- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
A leírás szerint 8 hét után visszautalják a pénzt. Presztízs szempontból modjuk komoly bukó az ilyen.
Igény esetén pedig bármikor lehet élni a lemondás lehetöségével (mondjuk veszel egy honor 10-et ).Értesitő e-mailt egyenlöre nem kaptam, de amig nincs global rom szerintem nem lesz elérhető.
-
TpS
őstag
válasz tibcsi0407 #550 üzenetére
Fehér nem kell, a samu note 1-em fehér volt, és rájöttem, hogy utálom a fehéret.
Biztos kifogytak a fekete festékből. -
törölt tag
Azért elég lutri ez a xiaomishop-os dolog számomra. Meg a körítés sem kevés, mintha már előre magyaráznák azt, amiről még semmit nem is lehet tudni.
Ha jól látom, az árak sem lefelé mennek egyenlőre. -
Karavik
veterán
válasz #32577792 #554 üzenetére
Én 173k-ért előrendeltem 8/256GB változatot. Ilyen áron nekem megéri várni...8 hetet is akár!
Mi5 előrendelésnél már megedződtem...4 hónapot vártam rá mire megjött (Ezt IBG-ról rendeltem elő anno)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #557 üzenetére
Jaaa
Én most tip.idegen motyókra gondoltam
pölö hétéczé, aszusz, vánplussz6 -
Melafoto
senior tag
Nem értem az embereket. Mindenhol előrendelés van vagy volt, ilyen vagy olyan áron.
Persze, hogy gyanús a xiomishop nagyon olcsó ára, de aki mer az nyer.
A fészen megosztásra került a Spemall fan klub által egy kérdőív ki szeretne ilyen telefont.
Töltötték is a jómunkásemberek szám szerint 120-an, annak tudatában, hogy kapunk kedvezményt.
Meg is született 20dodo mínusz, na lehet rendelni. Egy hetes akció után kiderült, hogy a 120 az csak 12 emberke. Szegény szervező(k), így kellemetlen helyzetbe kerültek.
Így valószínű többen az olcsóbb megoldást választották és várnak még meg nem jön.
Részemről 6/128-as verziót rendeltem 181e -ért és 04.17.-én feladásra került. Valahogy nekem többet ér a megbízhatóság, mint, hogy olcsóbban a bizonytalan, de mindenki maga dönti el.[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
repvez
addikt
Üdv, ahogy nézem még mindenki várakozó állásponton van, de még az aliexpressen vagy más webshopban sem találtam készleten .
Pedig azt hittem, hogy a bejelentés napjától már lehet rendelni mindenhol.
Egyébként van rá esély, hogy itthon valamelyik nagyobb üzletláncnál meg lehet majd venni esetleg részletre is?
Vagy melyik külföldi lehetőleg EU-s aminél biztos, hogy eredeti készüléket és romot árulnak viszonylag olcsón?NÉztem én is a xioami. hu oldalt, de ha részletesen elolvasom a feltételeket akkor nekem nem tudnik bizalomgerjesztönek. az ár jó eg amit irnak az is, viszont az már nagyon zavar, hogy azt irják, hogy 50 rendelésnél többet nem vesznek fel, de arról sehol nem adnak infót, hogy elérték e az 50et vagy nem igy aki felette van is elküldi a lóvét elöre, de lehet nem jön meg a telója .
-
Melafoto
senior tag
Jó marketing. Mindenki ráizgul és azonnal kell, de nem kapható csak pár darab.
Így lehet az árakat felvinni, ahogy történt ez a 8/256-os verziónál is.
Ha majd lesz készlet lesz visszaesés rendesen szerintem.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
TpS
őstag
válasz tibcsi0407 #578 üzenetére
Ez csak rosszmájuskodás volt.
-
tibcsi0407
félisten
-
TpS
őstag
válasz tibcsi0407 #580 üzenetére
Teljesen igazad van, csak jól esett gonoszkodni egy kicsit! Amúgy akkor fan vagyok, hogy még az ernyőm is xiaomi.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Csupán a nemzetközi viszonteladók verik fel az árakat, mert a nemzetközi piaci helyzet ezt lehetővé teszi, azaz nagyobb a kereslet, mint a kínálat.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
válasz tibcsi0407 #582 üzenetére
Imádom a miui témázhatóságát, és maximálisan ki is élem magam benne. Azt sajnálom, hogy az órát már nem lehet szabadon más témából átvenni, azt is nagyon szerettem. Amúgy nekem nagyon bejön a miui, nem is próbáltam miui mentes romot rajta.
-
tibcsi0407
félisten
Nekem a folyamatos szinkronizálási problémákból és az állandó kis bugokból lett elegem. Emlékszem, amikor PH-n nem lehetett feltölteni képet a Chrome-ból valami hülye MIUI bug miatt.
Nem tudom a 9-es milyen lett, remélem a sok apró bosszantó baromságát kinőtte.(#583) Karavik
Így is, úgy is felvernék az árakat, hiszen viszonteladók. Nem fogják kedvezményesen kapni a Xiaomi-tól, mivel erre megvannak a megfelelő partnerek már.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
hwopapa
tag
válasz Melafoto #569 üzenetére
Nem értem az embereket. Mindenhol előrendelés van vagy volt, ilyen vagy olyan áron.
Akkor mi a fenének írsz már harmadszor ilyen kárörvendő stílusban?
A sok tizenéves hülyegyerekkel meg a "hama-hama-kell-kell" idiótával ellentétben már ketten is leírták, hogy rohadtul ráérnek várni, akár 8 hetet is, hiszen egy korábbi incidents leszámítva (ahol MINDENKI visszakapta a pénzét) semmi ok nincs arra, hogy kételkedjünk a boltban.
Szerintem nyugodj meg és örülj neki, hogy több pénzért cserébe pár nappal hamarabb kézhez kapod a telót, ugyanakkor egy teljes képernyőnyi smiley-t fogok bepastelni ha mi hamarabb fogjuk megkapni.
Nekem nem mellesleg egy 4 éves, premierkor vásárolt LG G3-am van és igazság szerint most is tökéletesen működik és csak azért váltok, mert már a Mix 1 óta szerelmes vagyok ebbe a dizájnba. Szóval én aztán pláne rohadtul ráérek, az aliexpressről sem úgy szoktam rendelni, hogy már előre kiszámolom, hogy két hét múlva használni szeretném....Jön, amikor meghozza a postás, cserébe ilyen áron.
-
hwopapa
tag
válasz #32577792 #574 üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy ez a telefon nem azok közé fog tartozni, ahol bármilyen mértékben csökkenteni kell az árat a kereslet miatt.
Fogadni mernék jelentős összegben, hogy az első 5 hónapon belül egyáltalán nem fog csökkeni jelentősen az ára (-50 USD nem számít)
Legalábbis én ilyet a Mix 1-nél nem láttam, se a mix 2-nél, de cáfolj rám.
-
törölt tag
was???
Miért cáfoljak rád bármit is?
Leírtam, hogy szerintem miért nem csökken az ár, hanem inkább még emelkedett is. (Amíg egy viszonylag jól sikerült termékből hiány van a piacon, az bizony árfelhajtó tényező, de ha legyártanak 20 milliárdot és egyszerre nyomják a piacra, 2 nap alatt bedől az ára, jelentősen, akár 10%-al is. Amint elkezdik jobban teríteni, elkezdhet csökkenni az ár is. Miért? Mert ők nem apple. Nekik nincs a 100Ft-os eszközön 70Ft hasznuk. Így viszont marad a mennyiségi, kevés bevétel. Akár tarthatnák is az alacsony darabszám/nagyobb profit képletet, de akkor mi lesz a globális eladási számokkal? Nem olyan egyszerű ám ez, ahogy sokan lefestik. Olyan tervgazdaság van, mint nálunk a kádári rendszerben volt - és lesz is hamarosan ismét - amikor el kell érni, hogy globálisan a kínai termékek elsők legyenek. Ha ez megvan, jöhet a haszon is. Ezt kimaradó hasznot jelenleg a kínai kormány, előteremteni más területekről. (pl. Bp-Belgrád vasút)50USD nem jelentős csökkenés? Közel 10% az nem releváns? Szerintem igen. Szerinted meg nem. Vélemény különbség van.
Fingom se nincs a mix 1 árának alakulásáról. Ahogyan a Mix 2-t sem figyelgettem. Rém egyszerű ok miatt: Egyiknek sem a kamerája nem éri el azt, ami elvárásom van. A 2s már igen.
Azt tudom, hogy most 1+1 év garival 125k lehet venni 128-as mix 2-t. De azt, hogy mennyi volt az induló, nem tudom és nem érdekel. Majd cáfold ha akarod és van mitKöszönöm, részemről vége.
-
-
törölt tag
Még az a szerencse, hogy van egy olyan okos, mint Te
(Azért muti már nagy MÁGUS, hol írtam, hogy semmit nem tudok a készülékről?)
Mi lenne a világgal?---
Én leírtam, hogy tyúktojás. Te erre elkezdtél beszélni a banánról, hogy fogadjunk, hogy a csirkéből nem lesz pacalpöri-----
Egyébként meg olyan hirtelen kerültél ide, olyan vehemenciával véded a nevezett boltot, az már több, mint furika-murika.[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
Akinek mix1-e van/volt: Van-e lehetőség az értesítési led fényerejének módosítására?
-
hwopapa
tag
válasz #32577792 #594 üzenetére
225k-ról 165k-ra. Ez 60k esés. Ez olyan 240-260USD ha jól számolom.
Ja és a grafikon szerint, 2,5 hónap alatt esett ennyit a hazai árak.A grafikonon látszódik, hogy nem igaz, amit állítasz, ha a termék megjelenése óta eltelt időt nézzük (2017.09.26 vs 6 hónappal később). Én öt hónapról beszéltem. Ezalatt 32ezerrel lett olcsóbb a telefon, magyar forintban.
De hogy igazad legyen és veregethesd a vállad, ma valóban SOKKAL olcsóbb már a készülék, nyilván ez betudható pár dolognak, amit figyelmen kívül hagysz menetrendszerint:
- Ez a telefon a rétegtelefonok rétegtelefona - a reklám és ismertsége nagyjából nulla azok között, akik nem mozognak otthonosan a különböző mobilok terén és ilyenkor ne magadból, meg a baráti körödből indulj ki.
- Ha van aki ismeri a telefont és tervezi a vásárlását és nem jutott anno megjelenés után pár hónappal hozzá, de már hallotta, hogy lesz egy gyorsabb/újabb revízió, akkor nyilván nem fogja megvenni a régebbit. És mivel ilyen hamar be is lett jelentve az újabb verzió, nagyjából EVIDENS hogy csökken az ára.De remélem erre magadtól is rájöttél és ez a segítség amúgy nem kellett - csak hogy ne múljon el fórumtopik személyeskedés nélkül, ha már elkezdted
Egyébként meg nem védem a boltot, veled próbáltam megértetni, hogy vannak olyanok, akiknek nem sietős annyira ez az egész. De úgy érzem sikeresen kevered a szezont a betonkeverővel.
-
törölt tag
2017.09.26. Ez van ott indulóként 225k.
2017.12.14. 165k
Számoljunk: 76 nap
Ha ez neked 6 hó, hát legyen. Egyébként is 5 hónap belülről beszéltél, most egészen másról! Egészen március 14-ig, ennyi a minimál ára (tudod, amiért meglehet venni, fogyasztói ár, eladási ár.)
Te kezdtél el személyeskedni, hogy én cáfoljak olyat, amit nem is állítottam. Aztán nekiálltál erőlködni, hát hajrá5 hónapon belül jelentősen esett a kiskereskedelmi ára itthon. TÉNY.
Jó lenne, ha befejeznéd a személyeskedést! Ennél érthetőbben nem tudom neked elmagyarázni, persze tudom, megint én tévedek De sebaj. A lényeg, hogy berendeltél 2 db 8/256-os 2s-t. (ha jól értettem) "de aztán meggondoltam magam és rábeszéltem asszonyt is egy 8/256-ra "587. hozzászólásod:
Teljesen egyértelmű, hogy ez a telefon nem azok közé fog tartozni, ahol bármilyen mértékben csökkenteni kell az árat a kereslet miatt.
Fogadni mernék jelentős összegben, hogy az első 5 hónapon belül egyáltalán nem fog csökkeni jelentősen az ára (-50 USD nem számít)
Legalábbis én ilyet a Mix 1-nél nem láttam, se a mix 2-nél, de cáfolj rám.
-
kerlas
tag
Most kaptam levelet a Xiaomishop.hu-tól:
"A jövő héten már érkezik is néhány darab a 64GB-os fekete változatból, melyet rendelési
sorrendben elkezdünk kiküldeni. Egy darabot már sikerült is magunkkal hozni Kínából,
a kezdeti tapasztalatok alapján bátran mondhatjuk, hogy megéri a várakozást!"Én fehér 128Gb-sat rendeltem, úgyhogy arra még várni kell, mindenesetre biztató, hogy már egy pár darabot kaptak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest