-
PROHARDVER!
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbodza
tag
Én is felraktam a W10-et, mindent újratelepített, de nem jelennek meg az alkalmazások között.. Írtátok, hogy várni kell, de mennyit? 😵
Galaxis 10
-
david335
tag
válasz tomboy0013 #14050 üzenetére
De jó Érdemes elötte csinálni hard resetet, vagy megcsinálja saját magának?
-
burasu4
senior tag
Ha felteszem a WP10-et, előtte csinálok biztonsági mentést, majd a WP10-el egy HR, akkor a 8.1 alatti biztonsági mentés simán felmegy wp10-re? Nem zavarja össze? Alkalmazások települnek? Köszönöm előre is a válaszokat.
-
jeni
félisten
-
Roshan
tag
Felraktam a win 10-et, ramegyek a hivasra es nemtudok belemenni a telefonkonyvbe, ezt ennyire eldugtak vagy mi?
-
mtm800
senior tag
válasz Roshan #14056 üzenetére
Működik az rendben. Tedd ki újból a telefon és a people csempét. Valószínü, h a régi telefoncsempe maradt kint a kezdőképernyőn.Amennyiben meg a jó csempe van kint akkor alul a szürke sávban van a két fejecske onnét is közvetlenül elérhető a telefonkönyv.
[ Szerkesztve ]
-
Roshan
tag
A win 10be mar belehet allitani hogy minden csempe atlatszo legyen?
-
Roshan
tag
Miota felraktam a win 10-et zabalja az aksit meg ha nem nyulok hozza akkor is.. 40% merult masfel ora alatt magatol.. mehet valami a hatreben amit nem latok?
-
BiP
nagyúr
válasz Roshan #14067 üzenetére
Ha csak most tetted fel, akkor még telepítget. Az meg zabálja az akksit. Majd beáll, és utána jó lesz.
Én éjszaka töltöttem, ma reggel 7-kor vettem le a töltőről, és bár nem piszkáltam sokat napközben (kb. negyed óra netezés), még 80%-on van. Szerintem ez korrekt teljesítmény tőle, főleg a korábbi W10 build-ek fényében. -
Roshan
tag
válasz tomboy0013 #14069 üzenetére
Persze, mukodik!
-
GeneralCube
tag
tudna segíteni valaki? vagy ha csak voltak hasonló tapasztalatok az is sokat jelentene
van egy kb egy éves l930-am
időnként olvasom a topikot de ilyet még namnagyon olvastam
telefonom sose gariztatott sosem ejtettem le sosem ázott be..vigyázok rá
egy pár hete mégis rosszalkodik
nemtudom elinditani a kameragombbal a kamerát sok esetben, ha mégis sikerül akkor nem menti a készült fotókat
fotó készítése után kiirja h mentés....majd ujraindul
van hogy videót indít el kép helyett
van hogy csak programváltás közben ujraindul
pedig hibátlan modell volt..semmi kijelző elállás semmi kopogás vagy ilyesmi ha rázom..tök elégedett vagyok amugy vele...
megoldja ezt majd valami frissítés vagy gariztassam?
jaaaa és büdösül melegszik és hamar merül is[ Szerkesztve ]
-
Seangaijin
aktív tag
válasz GeneralCube #14073 üzenetére
Húzd újra a szoftvert, ha azután is ilyen akkor szervíz.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
mate543
tag
Valaki tudja esetleg, hogy az újabb Lumia készülékek mikor kerülnek forgalomba?
-
jeni
félisten
válasz Pikkolo^^ #14078 üzenetére
Szerinted most szeptemberben fog megérkezni az újabb Lumia Microsoft névvel a 940 -s mobil?
Kíváncsi leszek rá, hogy azon mit szúrnak majd el?
Biztos, hogy a 930-s példájából tanultak valamit.
Még azt se tudom ,hogy melyik melyiket váltja le majd?
1020? 1320? 1520? 930 feltehetőleg 940 lesz. Ez csak akkor tuti ha a kezemben lesz.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
Stylerr
addikt
A risztások (ébresztőóra) hangerején hol tudok állítani? Egyik napról a másikra olyan hangos lett, valszeg valaki elállította.
-
ntomtb
tag
Van egy pirosan világító pixelem, gondolom beakadt... van erre valamilyen megoldás?
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Bocsika egy kis off...azoknak, akiknek fáj ,ha attól lötyögnek a gombok, mert rázzák a telót...!
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz olajbogyo #14091 üzenetére
"Hallomásból úgy értesültem, hogy ez elég sok Galaxy S6-ot érint, és túl költséges lenne a szervizelésük, ezért elutasítják azt, mivel ha lötyögősen is, de a telefon működik."
azt hiszem összetehetjük a kezünket, hogy a nokia/MS szervizháttere klasszisokkal jobb ennél. ugyanezt az indoklást rá lehetne húzni a 70 ezres alkatrészcserét igénylő kijelző elállás szervizelésre is (mert ugye lehet normálisan használni a telefont elálló kijelzővel is, mint ahogy pl én is teszem így több, mint fél éve), de ők szó nélkül megjavítják, ráadásul nem 26 nap alatt, hanem kb 5 munkanap, avagy egy hét alatt.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Lalaboy
őstag
Erdemes WP10-re frissiteni? Vagy inkabb erdemesebb kivarni a vegleges verziot? Evekig android rendszert hasznaltam Samsung es HTC-im voltak.... Mindent letudtamk tolteni "ingyen"! (Sajnalomk, hogy a SONY-t ert incidens miatt bezartak a legjobb amerikai szervereket!" Egyszeruen nevetseges, hogy egy nem WMV formatumi video lejatszasa napokig feladta lecket, ellenbe android alatt szinte percek alatt megoldottam....
-
Lalaboy
őstag
Erdekes modon itt semmi minosegi problemat nem tapasztaltam, lehet kifogtam egy "tokeletes" peldanyt(?) Az enyem fekete es le a kalappal elotte... A HTC-m hetente 2*-er kifagyott, igaz nem legalis android van rajta..... Meg mukodik, de instabil... Ez a telo gyors es stabil, de megkoti az op a felhasznalo kezet-labat......
-
Lalaboy
őstag
Koszonom, hogy vegre valaki legalabb valaszol... Nem felnek feltenni a win10-et, hoqy a meg "eletben levo" HTC M7-embe visszatudnam rakni a SIM-kartyat, ha valami problema adodna. De nemtudom. Sokaig hezitaltam a Nokia 930 es a HTC M8 kozott. A kamera dontott, nem az operacios rendszer.
-
BiP
nagyúr
válasz Lalaboy #14096 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Néhányan már felraktuk, erről írtunk is tapasztalatokat, picit vissza kell olvasni. ill. érdemes benézni a Windows Phone topikba is. (párezer garanciás hozzászólást kell csak átugrani mindkét helyen )
Én tavaly óta sok buildet kipróbáltam, a mostani nagyságrendekkel stabilabb, használhatóbb. Meg merem kockáztatni, hogy mindennapos használatra is. (én úgy használom,ráadásul céges telón). A korábbiakat nem ajánlottam volna, ezt már be lehet vállalni.
Stabilitás, akksi, sebesség, kinézet, használhatóság terén bőven hozza azt a szintet, ami után az ember nem akarja minden nap kidobni az ablakon.De ha ódzkodsz tőle, akkor hagyd meg nyugodtan a 8.1-et.
(eddig én minden verzió után visszavágytam, sőt, vissza is telepítettem, de most először azt mondom, jobb, mint a 8.1)[ Szerkesztve ]
-
Seangaijin
aktív tag
Nekem úgy leszopta a 10 az akksit mint a huzat. Éjszaka 1 órakor még 95%, most reggelre meg lemerült... Nem ment se mobilnet se wifi rajta, mégis mi az istent csinált? Frissítéseket is feltelepítettem stb...
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
tomboy0013
veterán
válasz Seangaijin #14098 üzenetére
Én 100%-os töltöttséggel nyomtam egy HR-t a 920-on és mire visszatért a fogaskerekezés után az élet a telefonba már kérte is a töltőt 10% alatt. Csak néztem, hogy mivan, viszont azóta brutál jól bírja az akksi, jobb mint 8.1-en volt. Kíváncsi leszek meddig tart ez az állapot Ha sokáig akkor lehet felpattintom a 930-ra is.
-
Szergely83
tag
A 7. munkanapon visszakaptam a telót garanciális javításról. Előlapi mikrofonja rosszalkodott, végül kicserélték a telefon belsejét teljesen. So far so good, remélem így is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs