Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t181

    senior tag

    válasz PistiSan #19482 üzenetére

    1. Pár órával, egy-két nappal később a Freedom OS is frissül.
    2. Mehet a dirty flash, de itt a /system partíciót is wipe-olni kell (le van írva minden az első és második posztban)
    3. Egy zip-et kell feltenned és kész vagy, nem kell cserélni a kernelt. (én nem tettem fel az ElementalX-et, amit a Freedom OS telepítőjéből ki lehet választani, hanem külön raktam fel a blu_spark-ot)
    4. Tedd fel eng.stk v15-ös TWRP-jét, ezzel mindent fel tudsz rakni (Freedom OS-hez, hivatalos zip-hez is ezt használtam)
    5. Nem lesz baj az f2fs-sel

    Én már egy ideje Freedom OS-t használok, nem volt vele baj. Igazából ez a gyári rendszer + lehetőség a ROM pucolására, illetve olyan dolgok felrakására, amiket egyébként külön zip-ből tennél fel vagy utólag telepítenél. Tehát csodát nem kell várni tőle.

    Tegnap este feltettem a Render Kernelt, amiről annyit érdemes tudni dióhéjban, hogy teljesen máshogy kezeli a CPU-t, mint bármelyik másik kernel (HMP - EAS). Viszont ahhoz, hogy igazán jól működjön magán a rendszeren is változtatni kell, így erre az egész műveletre nem igazán alkalmas az OOS. Ezért tegnap egy srác feltett egy olyan Lineage OS verziót, ami fel van készítve arra, hogy jól működjön a kernel. Fel is tettem a rendszert és a kernelt is és eddig jól szerepel.
    Lineage OS
    Kernel
    Nem igazán szeretem a Lineage OS-t (már a CM-es korszakában sem kedveltem), mert folyamatosan jönnek-mennek a build-ek, amikben olyan bugok vannak, hogy égnek áll az ember haja, de a kernel miatt feltettem ezt a buildet és nem találtam hibát.
    Szóval, ha kernelt nem is szeretnéd feltenni (a fejlesztő írja is, hogy elvileg nem lehet benne komoly hiba, erősen fejlesztés alatt még(mert nagyon új még ez az EAS irány)), a rendszer tökéletesen működik, egy próbát megér.

    Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

Új hozzászólás Aktív témák