Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundyta
tag
válasz gabika1969 #1495 üzenetére
Hali!
Rányomtam egy tvittet, meglátjuk...
Nekem a 1.3.5-ös van fent, ezek szerint hagyjam. Pedig mostanában hol megy, hol nem... hol ff a képernyő, hol el sem indul, hol reboot és megy, mint a kisangyal...
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.
-
gabika1969
aktív tag
válasz Bundyta #1502 üzenetére
Ááá semmi reakció...azért bízom benne, hogy előbb-utóbb reagál a jelzésünkre...sajnálnám, ha így maradna.
Egyébként meg kár a próbáért, csak állíthatsz vissza mindent, ... ez tényleg működésképtelen. Ha lecserélte volna az audio lejátszó részt én is ezt használnám, de nekem így nem jó, maradtam a CZ.v.4.5-nél.Üdv
Üdv Mindenkinek!
-
Indiant
addikt
Valaki privátban segítene beállítani az R6S Pro-t?
Milyen FW-t rakjak rá és mik legyenek benne beállítva.
(utolsó gyári van benne) -
Zirowe
nagyúr
Még várom a gépet, elvileg jövő hétre jön meg.
Olyan kérdésem lenne, hogy alkalmas-e arra, hogy két rácsatlakoztatott meghajtó között másoljon egyikről a másikra?
Van vmi beépített file kezelő az alap rendszeren (gondolom android alatt simán megy) ami erre képes?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gabika1969
aktív tag
Természetesen lehetséges, nem kell android felület, de azt is alkalmazhatod. A saját kezelő felületén a távirányító segítségével tudsz 1 db, vagy többszörös kijelöléssel akár több fájlt is másolni, persze csak egy helyre (adott mappába) egy időben, majd másik helyre, ezek után. Ez vonatkozik a hálózatba tett bármelyik meghajtó vagy számítógép merevlemezre is, mint cél-mappára. Nyilván ez idő alatt nem tudsz lejátszást indítani.
Üdv
Más:
Nick üzenete---"...In Seoul now, so I can't help. Btw, download anything you want before deletion. Sorry is a latest message from me..."
Szerintem a BC javításból már nem lesz semmi....a fene egye meg!
Üdv Mindenkinek!
-
PistiSan
addikt
válasz gabika1969 #1508 üzenetére
Rohadt bosszanto! Igazából engem maximálisan kiszolgál most is a bc, ha nem lennenek ezek a bugok...... de most nem értem ki abprobléma, akkor most elkészítette a javítást vagy sem? Mert ha kész a javítás, akkot max ujrq fel kellene töltenie.
-
Zirowe
nagyúr
válasz gabika1969 #1508 üzenetére
Köszönöm a választ.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
PistiSan
addikt
válasz gabika1969 #1510 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy már nem kapunk új verziót!
Így most jelen pillanatban használhatatlan, nagyon remélem, hogy valaki aki megfelelő tudással rendelkezik, fogja magát, és kijívtja majd a hiányosságokat, a bugokat. Bár nem tudom, hogy mi kell ehhez, ha tudnám neki látnék
2. lehetőség, várjuk nagyon a kínai új gyári szoftver verziót, hát ha ott majd jön valami újdonság, megold dolgokat, bár nekem a háttéres felirat lejátszás pótolhatatlan, remélhetőleg valahogy össze lehet ollózni több fw-ből is a dolgokat. -
PistiSan
addikt
Felraktam a xEgreat-III-R6S-3.0.5.1-by-CSv2.4-DMD-XLCZ.rar verzót, ha jól emlékszem ez az, ahol nem jó a 3d, és hamar le is vették a kínaiak, a bc hez képest rohadt lassan bootol, 30+mp, de ha jól látom a 24p legalább már rendben van, és nem kell minden 5. bekapcsolásnál a beállításokat végig nyomkodni.
A youtube továbbra sem műkodik, legalábbis a LB kivételével, ami meg elég szegényes véleményem szerint. A menürendszer lassú, van az ominúzus szökésből kivágott videó részlet, amit továbbra is szaggatva képes lejátszani, és a feliarat mögé sem tesz fekete hátteret. Még is azt kell mondam, amíg nem jön valami jobb, maradok ennél.
Még azért titkon reménykedek a bc javításában. -
Indiant
addikt
Kösz! ..már meg sem kérdezem melyik működik jól.
A könyvtár kezelésben, lehet változtatni a kinézeten? (A sok magas mappa helyett kevesebb széles mappa lenne jó, hogy a neveket el lehessen olvasni)
A dobozon tojást lehet sütni 2 óra filmnézés után. Próbáltam belelesni, hogy papírlap vagy borda-e a hűtés, de nem látom.
..a legfontosabbat meg el is felejtem. Miképp kell összekötni a cuccot, hogy ne csak stereo-t adjon az erősítőnek? A TV-vel van összekötve HDMI 1.4-el a TV meg optikain az erősítővel.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Indiant #1517 üzenetére
A gyári szoftver ami rajta volt, talán a 2.4-gyel kezdődő
PRO:
* ment a felirat kezelés
* ment a 3D ISO lejátszás
* mentek a HD hangok
* ment gyakorlatilag minden, újraindulás és hibák nélkülKontra:
* nem működött az NFS megosztás kezelése
* állítólag nem volt tökéletes a 24p lejátszása (Automata váltás talán)
* nem volt pucolt, így a customokhoz képest jó lassú a lejátszó menüje3.0.5.1-by-CSv2.4
PRO:
* újra megy a felirat kezelés
* mennek a HD hangok
* 3D ISO-n kívül gyakorlatilag mindent csont nélkül visz
* NFS megosztás működik
* a gyári FW-khez képest brutál gyors
* megy a 24pKONTRA:
* nem megy a 3D ISO valós 3D lejátszása (a kibontott mappáé elvileg megy)"A könyvtár kezelésben, lehet változtatni a kinézeten?"
Custom FW-ben alapból csak lefelé lehet lépkedni, minden könyvtárnak egy sora van, ehhez szoktam, nem tudom milyen a gyári, de kinézetet szerintem lehet váltani az options-szal"A dobozon tojást lehet sütni 2 óra filmnézés után."
Az enyém nem melegszik ennyire. Ügyelj arra, hogy ne rakd más elektronikai eszközre, illetve ne rakj rá mást (vinyót se), és ha mozog a levegő a közelében, nem olyan vészes. Ha ráteszed egy erősítőre akkor rossz vége is lehet pl (nálam az LG BD játszó rohadt meleg volt az erősítőn, egyedül meg 3 óra után is hideg."Miképp kell összekötni a cuccot, hogy ne csak stereo-t adjon az erősítőnek"
Gyakori hiba amit elkövettél. A tévé alapvetően nem tud, csak 2.0 sztereó hangot leválasztani a HDMI jelről, ez valami védelem miatt van így. Ha 5.1-et akarsz, az eszközt direktben kell rákötnöd az erősítőre. Használhatod pl az eGreat optikai kimenetét, vagy a HDMI-t először az erősítőbe kötöd be (nem véletlen vannak HDMI-s erősítők...)[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Ennél a verzionál,nem tudja valaki hogy BD lejátszás miért csak file-ból megy meg iso-ból.Könyvtárra kattintva csak belép
Bast_Castle_v1.03_CSv1.3.5_xLiveCZ és hogy van-e javitása.
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Köszönöm! Na ezt nevezem én válasznak!
xEgreat-III-R6S-3.0.5.1-by-CSv2.4-DMD-XLCZ -ez van rajta.
Nekem a Custom fw-ben egy sorban 6 könyvtár van.
Semmi más nincs a közelében. Alatta 60cm mélység van, de még a polc alja is meleg.
Gondoltam, hogy így kéne összekötni, akkor átdugom az optikait. -
rolio1
tag
Hello mindegykinek!
Lehet hogy amatőr kérdés, egy popcorn-t cseréltem le erre a gépre, és a megjelenítéssel van gondom. A firmware a legutolsó custom. DVD-ISO és 720p mkv filmet néztünk rajta (a TV fullHD-HDMI-vel összekötve), és mindkét film körül egy széles fekete keret volt, nem tudtam úgy beállítani hogy az eltűnjön, csak ha bele zoomoltam, úgy viszont nagyon sok szélső részlet kimaradt. A popcorn mindig a képernyőhöz igazította a képet, ezen milyen beállítással lehet ezt elérni?
Üdv
-
gulyasa
őstag
A video kimeneten a képarányt állítsd be "16:9"-re.
Ellenőrizd, hogy a kimenet 1080p 60Hz-re van állítva - vagy "HDMI Auto" (és nem árt bekapcsolni az 1080p 24Hz módot sem).
A "Video nagyítás" pedig legyen kikapcsolva.Ja és a tévén állítsd be az "Eredeti" képarányt (legalábbis az LG-ken így hívják - talán a többin meg "automata"-nak...) azon a HDMI bemeneten, amelyikre a lejátszót kötötted.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gabika1969
aktív tag
Új "csehszlovák" FW került fel 07.29-én reggel: xEgreat-III-R6S-3.0.5.3-by-CSv2.4-DMD-xLiveCZ.rar
Persze szerintem megint csak az utolsó gyári további verziója, de ki kellene próbálni...
Üdv
Üdv Mindenkinek!
-
PistiSan
addikt
válasz gabika1969 #1529 üzenetére
Délután ránézek
-
FefeeX
veterán
válasz gabika1969 #1529 üzenetére
én is
-
gabika1969
aktív tag
Vízvezeték szerelők vannak nálunk, pont itthon vagyok, felteszem és visszajelzek..
Üdv Mindenkinek!
-
gabika1969
aktív tag
EMBEREK!!! Történt valami! Mennek a 25-50 GB iso fájlok, real3D-ben, van HD hangkezelés: DDTrueHD és DTS HD, valamint nekem jónak tűnik a feliratkezelés is, talán a hosszú ő felet láttam hullámvonalat ékezet helyett, de ez lenne a legkisebb gond. Amit még megnéztem az a Avatar Panasonic kiadása 50GB iso fájl mellé tett magyar .srt felirattal nincs akadás, ami nálam korábban mindig gond volt!
A többit rátok bízom, 24 fps, meg egyebek, jó tesztelés, és mielőbb jelezzetek...gondolom, most alig várjátok, hogy hazaérjetek
Üdv
Üdv Mindenkinek!
-
PistiSan
addikt
válasz gabika1969 #1533 üzenetére
A nagy melegre való tekintettel, ma elengedtek minket 2 kor a munkahelyről 3 körül otthon leszek már a busszal.... és tesztelünk
24p vel már az előző verziónál sem volt gond szerintem, legalább is nálam vitte. -
-
pomk
őstag
A 24 fps-t hogy tudom tesztelni?
-
TomSawyer79
csendes tag
-
pomk
őstag
válasz TomSawyer79 #1540 üzenetére
Köszi, du. kipróbálom az új fw-el együtt.
-
Indiant
addikt
Nem tudom, de nekem fagyott az új fw és ő és ű helyett csak szóköz volt. A menüben is megállt.
-
PistiSan
addikt
Nálam nincs gond semmivel, teszi a dolgát.
Amit megjegyeznék azért mellékesen:
Minek 4 youtube kliens? Ebből 1 működik... pont az ami leginkább csicsás felületet kapott, zabálja a procit, és nem nagyon lehet benne értelmes sebességgel navigálni.
Régen azt gondoltam, hogy nincs szükségem a youtube-ra, de aztán a bc-ben nagyon megszerettem, ph tv-t jó este az ábgól nézni a lejátszón, remélem lesz ebben is valami elmozdulás a továbbiakban.
Androidot használja innen valaki? Sokat dobna a sebességen ha kivennék.
A felirat háttér hiány az, amit még nagyon hiányolok.Ezt a 3 dolgok leszámítva, tökéletes nekem az fw
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Felraktam az új firmware-t, nekem bejön! 3d megy jól! Felirat működik, és elég gyors is. Egyenlőre marad! Érdemes szerintem felrakni! Örülök neki![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Indiant
addikt
válasz csocsoszán #1547 üzenetére
Ez gyors? ..akkor milyen a lassú.
Nem is értem, akár gyári soft, akár custom, miért ilyen kib. lassú a gép menüje.
Mi indokolja ezt?!
Olvastam valakinél, hogy az androidot le kéne törölni, most akkor nem androidon megy a gép? Linux-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest