-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
válasz Shyciii #22645 üzenetére
AK kernel updater-t használok. Néha (bizonyos frissítéseknél) csak megkapja hogy van új frissítés, viszont lekezeletlen exceptionnak köszönhetően a link nem elérhető, ilyenkor várok 1-2 napot és előkerül az újabb kernel update.
"Find something boring, and make it funny!"
-
novake
tag
Sziasztok! A specifikáció alapján nagyon tetszik a teló, de teszteken láttam olyan, hogy lassú a kamera, rossz vele írni stb. Van esetleg valakinek Miskolcon ilyen telefonja, amit megnézhetnék élőben?
Edigital vs Eustock vs oneplus.net/hu? Honnan érdemes rendelni?
Köszönöm. -
ittakary
nagyúr
A CM12S beépitett Privacy funkciója nem úgy működik ahogy én szeretném, ezért szeretnék XPosed + Greenify-t felrakni. Melyik Xposed-ot lehet telepiteni / flashelni?
-
Land
veterán
Ha van rá mód megnyomkodnam valaki telefonját Pesten (pl. Boráros tér, Corvin negyed). Kíváncsi vagyok milyen, mert lehet ilyet veszek.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy Belgiumból származó OnePlusOne 64GB-os kütyü lenne amit meg tudnék szerezni.
A kérdés, hogy a garanciát hova és hogyan lehet intézni ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Obyboy
addikt
Én nem nyomkodtam meg senkiét, csak teszteket és ennek a fórumnak pár sorát olvastam rendelés előtt. Gyakorlatilag akkor láttam élőben először OPO-t mikor a sajátomat kivettem a dobozból. Nem bántam meg, hogy megvettem.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kelzsoca
félisten
válasz eladogeppc #22710 üzenetére
Az eladó mit mondott ezzel kapcsolatban?
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Ki melyik kernelt ajánlja? 12.0-YNG1TAS213 -
kelzsoca
félisten
válasz eladogeppc #22713 üzenetére
Ez nem túl biztató, mert ha nem a OnePlus-tól vásárolta/származik, akkor a garancia kérdéses miképpen intézhető, gondolom éppen ez miatt áron alul próbálja eladni is a készüléket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz eladogeppc #22716 üzenetére
Jobban jársz, ha elpasszolod a Samut és rendelsz egy újat a 1+-tól vagy zsocáéktól. Ha benyelsz valami hibás kínai verziót, akkor gariztathatod kínában. Persze csak akkor ha a jelenlegi gazdája partner ebben mert ha biznisz után eltűnik akkot nincs gari!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Danny365
őstag
Új képek a OP2-ról. Szerintem elég jól néz ki, a kamera elhelyezése kicsit fura.
-
Lecs@
addikt
Hahó skacok. Több mint fél évet " pihiztem " oneplus téren. Mizu van kamera téren ? Javult szoftosan a helyzet ? Kacsingatok valamerre, de az irányt még nem tudom
512 GB
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Danny365 #22719 üzenetére
Azért csak sikerült az elejét és a hátulját is hazavágni. Ennyire bután elhelyezni a vakut... meg az a samugomb...
+ a CM-et is elűzték...
(#22727) ChrisDzsi95:
Igen.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Danny365
őstag
válasz Saccco #22730 üzenetére
Miért, ha simán csak fingerprint-scanner, akkor miért nincs értelme? Vagy most nem ugyanarról beszélünk?
Ha tényleg ugyanolyan kapacitív gomb, mint a mellette lévő kettő, akkor szerintem nincs gond vele.
Egyébként én örülök, hogy itt sokaknak nem tetszik. Így ha esetleg valaki kap meghívót, akkor igazán küldhetne majd egyet. A várólistán én ~228 ezredik vagyok, úgyhogy nem sok jóra számítok.
-
Saccco
nagyúr
válasz Danny365 #22732 üzenetére
Ahogyan már írták, kiemelkedik, mivel nem világít, így céltalan. Ronda
Olyan gomb, ami nem is gomb, a legrosszabb.szkorhetz:
+1[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Obyboy
addikt
válasz Danny365 #22719 üzenetére
Ezeken a képeken 100x minőségibbnek néz ki mint a TENAA-s fotókon volt.
Ha jól látom fém keret fut körbe a készüléken, ha ez így van akkor a prémium hatás itt sem marad el. A kérdés inkább az lenne, hogy ha a hangerő gombok alatt van a ki/be kapcsoló gomb akkor a túloldalt mi célt szolgálhat a kapcsoló???"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Tibko8
senior tag
válasz Obyboy #22741 üzenetére
2 tippem van.
1, Kamera gomb 2 állású
2, phone féle némító kapcsoló.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ittakary
nagyúr
Nekem sem jon be annyira mint a One jott be tavaly ugyanekkor.
-
legiaap
félisten
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy mik lesznek az ujdonságok szoftveresen.
Esélyes befutó nálam kövi telóra, ha hozza amit elvárok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mate
nagyúr
Már csak pár perc
-
hedgehog
senior tag
Ez vicces volt, bár a feléről lemaradtam az invite kódok vadászata miatt, pedig venni se akarok (egyelőre)
Nagyjából minden kiszivárgott már, igazából én újdonságként csak az alertváltó gombot láttam (kb. mint az iphone-n, csak itt a prioritási módot váltja)
Ja meg hogy hátlapot egy mozdulat cserélni (de minek, a sandstone a legjobb ).-- aka p3d3str1an
-
Mate
nagyúr
Én is vadásztam a kódot, de nem találtam csak 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest