Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Indiant #1517 üzenetére
A gyári szoftver ami rajta volt, talán a 2.4-gyel kezdődő
PRO:
* ment a felirat kezelés
* ment a 3D ISO lejátszás
* mentek a HD hangok
* ment gyakorlatilag minden, újraindulás és hibák nélkülKontra:
* nem működött az NFS megosztás kezelése
* állítólag nem volt tökéletes a 24p lejátszása (Automata váltás talán)
* nem volt pucolt, így a customokhoz képest jó lassú a lejátszó menüje3.0.5.1-by-CSv2.4
PRO:
* újra megy a felirat kezelés
* mennek a HD hangok
* 3D ISO-n kívül gyakorlatilag mindent csont nélkül visz
* NFS megosztás működik
* a gyári FW-khez képest brutál gyors
* megy a 24pKONTRA:
* nem megy a 3D ISO valós 3D lejátszása (a kibontott mappáé elvileg megy)"A könyvtár kezelésben, lehet változtatni a kinézeten?"
Custom FW-ben alapból csak lefelé lehet lépkedni, minden könyvtárnak egy sora van, ehhez szoktam, nem tudom milyen a gyári, de kinézetet szerintem lehet váltani az options-szal"A dobozon tojást lehet sütni 2 óra filmnézés után."
Az enyém nem melegszik ennyire. Ügyelj arra, hogy ne rakd más elektronikai eszközre, illetve ne rakj rá mást (vinyót se), és ha mozog a levegő a közelében, nem olyan vészes. Ha ráteszed egy erősítőre akkor rossz vége is lehet pl (nálam az LG BD játszó rohadt meleg volt az erősítőn, egyedül meg 3 óra után is hideg."Miképp kell összekötni a cuccot, hogy ne csak stereo-t adjon az erősítőnek"
Gyakori hiba amit elkövettél. A tévé alapvetően nem tud, csak 2.0 sztereó hangot leválasztani a HDMI jelről, ez valami védelem miatt van így. Ha 5.1-et akarsz, az eszközt direktben kell rákötnöd az erősítőre. Használhatod pl az eGreat optikai kimenetét, vagy a HDMI-t először az erősítőbe kötöd be (nem véletlen vannak HDMI-s erősítők...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest