Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házi hangfal építés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
nagyúr
Micsoda cím...höh
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
fatallerror
addikt
hát nem nagy eresztés. az ára megéri (az nvidianak)
titant mondjuk nem tudom ki fog venni ha ez tényleg 200k körül lesz
jól döntök ha ps4-et választok én úgy érzem[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Motion_Blur
félisten
Kár hogy az árából kijön egy 7970 CF
Vicc az árazás! A tesztet köszi!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Bingisz
addikt
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
Majd akkor derül ki, hogy mennyire vicc az árazás, amikor megjön a 8970.
Minden esetre nem lett rossz, a driverek majd hoznak még pár százalékot úgy is."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszi a cikket, màr vártuk!
Kicsit sok az ára, de aki teheti úgy is vesz magának. Csak a kistesok is drágák lesznek így. :/
Jó kártya lett. Ellenlépésre kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
xmaas
őstag
bika egy kartya csak tul sokat kernek erte, mindegy megvarjuk a kovetkezo generaciot 8xx
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi a tesztet.
Live-Die-Respawn
-
Sondi1986
addikt
az iponon is van egy teszt
[ Módosította: Parci ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hoopp, hülye voltam és fáradok
Kicsit úgy tűnik, mintha most az AMD után akarnának eredni
fura szitu
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
"tetszett számunkra"
Nem lenne jobb így: "Tetszett nekünk"?
ON:
Ha már itt vagyok: melyik az a legolcsóbb kártya nV és AMD vonalon, amely a jelenlegi és múltbéli játékokat maradéktalanul képes folyékonyan futtatni fullHd-ben max grafikán?
Köcc![ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
csaabz
őstag
Kicsit draga, de azert tetszik.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
TTomax
nagyúr
Hát ennek kellett volna a 680nak lennie...a kötelezőt hozta,az ára nvidias,nekem ez se kell..ezért sem rohanunk,megvárjuk a 8970-et...köszönjük a tesztet!
(#13) IreN!CuS
200K... most írtad,ez a 780...Tényleg egyre keményebb hely ez a PH!...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
IreN!CuS
őstag
200k haha akkor mennyi lesz a 780 (ha lesz) ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ebbol a tesztbol az jon le h a crysisnak mennyivel jobb a motorja mint a metronak :-D
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TTomax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Mennyi kell? [link] Az országhatárnál nincs vége a világnak...
(#18) TESCO-Zsömle
Nem értem amit írsz... asztaláról?Nem irt semmi ilyet...sőt...[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
"Kár" hogy csak ennyit tud a "butatitan"
Azért a nyakánlohol a 7970 még mindígAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
ittakary
nagyúr
Tömegtermék
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Egy "kis" Titán.
Jó kis kari lett. Ebből lesznek egyedi hűtésű példányok, vagy itt is csak a matrica lesz más gyártónként?<< Heimdal >>
-
Köszönjük a tesztet,nekem bejön a kari. Az ára tényleg húzós,de az a jó benne,hogy a 600-as szériáét lejjebb viszi. Meg amúgy is,még csak most jelent meg,fog ez még csökkenni.
-
Keksz03
senior tag
válasz
fatallerror #2 üzenetére
ugyanerre a következtetésre jutottam én is!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
IreN!CuS
őstag
báhhh félre olvastam na, nem kell egyből a feszko
Bennem valamiért a 770 volt már mint hogy az jelenik meg korábban így a teszt is arról lesz.De elnéztem teljesen...
Ettől függetlenül ,így is baromi drága.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Graphics
Jómunkásember
-
bsh
őstag
ez már a titan-nál is így volt írva ha jól rémlik:
"A burkolat nagy része fémből készült..." "A műanyagburkolat eltávolítása után..." -
KAMELOT
titán
Jó lett! Árazás meg a nyugathoz van mérve!
GIGABYTE GTX 780 OC.....650euro(#32) Kiki18: Csak ha ideér akkor pont annyi lesz euroban is.
Akkor legyen kerek 600eu
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tixem
addikt
szokásos NV árazás, nem tudom mit gondolnak magukról
7970 cf-et építek ennyiből.
Galaxy S21 Ultra ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
fatallerror
addikt
baromság. már a pletykaidőszakban is kiakadtak a nyugatiak az árán, ez mindenhol sok 1 vga-ért.
vannak nyugati ismerőseim(nem kivándorolt magyarok hanem odatartozóak) és rohadtul nem olyan nagy az élet ott mint a magyar hiszi...alig élnek jobban...
keresnek átlag 3000 eurot(amerikában átlag 8-10 dolcsi/óra tehát kb 2000 dollárt) de elköltenek 1200-1500 eurot csak a lakbérre v lakáshitelre(ott sem építenek fel zsebből 1 házat), a szolgáltatások piszok drágák( villany,gáz stb) szóval nehogy azt hidd lazán zsebből összeraknak 1 5000 euros pc-t...ott is van csóró is csak mondom..
tök uncsi már ez a mutogatás h bezzeg nyugaton...szóval 650 dollár v 1000 dollár 1 vga-ért mindenhol sok, drága
don't tell me what i can't do!
-
hű,de drága
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Chp
őstag
Ez az ár nagyon bibis.
-
KAMELOT
titán
válasz
fatallerror #36 üzenetére
Papa nekem nem kell beszámolni!
Hiába keresel nyugoaton 5-6x többet ha a cuccok is 5-6x többe kerülnek.
Mondok példát. Nálunk 200eu / hó rezsivel együtt egy 2 szobás lakás. Nyugaton 600-1000eu / 1 szobaÉs akkor még hol a rengeteg biztosítás meg járulék amit be kell fizetned.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
mickemoto
őstag
Egy hibája van a kártyának, mégpedig az árazása.Habár ez már tipikus hibának mondható.
[ Szerkesztve ]
Az információ korában a tudatlanság az választás kérdése. A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!
-
válasz
Tökéletesen igazad van, hogy uncsi ez a mutogatás.
Viszont az is baromi uncsi, hogy minden nv hírhez, cikkhez beírják, hogy vesznek 2db 7970-et, és amúgy is sz@r az nv....... stb.stb.
Marhára nem érdekel már ezredjére ez a dolog, ez is baromi uncsi, hogy bezzeg az amd vga, az milyen jó.
-
WayneGace
őstag
Nagyon jó kártya, tetszik. Az ára meg egy vicc. Nyilván itt Mo.-on még drágábban adják, mint például németeknél euróban. Ha 130k körül lenne, akkor sok embernek jó vétel lenne, de így nem az.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
finkelstein
tag
Nekem a két 7970 került annyiba, mint ez a 780. Ha ezt az elmebeteg árazást az amd is folytatja, költözök a ps4-re és hanyagolom a pc-t.
-
keIdor
titán
válasz
Sok az az átlag 3000€, inkább 1500-2000€. Viszont többet tudsz félrerakni belőle, mint az itthoni átlagból, tapasztalat...
Egyébként nagyon tetszik a 780 meg a Titan is, egyedül az árazás ami vicc. 200-300k-t nem ér egy VGA.
Marad a 680 SLi.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Radványi
aktív tag
Mikor varhato a nem gyari a 8x szerias radeonok?
-
Attix82
őstag
Kemény egy árazás, de ugye senkinek se kötelező megvenni. Főleg, amilyen játékok jönnek ki egy középkategóriás is elég. Az új Metro pl még ezeken se fut tökéletesen maximális részletességgel, akkor miről beszélünk
Ez már a felesleges kategória. Szerintem is 7970 vagy GTX670 a max ami még talán....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig néhány hete futott be a TITAN, de máris itt az NVIDIA legújabb, 700-as sorozatának első tagja. Lássuk, mire képes!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest