- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Mondjuk ha megnézed a progi leírását, már nem is vagyok biztos benne hogy ez hiba:
"Due to specific way that multitouch screen works (capacitive touch-screen), to make game work properly, PLEASE HOLD THE PHONE IN YOUR HAND INSTEAD OF PLACING IT ON TABLE. "
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kolosanyi
veterán
Bepöttyösödött a telóm, pedig volt papír a gyári tok és a telefon közt. Shit...
-
franc0
őstag
Hagyjátok már azt a tokot... Fél éve megvan és az égvilágon semmi baja tok nélkül.
Mást nem rakok abba a zsebbe oszt kész.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
SpongyaBob
veterán
Csak érdeklődés szinten: Sikerült már valaha valakinek a check-in a beépített facebook-kal?
Nekem még egyszer sem Nem tudom mit csinálok rosszul[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
proxie
tag
sziasztok!
Ha felrakom a telefont töltőre akkor van, hogy 1-2 perc után kezd csipogni, hogy kap áramot és a visszajelző sem mutatja a töltést, de van, hogy azonnal csipog.
Nem nagyon izgat, csak érdekelni, hogy ez vezethet-e bármiféle problémához az elkövetkezendő egy évben, illetve jelen van-e ez a probléma másnál is?Köszi
-
Ap3x89
aktív tag
nincs vmi app ami mutatná a lezárt képernyőn ha írnak facebookon v whats appon?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
madd dogg
senior tag
Tok nélkül hordom november óta, semmi kár nem esett a telóban. (ami a tok nélküli használat következménye lenne).
-
-
zzz03
őstag
válasz SuperMario #17570 üzenetére
20ért vettem mégis vigyázok rá mint a szemem fényére...
-
btudos
nagyúr
A szoftveres gondok tobbsege a Nokiahoz kotodik, a sajat firmware okozza pl. a bongeszo es a zenelejatszo osszeakadasat es fagyasat, ez mas WP7-es keszuleken nem jon elo.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
Én is, elhiheted. A szoftveres problémákban meg benne van a nokedli vastagon. A többi WP cucc nem ilyen...
@matthew@
Én ezt egy Sansa Clippel oldottam meg, a teló amúgy is szarul szól. 7.8 óta meg halk is, de erről ugye nem ők tehetnek. -
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Az SMS-eket ,hogy tudom lementeni a szgépre ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
DearMan
tag
Üdv! Nem tudom hogyan lehet letölteni pcn keresztül a piactérről. Ha tudna valaki segíteni privátban, megköszönném!
-
Aakisan
senior tag
Ma ismerősömnek odaadtam a telóm kipróbálni......csak nézett ,hogy milyen gyorsan jönnek be a dolgok.Neki meg valami új Xperiája van 120e-ért,ami szarrá laggolja magát.Úgyhogy ennyi az androfos
-
törölt tag
Egyszerűen nem értem.. coospace-re próbálnék belépni de nem megy .. elsőnek hibát ír ki a "webhely biztonsági tanúsítványával" majd rámegyek, hogy tovább a webhelyre, be is tölti majd EHA-kód, jelszó beírása után belépés-re kattintok és AJAX error-t ír ki .. próbáltam UC böngészővel is de nem megy.. lehet az a baj, hogy https-s az oldal ?
-
MM
őstag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni:Gariztatnom kellene a telefont, de ez kb 1,5 hét.
Mivel wp-s cserekészüléket nem tudnak biztosítani, szükségem lenne a névjegyzékre (napi szinten, munka ...stb) A névjegyzéket szeretném visszavarázsolni egy E52-re amit régen használtam, de nem megy...- E52-vel bluetooth-on nem tudom "átszívni", mert azt írja, nem támogatott. (De ugyanez fordítva működött...)
- outlook.com-ról exportáltam a névjegyzéket, ez egy .csv file lett. De ezt szintén nem tudom rátenni az E52-re. Nokia PC Suite "Névjegyzék" része kezelné a .csv-t, de mikor importálást nyomok, azt mondja, nem megfelelő a file formátum.
Ha pedig szinkronizálni akarom, akkor a telepített outlook levelező program névjegyzékkel működik (régebben ide mentettem mindig az E52-t), de abba viszont nem tudom belevarázsolni az outlook.com-ról exportált névjegyzék file-t....Szóval van-e valakinek esetleg valami ötlete?
Előre is köszi! -
MM
őstag
(#17584) Lalll:
Köszi, ezt még megpróbálom.(#17585) lacix76:
A névjegymegosztóval egyszerre max. 15 névjegyet lehet átküldeni szerintem, de ráadásul ezek külön névjegyenként lesznek bent az üzenetek között az E52-n, amiket egyenként kell berakni a névjegyzékbe.
(sajnos 1000+ névjegyről van szó) -
-
kenguru99
senior tag
Urak!
A gyorshívásra szeretnék egy olyan megoldást ami a lehető legkevesebb érintéssel elérhető. Visszakerestem a fórumban, valaki írta a lightning dialt, valaki a csoportok kitűzését a főképernyőre. De azért elég sok nyomogtással lehet ezeket elérni. Olyat szeretnék, hogy ha rábökök egy kontaktra akkor ne kérdezzen rá, hogy mit akarok vele, hanem rögtön tárcsázzon. Van ilyen?
-
pambio
csendes tag
Sziasztok!
Van kb 120 kép a telefonomon. Lementettem őket a gépre, de a telefonról szeretném letörölni őket. Erre azonban semmilyen opciót nem találtam, csak ha egyesével törlöm őket. De az meg elég hosszadalmas. Egyéb lehetőség? -
Lall
veterán
válasz kenguru99 #17590 üzenetére
Olyan sehol nincs, hogy 1 kattintassal hivsz, mert veletlenul felhivnal embereket. 2 kattintassal tudsz hivni ha magat a szemelyt tuzod ki csempenek, nem a csoportot. Ennel gyorsabb max a nyomogombos telefonokon van a hosszu nyomasos gyorshivasnal.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni azt, hogy ugye én a Trétől előfizusan vettem, részletre a telót. De egy ismerősöm megvenné (tud erről) eladhatom neki nem?
És akkor én az új telefonomba használom az előfizus kártyám, ő pedig nyugodt szívvel tudja az ő dominós kártyáját a Lumiába, ugye?
-
btudos
nagyúr
válasz csibusz0314 #17595 üzenetére
Nincs akadálya, csak ne felejtsd el fizetni a számládat és a részleteket, különben letilthatják a telefont.
Mi lesz az utód?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz btudos #17596 üzenetére
Még nem biztos, hogy megveszi.. de ha igen..
Kövezés lesz De Szifon... Androidra vissza már nem mennék.. WP nekem sokkal jobban tetszik, viszont az, hogy nincs értesítés normálisan skype etc.. Zavar de nagyon :/
Amúgy imádom a telefont Szóval ez még ahogy írtam, nem is biztos. -
kcsa
veterán
Ha ez igaz, akkor waze se lesz, se wp7re, se wp8ra
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
@matthew@
őstag
Ha csak FB-re megyek fel, aés ott is inkább csak chat részt használom, akkor a 100mb elég lehet szerintetek? Már kitapasztaltam wifivel hogy tudom jól használni azt a funkciót, de jó lenne egyszer kétszer ha épp nincs wifi
Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest