HUNited
őstag
válasz gazsintaor #5500 üzenetére
Csak van a családban olyan teló amiben jó a kamera, átmenetileg kicseréled a SIM-et (de sztem azt se kell). Ha regeltél és átteszed másik telóra már nem kell kamera
-
dbius
veterán
válasz gazsintaor #5503 üzenetére
Láttam, hogy xda-n is feltetted a kérdést, legalábbis valószínűsítem, hogy ott is Te voltál a kérdező. Nem tudom kaptál-e választ, vagy sem, korábbi készülékeknél a vendor/etc/camera mappában volt ez a fájl, de én ott nem találtam meg az én készülékemen.
-
dbius
veterán
válasz gazsintaor #5505 üzenetére
Azt nem próbáltad, hogy létrehozod ott a fájlt azzal a tartalommal?
-
HUNited
őstag
válasz gazsintaor #5503 üzenetére
Hm ilyet még sosem tapasztaltam. Ettől még lehet nálad így van, de engem meglep Úgy ki**sznám ha minden belépéskor a pofám akarná, mint macskát nagydolgozni.
-
flash-
veterán
Tudja valaki hogy hova tűnt az alkalmazásonkénti akkumulátor kímélő beallitas?? nekm eltűnt es meg is valtoztak az opciok a beallitasok akkumulátor-nál
-
flash-
veterán
persze egyenkent az alkalmazasoknal elo lehet hozni de milyen jó volt hogy egybe lehetett listan rendezni aszerint hogy mely appok milyen modban vannak 😔
-
flash-
veterán
na mindegy most a 14 es global van rajta 13as miuival szóval a legfrisebb ami elérhető ota-n, letoroltem mimden fotót csak az appok vanmak rajta meg a rendszer,igy is 64gm foglalt a 128bol, hat ez ilyen azért gondolom az uj fw fel fog ferni.
Nem most fogom eladnibaz biztos pedig 2.5 eves. usb foglalat cserére elvuszem a xiaomi szervizbe, meg esetleg akksi cserére aztán még 2-3 évet szerintem elleszek ezzel annyira jo telefon.
apropo , 2 nano sim mellett egy memoriakartya mar nem fer el ennel a telefonnal ugye?
-
user26
senior tag
Üdv!
Valaki használ VoltageOS -t ?
crowdin érdekelne, ha van... ( nem én fordítok)Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
dbius
veterán
Ebbe a bootloop problémába sajnos én is belefutottam az elmúlt egy hónapban kétszer is.
Recovery, fastboot közben is újraindulgatott.
Jelenleg xiaomi.eu stable legfrissebb van fent, +KernelSU
Először kernelre gondoltam, így váltottam nogravity-ról balaam-ra, de ezzel is előjött pár napja.
Elvileg KernelSU-ban van erre gyógyír:
"The built-in Safe Mode of KernelSU; the operation method is to press the volume down key continuously for more than three times after the first boot screen. Note that it is press-release, press-release, press-release, not press and hold."Azonban nem tudom, hogy ezzel sikerült -e kihozni a bootloopból vagy sem. Első esetben kb két órán keresztül rebootolt a telefon folyamatosan, megállíthatatlanul, második esetben kb fél órán keresztül, mire sikerült kihozni belőle.
Kellemetlen, de akkor nem a telefonnal van gond, hanem a MIUI miatt van, jó tudni.
Lehet meg kéne csinálni a factory resetet előbb utóbb. Csak ne kéne kb 100 app adatait, beállításait mentegetni majd visszaállítani.
-
HUNited
őstag
Melyik app lehet ez ami okozza, mert nálam nem jött elő eddig hála Istennek. Mondjuk a legtöbb Xiaomi szutyok le van tiltva, így nem is frissül.
-
dbius
veterán
válasz gazsintaor #5517 üzenetére
Recoveryből töröld a cache, dalvik cache-t. Hátha segít időlegesen...
-
őstag
Mennyiért lehet most eladni egy hibátlan poco F3-at?
Gondolkozom egy samsung A55 cserén (357ojrót talán megér) , ami bár nem lenne nagy upgrade, de lenne rá megint 5 év sw update. -
hhgygy
senior tag
-
mobilizmo
Topikgazda
Valószínűleg azért mert nem is lehet nagyon eladni. A Samu/Iphone csúcskészülékek bűvöletében élő, a jövedelmekhez képest mindenképpen jelentős, szerintem túlreprezentált vásárlói bázisnál ezek a típusok nem ütik át a horizontot. A topikgazda offtopikban mondta rá valaki, hogy bottal sem piszkálná, még akkor sem amikor megjelent és új volt.
Egyébként az enyém júniusban lesz 3 éves, most cseréltetek benne akksit. Szerintem 2 évet még el leszek vele boldogan.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
tt_to
tag
válasz mobilizmo #5523 üzenetére
"A topikgazda offtopikban mondta rá valaki, hogy bottal sem piszkálná, még akkor sem amikor megjelent és új volt."
- és mennyiben releváns egy ilyen embernek a véleménye aki nem is használt ilyet? véleményt mond valamiről amit életében ki sem próbált?
Azt az embert is sajnálom, aki egy ilyen 0 bites ember véleményére valamit is ad...Béke
-
dbius
veterán
Egyre szokatlanabb dolgok történnek azóta is a telefonnal. Egyik nap újraindult magától, de nem bootloopolt, hanem megállt a poco logónál.
Recoveryben ez fogadott:
Csak rom újratelepítés után bootolt be rendesen. Azóta ez előjött még vagy kétszer, csak rom újratelepítés után indul ilyenkor.
A telefon tárhelye pedig ezt mutatja:
256GB-os a telefon, de ő úgy gondolja magáról, hogy 2 terás. Mixplorer pl. helyesen látja a méretet és a rendelkezésre álló szabad helyet.
Lementettem mindent, de egyébként is történik naponta biztonsági mentés a download mappáról, valamint a dcim-ről.
Miközben ezt a hsz-t írom, épp volt egy bejövő hívásom, a telefon megállíthatatlanul rezegni kezdett, majd újraindult, és most megint ott áll a poco logónál vagy öt perce.
Esélyes egy hardverhiba is, de a rom újrarakást semmiképp nem úszom meg.
-
gazsintaor
csendes tag
Hát sajnos szerintem hardverhiba lesz.
Nekem is már régóta újraindulgat sajnos.Rom-ot is váltottam, de továbbra is ugyan ezt csinálja.
-
user26
senior tag
Üdv!
Van valakinek elfekvőben egy HyperOS port CN dev verzió ?
Nem xiaomi.eu -s verzió érdekel, hanem "rendes cn dev".
Telegramon láttam, de a linkek nem jók már.
Teszt célból érdekel.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
fdisk
őstag
Cseréltetett már valaki aksit a miskolci Xiaomi szervizben?
Mik a tapasztalatok? Mennyi idő volt a csere?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz skyrush7 #5540 üzenetére
Nekem abszolút megérte, újra jó a telefon. De nálam nem csökkent látványosan az üzemidő, hanem púposodott az akksi, a hátlap elkezdett leválni. Ha neked nincs ilyen probléma, akkor nem kell cserélni még.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
jonnyjoker01
veterán
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
3 éve mutatták be a telefont. Hogy lehet, hogy egy alig 3 éves telefon újraindulgat és puposodik az akksi? Ekkora lenne a baj? Ennyire nem megbizható a márka, vagy ma már ez normális, hogy egy telefont nem lehet használni 3 évig?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
mobilizmo
Topikgazda
Nem akarok bántót írni, de elsőre az jutott eszembe, hogy hol élsz te? Abban a világban, ahol már 90 W-nál is nagyobb teljesítményű gyorstöltőket kell csinálni, mert az emberek 10 percet sem akarnak várni egy 0-80%-os töltésre, nem terveznek a gyártók 2 évnél többre. Az átlag felhasználó úgyis ennél sűrűbben cseréli a telefonját, marginális kisebbség vagyunk akik 2 év után még esetleg akksit cserélnek és használják tovább.
-
pcnet
addikt
válasz mobilizmo #5544 üzenetére
Hát én most tervezem eladni a telefont ismerősnek és nem tudom ilyeneket olvasva neki merjem e adni. Azt hittem 4-5 évet azért kibírnak a telefonok. Másodtelefonom egy 6(!) éves iPhone 7 és köszöni szépen jól van.
-
mobilizmo
Topikgazda
És soha nem költöttél rá semmit? Ha így is van akár, összehasonlítottad a 2 telefon árszintjét, természetesen igazságosan. Pénztől függetlenül is, az F3 szerintem jó telefon, de a Poco még csak nem is másod hanem talán harmad brand-je a Xiaominak. Egyébként meg nekem is vannak nem használt telefonjaim (például 2016!-os Lenovo) amik még köszönik szépen működnek, egész friss rendszert is lehet rá telepíteni, de nem gondolom, hogy napi működésben jó lenne. És hát az F3 is teljesen jól működik, az akksit kellett lecserélni. Gondolj bele az autókat is évente szervizben adott esetben kicsit javítgatni kell, de minimum olajat kell benne cserélni, szűrőket, stb.
-
pcnet
addikt
válasz mobilizmo #5546 üzenetére
Egyszer volt a 6 év alatt akksi csere 20e ft-ért igaz. De 6 éves korára az F3 már 3 akksi cserén lesz túl. Megégettem már egyszer magamat Nexus 4-el. Eladtam egy jó barátomnak és rá 2 hónapra alaplapos lett. (Típushiba) Baromi kellemetlen volt. Nem szeretném ezt újra eljátszani az F3-mal. Nem akarom azt higgyék szándékosan b@sztam át őket. Csak azt hittem a 2 éves telefont még nyugodt szívvel adhatom tovább. Nem szeretnék megint kellemetlen helyzetbe kerülni egy telefon miatt.
-
mobilizmo
Topikgazda
"De 6 éves korára az F3 már 3 akksi cserén lesz túl." Nem hinném, az enyém júniusban már 3 éves lesz, de egyébként sem gondolom hogy 6 évig használnám. Addigra már nagyon elavul, ha nem lesz rá fejlesztve friss rendszer, akkor leteszem. Az akksival kapcsolatban egyébként, korábban már írtam, lehet nem volt egyértelmű, ami baromi gyorsan garantáltan kinyírja az a gyorstöltés. F3-nak csak 33 W-os a gyári töltője, de soha nem használtam. Be van dobva a kocsiba, adódhat olyan helyzet, hogy szükség lesz valaha rá. Már bőven árulnak telefont 90+ W-os gyorstöltővel, ami seperc alatt úgy kinyírja az akksit, hogy csak gratulálni lehet annak aki használja.
-
-
pcnet
addikt
válasz Tompika777 #5549 üzenetére
Alaplap hibára gondoltam mint típushiba. Mert tett valaki itt fel képet, hogy újraindul és recoverybe bootol. (Igaz egy eset után kijelenteni, hogy típushiba, tényleg én voltam a hibás.) Bocsi, ha félreérthető voltam. Igaz, felhoztam az akksit is, mert szerintem 33W ide vagy oda, nem normális ha egy 2.5 éves akksi felpúposodik. Félre értés ne essék, nem akarom fikázni se a telefont se a márkát. Imádtam az F3-at, a tenyérbe simuló hátlapjával és az utód F5-öt is imádom. Azt is értem, hogy fogyasztói társadalom, de pl párom 6 évet húzott le egy Galaxy J3-mal, édesanyámnál meg most érik az Isten tudja hány éves Huawei Y3 II cseréje. Szintén 6+ éves készülék. Szóval nem élek vákumban, de meglepődve olvastam a nem egészen 3 éve bejelentett F3 topicjában a felpúposodó akksiról és a recoverybe bootolásról. Bocsi még egyszer, nem vitát akartam szítani, csak furi, hogy 2.5 év után ilyen jelenségekről lehet olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest