-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz enginev3.0 #22901 üzenetére
A telepítés előtt letörölted a system partíciót?
-
Tibko8
senior tag
válasz enginev3.0 #22903 üzenetére
Ezt is felraktad Disable CPU underclock ?
Még annyit hagy kérdezzek meg hogy a rom-ba be van rakva már a kernel vagy ezt külön még telepíteni kell ezt Kernel (cm-12.1-caf branch)?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kano
nagyúr
Kedveskéim!
A legújabb Play service is kajál standbyban vagy már leszokott róla?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
axlfsi
veterán
válasz jilian #22896 üzenetére
Pedig azt íri a koma, hogy megyen ... Eskuszom kiprobalom, amint lesz egy kis idom!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Tibko8
senior tag
válasz jilian #22896 üzenetére
Tényleg működik. Délután esetleg tudok videót is mutatni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
eddie1978
senior tag
Felraktam én is a Sultan féle CM12.1 ROM-ot, de egy szívfájdalmam van és ez pedig a slow shutter hiánya az OOS camera miatt.
Sokáig COS12-n voltam. A héten raktam fel CM12.1 nightly-t. Már a nightly is fürgébbenk tűnt. Illetve mintha aksiban is jobb lenne hangyányit mint a COS12. -
eddie1978
senior tag
-
ittakary
nagyúr
melyik Gapps-t raktátok fel ehhez a Sultan csodához?
-
Tibko8
senior tag
Annyira mégsem tökéletes ez a kamera. Se hosszú záridő se normálisan működő lassított felvétel. Majd visszatérek ha ezeket megoldotta. Ha csak az egyik nem lenne akkor még csak csak de így inkább megyek vissza a sima CM12.1 nightly-ra.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
petipetya
nagyúr
Tud valaki olyan Oxygen OS linket, amely telepíthető twrp alól? Mert ez az oldal 404-et hoz: https://oneplus.net/oxygenos
Fel akartam tenni a 2.8.6.0-ás twrp-t, de azt mondja a terminál, hogy nincs nyitva a bootloader (anno a OnePlus support visszazárta romolgatás közben). Ha pedig nyitom a bootloadert és mindent gyalul a telóról, akkor gondoltam, hogy megint rápróbálok az Oxygen OS-re.
A gépen linux van, így a toolbox helyett twrp alól telepíteném az Oxygen-t. Jó az elképzelésem?
0. fejlesztői / usb hibakeresés bekapcsolása (pipa)
1. bootloader nyitás
2. twrp telepítése
3. super su telepítése
4. fejlesztői / cm recovery frissítése kikapcsolása
5. Oxygen telepítése twrp alól[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #22926 üzenetére
Nem találkoztam ilyesmivel. Aksi kb 5-6 óra kijelző idő között mozog. Igaz ebben nem volt túlsok mnet max fél óra.
-
kano
nagyúr
Én is feldobtam ezt a sultanos romot, de már ment is a levesbe. Semmi extra. Egy AOSP romhoz képest nem volt túl smooth sem és nem volt túl akksitakarékos sem. Így ment vissza egy AOSP változat.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nem tudom, de nekem az AOSP alapú OrionLP után kifejezetten lassúnak tűnt. Nem akarod azt kipróbálni? Mondjuk vannak hülyeségei az Orionnak is (pl. nem megy vele a Better Battery Widget).
-
kano
nagyúr
1.2 van még belőle, de már kint volt az 1.3 is csak hibás volt és visszavonták.
-
Matexx99
tag
Van valakinek tapasztalata a hivatalos boltból való rendeléssel? Öt napja rendeltem tokot és még mindig semmi hír róla azon kívül, hogy feladták. Postást várjak vagy futárt?
-
enginev3.0
félisten
Letöröltem valami rendszer apk-t és most nem hozza ki a képeimet a telefon sehol, de nem tudom melyik apk volt az
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy az eredeti tok vedi a telefon tetejet es aljat. Vagy milyen tokot erdemes hozza venni? Csak azert mert hajlamos vagyok leejteni neha es szeretnem ha nem torne el. Koszonom
-
kano
nagyúr
válasz ampulla #22938 üzenetére
A gyári flip az igen, a többit nem tudom.
-
fornettisuti
veterán
válasz ampulla #22938 üzenetére
a flipes tok csak disz tok, esestol semennyire se ved -nem az a funkcioja.
neked egy massziv szilikon tok kell, ebayen nezz szet. en is onnan vettem es ez mindenhol ved, ahol lehet (kiveve kijelzo).
pl.
http://m.ebay.com/itm/Hybrid-Armor-Rugged-PC-Silicone-Hard-Cover-Case-Stand-For-OnePlus-One-1-A0001-/361214316127?nav=SEARCH[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Pőze
aktív tag
Nektek is fagyogat a Google services vagy velem van a probléma?
-
-
G-Bali
senior tag
Nem rég csináltam gyári visszaállítást lollibol,mert eddig kikat volt és onna frissítettem lollira (Minden gyári)és azóta látványosan jobban merül mint elötte (lollira frissités után) mi lehet az oka?
{Ugyanis mindkét esetben a lolli volt van rajta ,csak csináltam egy full wipe-t}Köszi a segyítséget!
-
Rocko007
aktív tag
válasz fornettisuti #22942 üzenetére
Nekem is volt ilyen tokom, fel ev hasznalat utan eltort a tartolapja. Nem egy extra minoseg, tobbet vartam tole.
-
G-Bali
senior tag
egyszercsak elsötétült a kijelző és nem csinál semmit !
ilyenkor mi van nem reagál semmire ,még tölöre is rádugtam se semmiS.O.S5X Hangerő LE+ power gombra 6.ra sikerült !
EZMI VOLT???!!!????[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest