- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
l!nk87
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék azoktól, akik cseréltettek már aksit, hogy mennyibe állt meg a dolog, illetve hol csináltatták.
Köszönöm előre is -
l!nk87
aktív tag
válasz Zsocy155 #5557 üzenetére
Szia
Nekem a nagyobb kiszerelés van, soha nem találkoztam a környezetemben a kisebb verzióval, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy a mindennapi használatban van-e különbség
Véleményem szerint a 8 gb ram is elég kell, hogy legyen a mindennapokra, a háttértár természetesen más kérdés. Ha elférsz 128-on, akkor felesleges 10.000-el többet adni, ha jól gondolom nem éveket tervezel majd a készülékkel,ha amúgy se használnád ki, kidobott pénz -
l!nk87
aktív tag
-
l!nk87
aktív tag
Én másfél évvel ezelőtt cseréltettem a kijelzőt, de nem a hivatalos szervízben, így az ő áraikról nem tudok nyilatkozni.
Sajnos nem találtam itthon eredeti alkatrészt, így Kínából egy jó barátom segített behozni a kijelzőt. Vámmal,mindennel 35.000 Ft volt, plusz 10.000-et fizettem a cseréért egy mobilosboltban.
Nem hiszem, hogy ennyiből megáll a Oneplus szervíz, de viszonyítási alapnak talán jó.akkoriban nézegettem, itthon valamiért csak LCD kijelzőket árultak hozzá, azt nem tudom,hogy elírások voltak-e vagy csak azért azt, mert olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest