-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz enginev3.0 #22343 üzenetére
Ha valami app csinalja a wake up detector megmutatja.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
enginev3.0
félisten
(#22347) hedgehog , (#22348) vitezlejszlo
Kikapcsoltam mind a kettőt, bár az elsőt nem is találtam a fejlesztőben.
Egyébként fekete háttér, írta az órát, meg mutatta az értesítéseket, de ha nem volt értesítés akkor is felvillant és láttam az órát
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
axlfsi
veterán
Dikk ezek a csávók, most komolyan Nova-t kell oktatnom itt? Miért nem néztek szét a beállításaiban, csak azt nem értem... Nem kell hozzá még érettségi sem
Background és azon belül a Transparency csúszkával játssz. Aztán meg ne kérdezd, hogy van ez magyarul!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Shyciii
veterán
Minden új Oneplus One-on két fólia vanb már. Eg amit azonnal le kell szedni, mert különben a feliratok miatt nem sokat látsz, és a másik ott van alatta, egy kékes színű fólia. Elsőre nem lehet észrevenni, mert nagyon passzentosan van rajta, de azért ha valaki keresi, akkor látható. Tieden is ott van az.
-
fornettisuti
veterán
válasz janosibaja #22366 üzenetére
Torodj bele, enyem is annyi idos es nekem sincs. Csak az osszefirkalt volt rajta.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
janosibaja
őstag
válasz fornettisuti #22367 üzenetére
Kösz, nekem abszolút nem hiányzik, csak 6 dioptria van az orromon, s féltem, hogy egyszerűen nem látom, hogy ott van.
-
gipsztigris
addikt
Szerintem igen! Az enyémen sincs második fólia.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Obyboy
addikt
Az enyém nincs még 2 hónapos ezen sem volt a feliratos alatt fólia. Bár én a telefonnal együtt rendeltem egy Premium fóliát ezért lehet olyan telefont tettek a csomagba amin nem volt fólia.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
PiciDikenz
aktív tag
Arra van valakinek otlete, hogy miert ebred fel allandoan a zsebemben a telefon?A veletlen ebresztes megakadalyozasa be van kapcsolva, de kiprobaltam es osszevissza vagy mukodik, vagy nem. Igy eleg szar, hogy arra veszem ki a zsebembol a telefont, hogy felhivott 10 embert, irt 5 smst es megnyitott 900 appot, es mellesleg megosztott facebookon valami nagyseggu brazil csajok partyt ami a vilag masik vegen lesz :-D
-
Shyciii
veterán
Nem átverés. Enyém kb június közepén jött meg, és már volt rajta. Még három emberről tudok aki ilyen időben vagy utánam vette, és nekik is volt már rajta. Ergo kb ezidő alatt kezdték rápakolni gyárilag, meg persze az újabbakon is van már akkor. Te még ippeg kicsúsztál ebből.
-
fornettisuti
veterán
Lehet az utolso szeriakra felteszik, hogy ne porosodjon a raktarban.
-
ak76
senior tag
Most adtam le a rendelést ezen az oldalon,kíváncsi vagyok mikorra ér ide,illetve mivel minden idehaza elérhető nagy vason túl vagyok már a consumer gyártóktól,az is nagyon érdekel vajon milyen lesz a telefon,remélem nem csalódok benne...
-
Obyboy
addikt
válasz PiciDikenz #22373 üzenetére
Kapcsold ki a környezeti kijelzőt.(beállítások/kijelző&fények)
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
gipsztigris
addikt
válasz PiciDikenz #22379 üzenetére
Valami gesztus esetleg?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Saccco
nagyúr
válasz PiciDikenz #22379 üzenetére
Duplatapis ébresztést kikapcsolva is csinálja?
Hard reset? Újraflashelés?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ZX7
tag
Most szeretnék rendelni a "gyári" oldalról, de kifogytak a készletek. A tapasztalatok szerint mikor várható hogy újra lesz raktáron?
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #22387 üzenetére
Igen, az is egy megoldás lehet, csak kérdés hogy a fórumozók közül hányan használják a gyári kiegészítőket a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz gipsztigris #22389 üzenetére
Világos, megnézzük mit tehetünk ez ügyben.
ui: megnéztem a oneplus.net oldalát, azt írja nálunk van készleten telefon.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz Saccco #22381 üzenetére
Az osszes gesztust kikapcsolva is ilyen, siman probalkozom bekapcsolni ugy, hogy a kezemmel letakarom a kozelsegerzekelot, es szo nelkul visszakapcsolodik a display 10bol 4-5 szor. A maradek esetben jol mukodik, hiaba nyomkodom, semmi. Majd ha egyszer lesz kedvem tolok ra frissen egy gyari romot, mostanaban sajna erre nincs idom. De koszi azert a tippeket
-
Saccco
nagyúr
válasz PiciDikenz #22394 üzenetére
Esetleg még megnézhetnéd, hogy közelségérzékelő megy-e (Pl. Elixir-rel).
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
CM 12.1 nightly van fent. fotózáskor amiket fektetve lövök képeket a telefon nem forgatja el és visszanézéskor forgathatom én a telefont, illetve galériákba is így mentődik. Tudom ezt orvosolni? CameraNext és a beépítettel is ezt csinálja.
-
senior tag
válasz macimeister #22399 üzenetére
Ha CM 12.1 nightly-t használsz akkor javaslom hogy próbáld ki ezt a FW-t: ROM+KERNEL][5.1.1] Unofficial CyanogenMod 12.1 with CAF 3.4.0 kernel
Ahhoz képest hogy nightly az alapja beton stabil (sehol egy FC vagy reboot) és hihetetlenül smooth lett alatta a telefon. Annyit apróság van vele hogy értelemszerűen itt is külön kell egy Gapps csomagot rakni pl: TK GApps.Aki kiszeretné próbálni (Clean Install):
-Mentesen le mindent a telefonjáról
-TWRP v2.8.6.0 recovery-t rakja fel (ne a legfrissebbet mert az bugos)
-Cache, Dalvik, Data, System partíciót törölje le
-Először telepítse a legfrissebb nightly-t: [link]
-Utána újraindítás nélkül a legfrissebb Sultan féle romot: [link]
-És szintén újraindítás nélkül az ízlésének megfelelő Gapps csomagot: [link] (én pl a stockot csomagot használom mert szeretem a nexus feelinget)
-Cache, Dalvik, Sdcard partíció törlése
-Reboot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra