-
PROHARDVER!
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz tomboy0013 #14800 üzenetére
Én októbert olvastam több helyen, de ez is akkor lesz biztos, majd ha már a telefonon lesz.
-
Micha3l
tag
Nem tudom, ki hogy van vele de ez a 10.0.10166.0 build, nalam 1 napja viszonylag hibatlanul teszi a dolgat.
Eddig csak aprobb hibak jottek elo, a ket honappal ezelotti build hasznalhatatlan volt. -
JanR
addikt
Végül csatlakoztam a klubba egy narancs színű 930-assal. Még ismerkedem vele (eddig droidos voltam), de azt kell mondjam sokkal, de sokkal jobban tetszik mint a droid (pedig Note2/3/4 telefonjaim voltak..). Próbálkozásaim voltak már eddig is, de a 8.1 és ezek az újabb fejlesztések nagyon jót tettek a windows-nak.
-
DeNOx
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a HERE Drive+ alkalmazásban lehet-e úgy útvonalat tervezni két hely között, hogy én adom meg milyen úton és városokon keresztül akarok menni, nem pedig a program számolja ki a szerinte legjobbat. Eddig sehol nem találtam ilyen opciót :/ Esetleg tudnátok valami más navigációs alkalmazást mondani amiben van ilyesmire lehetőség és hasonlóan jó vagy jobb mint a HERE Drive? Előre is köszönöm!
-
őstag
Lehet arról tudni valamit, hogy a 930-as végül is megkapja a 10-es windowst?
-
nikilauda
senior tag
válasz Cingáriusz #14812 üzenetére
Megkapja, még a tőle gyengébb készülékek is megkapják.
-
BobTail
őstag
válasz Cingáriusz #14812 üzenetére
Még a 2012-ben megjelent Lumia 820/920 is megkapja, úgyhogy don't fos.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Van valakinek itt gyári tok 930-hoz? Hogy tudom kiszedni belőle a telefont? Nagyon ráfeszült, meg se mozdul.
-
Seangaijin
aktív tag
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Nergalos
aktív tag
-
Nergalos
aktív tag
válasz Forrest Gump #14813 üzenetére
Volt egy pont a here driveben, asszem "saját út" vagy valami ilyesmi. Itthon nem működött de szerintem ez az ami Neked kellene. Most már nincs a menüsorban...talán dolgoznak rajta és visszakerül.
-
imike79
tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,hogy a legújabb win10 build alatt hogyan tudok saját csengőhangot beállítani? Eddig mindig visszaállította a biztonsági mentésből, de most a legutóbbinál nem, és nem működnek a ringtone maker-ek sem.Ez a gyári csengő hang kínálat meg elég hm... hagyjuk. Szóval ha esetleg tudtok valami megoldást, azt köszönöm szépen előre is! Üdv!
-
bexy
csendes tag
Üdv nép!
Először is köszönöm az eddigi segítséget az akku kapcsán, tesztelem egy ideig, hátha beáll, de úgy veszem észre jobban bírja egyre, de lehet csak elmúlt az újdonság varázsa és kevesebbet nyüstölöm. Kevésbé is melegszik.
Nos, most viszont egy érdekes dolgot szeretnék megosztani veletek. Zárolási képernyőre hiába próbálom beállítani ezt a hátteret úgy, hogy csak a szöveg látszik, nem engedi, hanem a gyárit rakja be, se hiba, se üzenet, miért nem lehet?! Vagy semmilyen szöveget nem lehet kirakni értesítés olvashatósága érdekében? Felismeri a betűket egy képen? Még nem próbáltam másik szöveget kirakni. Majd ha lesz időm. Másnak engedi ezt berakni, vagy volt valakinek hasonló tapasztalata?
☎ +36-20-285-1765 Üdv.: Bexy
-
czeller
csendes tag
válasz BobTail #14823 üzenetére
Kedves Bob Tail!
Az jó, hogy a gépről bemásolom a ringtones mappába, általános csengőhangot be is tudok állítani, de a nevekhez rendeléskor azt írja, hogy kell egy alkalmazás a Ringtones Maker letöltöltse, rányomok igen, dobja, hogy az oldal nem található. Az alkalmazás ott van amúgy a telón, de nem észlelte. Így a nevekhez nem tudok egyéni csengőhangot rendelni. Erre van megoldás?Az élet csoda szép
-
drfedayn
tag
válasz zsoltzsolt #14795 üzenetére
Ne izgulj az se jobb ha frissítik. Itthoni tabomon szopok mint a torkosborz a lollival. Cm meg nincs rá...................
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
KohuthUr
csendes tag
Sziasztok, csatlakoztam a táborhoz.kérdés Insider programmal gyorsan ki is próbáltam a win10et viszont a kiadás az januári mármint a wp10 é, nem értek nagyon hozzá de van még hiányosság (laggol a főmenü, egy két dologból kilép beállítás során) nagyon királyra sikeredett és alig várom hogy legyen wp10 hivatalosan is. Esetleg tapasztalat? Ki használja wp10 be a telt? Főbb funkció nem fagynak? Megbízhatóság miatt vettem am :és isteni a tel. Udv
-
HKorn
veterán
Az update 2 vagy mi a neve, ami még nem a Win10 hanem egy előzetes frissítés, ami már tartalmazza a rendbeszedett beállítások menüt pl, az mikor jön ki 930-ra?
Run&Ride
-
dui
aktív tag
Mikor lesz végre elérhető a telefonfrissítés menüpont alatt a Windows 10?
-
HKorn
veterán
válasz ZavaBalazs #14840 üzenetére
ügyesen felhegesztetted , én nem szeretem a nem végleges dolgokat, egy ideig prev dev bent voltam de aztán kiléptem, nem szeretek kísérletezgetni.
Run&Ride
-
confuser
senior tag
A kísérletezéseket félkész szoftverekkel én is óvatosan kezelem, ezért nem került fel még a Win10 (bár az utolsó buildről szóló pozitív beszámolók óta egyre jobban húzok az Insider felé mobilon is).
A Preview for Developers viszont végleges szoftvert rakott fel, és a felhegesztett Update 2 is végleges. Csak a frissítés módja más, mint a megszokott. Épp ezért nálam is fent van az Update 2, hozzáhegesztett WordFlow-val együtt
[ Szerkesztve ]
-
bexy
csendes tag
válasz Melack #14828 üzenetére
Hát ez érdekes. Átszerkesztettem a képet úgy, hogy a freely és a többi is beleférjen, de úgy sem rakja be zárolási képnek. Az alapot teszi be helyette. Nem vagyok hülye, tudom hogyan kell beállítani, raktam mást helyette, csak ez érdekes, mert semilyen formában nem akarja. Ha kell teszek fel róla videót és lehet csodálkozni.
☎ +36-20-285-1765 Üdv.: Bexy
-
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy edge alapértelmezett keresőjét meglehet e változtatni mondjuk google-ra? Gépen meg itt viszont nem találom.
-
Unlimited
aktív tag
Október 10.
http://www.therem.org/microsoft-to-release-windows-10-mobile-os-phones-lumia-950-lumia-950-xl-on-10th-of-octob/1226443/
[ Szerkesztve ]
-
bexy
csendes tag
válasz Melack #14845 üzenetére
Ezt meg én hiszem el, de ettől még nem lehet beállítani.
Nincs beállítva, sima kép van ott és, ha onnét választom ki ezt a képet, akkor sem állítja be.
Ha nem a teljes szöveg, hanem, hogy csak a fele látszódjon, akkor berakja, de ha a szöveg több mint 70%-a, akkor nem.☎ +36-20-285-1765 Üdv.: Bexy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest