Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz junkpod #108 üzenetére

köszi, átment pár a kezemen: apámnak és azóta még két havernak is gányoltam a boxaikat... ha már rábeszéltem őket ezekre a kínai random szemetekre :D
    sajnos a hw és a fw MOSLÉKHULLADÉK a legtöbb kínaiban és innen indulunk.
    és mellette fogalmad sincs, hogy melyikkel milyen gondok vannak.... lutri: berendeled, megjön, szopsz.

kértem konkrétumot, erre csak osztod a magas lóról az "észt" :D
    "kockázat ALIG van" :DDD ez a legszebb, megkoronázása a mondandónak (amivel persze engem igazolsz, de sebaj!)

adok számlaszámot, utalod az összeget és ha hibátlan a cucc, visszaadom + jatt!
    na?

---

(#107) hétalvó: a szem és a lélek szubjektiv. lát, amit látni akar.
    a műszer azt mondja, hogy a két kábel képe UGYANAZ, akkor nincs hit, mert nincs rá szükség.
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-hdmi

"the PlayStation 3 was set to output the same still image and it was duly captured at full 24-bit RGB precision at full 1080p via our TrueHD capture card. The process was repeated with each cable. Random frames from the captured streams were dumped, and hashed using freeware tool HashCalc."

"The results in the table below are a victory for the concepts of common sense and frugality. The output is 100 per cent identical, whether you are spending £1.50 or £100 on a lead."

bár a hangot lenne ennyire könnyű összevetni ;)
    biztosan ott is lennének érdekességek..... de ott legalább az ELMÉLET is alátámasztja, hogy halhatsz difit 2 kábel közt

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák