Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
A születésnapi naptárt lehet valahogyan szerkeszteni?
Hogy kerülnek be oda új adatok?
Köszi.
-
zsírsámán
senior tag
Pedig ez a pentile kiváltsága. Világos színeknél különösen feltűnő, fehérnél kifejezetten. Nálam már akkor hasonló volt, mikor megvettem. Ha eddig nem láttad, lehet, hogy nem vetted észre, vagy csoda történt Amúgy ezzel szervízben sem tudnak mit kezdeni, ha esetleg ezen törted a fejed. Ha megnyitottad az office-t, és görgettél föl-le, nem láttál hasonló sötétebb sávokat, csíkokat?
[ Szerkesztve ]
-
gmark86
tag
Ma gondoltam egy merészet, úgy véltem, simán vissza engedi tenni a Zune a 7.5-öt, elvégre azzal frissítettem 7.8-ra. Nem sikerült, kétszer is próbáltam, mindkétszer addig jutott, hogy újraindult a telefon, nem sikerült a visszaállítás, hibakóddal megspékelve.
Remélem összekapják magukat Nokiáék/Microsofték, és kiküszöbölik hamar a hangerő/lag problémákat...
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
hkari
őstag
válasz zsírsámán #14302 üzenetére
Már lassan egy éve megvan, és eddig tényleg nem tűnt fel. Persze ha színátmeneteket néztem, akkor láttam hogy sávos, de arról tudom hogy a pentile miatt van. Mindegy végül is, viszont a telefonhangszóró miatt vissza kell vinnem, mert ma már recsegett is, meg olyan mintha mindenki valami barlangból beszélne
-
Urban Terror
tag
Az elmúlt napokban az index mobilverziója (oldala) állandóan szétesik a telefonomon IE alatt. Teljes nézetben jó. A készüléket újraindítottam, de továbbra is szétesik (szövegek összecsúsznak, üres terek keletkeznek, stb)
Nokia Xpress-nél nincs ilyen gond, de ennek az oldaltörését annyira nem szeretem.Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Lall
veterán
válasz Urban Terror #14307 üzenetére
Töltsd le az index.hu alkalmazást. Valami gebasz van mostanság az index mobil oldalával más is panaszkodott.
gmark86: Hangerő. Milyen lag?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gmark86
tag
válasz Intel fan11 #14304 üzenetére
Eddig miért nem bökte a csőrüket, vagy legalább csak opció lenne... Ráadásul újraindításnál visszaugrik 13-asra magától.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
gmark86
tag
Csempéről indításnál, nem minden alkalmazásnál, és nem mindig. Már bökném rá a másodikat (avagy biztos mellényomtam), de akkor már indul. Zavaró, mert 7.5-tel nem tapasztaltam ilyet, ráböktem és indult.
-
Lall
veterán
válasz gmark86 #14311 üzenetére
Jaaaa, tudom. Ez nem lag. Nem tudni miért, de a a 7.8-ban úgy oldottak meg az inditasi animaciot ha raboksz, hogy vár egy kicsit és utána indul, de gyorsan. 7.5-nel nem vart, de lassabban animalodott. Azonos keszulekeket egymás mellé téve ugyan annyi ido mindketto, csak 7.8 alatt ez bantobb a szemnek.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Norbi21
senior tag
Három hét használat után nálam is megvolt az első fagyás,nem bírta a wifi,böngészés,zenehallgatás,gyári fb chat használatot. Meglepően sokáig kellett nyomnom a kikapcsoló gombot míg reagált,azóta bírja szerencsére:-)
-
őstag
Nekem a viber indításánál a lila betöltő képernyőnél van a képernyő felső részén egy nagy világosabb folt. De a sima használat közben semmit nem veszek észre, szóval nem érdekel
Szerk.: Közben volt ma egy fura jelenségem. Telefonáltam valakivel, majd amikor bontottam volna a vonalat, lefagyott a készülék. De amíg utánanéztem a SR kombinációjának, 1 perc múlva megjavult magától, szóval nem volt rá szükség
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
agent_k
őstag
válasz Pttypang #14319 üzenetére
Igen. Az e66 után kissé nehéz megszokni. Annak elég volt 3-4 naponkéni töltés is. Esetleg előbb ha eszembe jut.
Bár a 7.8-cal nem kicsit lett jobb az aksi üzemideje.Más:
Setting Tile pro-t ismeritek? Tegnap találtam.
Még egy hasonló okos kis alkalmazás kellene arra, ha sms-t kapok játsszon le egy általam választott rövid kis hangot, a gyárit meg "nincs"-re változtatnám és teljes is lenne az élet.[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e valamilyen hívásfigyelő alkalmazás, mint pl androidon az DroidStats , amivel be tudom állítani a percdíjamat, a hívásegységet, stb, és szépen számlálja, hogy hol járok az adott hónapban?
Segítségeteket nagyon köszönöm! (eddig talán ez az első dolog, ami hiányzik az androidhoz képest.)[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
SPF
senior tag
Hétvégén elejtettem a telefont, van rajta egy repedés csík. Viszont működik normálisan.
Kijelző cserével van már valakinek tapasztalata? -
kromatika
veterán
sziasztok-lumia 800 vásárlását tervezem a 20-as szolgáltatónál hűség hosszabítással.szeretnék érdeklődni hogy mennyire fagyás mentes a lumia 800,és napi 15 perc net ill telefonálás melett mennyit bír kb az aksi?nagyon gondolkodom a lumia 800,vagy az ace 2 között.ace 2 hiába kapta me a jb frissítést sok a búg.lumia 800-nál mi a helyzet?előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
-
jose999
senior tag
Melyik a legjobb facebook app a telefonra? Olyan, amelyik jelez is, ha pl. üzenetet kaptam, vagy Értesítés érkezett? Valamint az normális, hogy a Viber sem jelez, ha írtak nekem?
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
DJosef
őstag
Ma kivancsisagbol felhivtam az Arkadban levo Nokia Care-t, hogy vissza szeretnem rakatani a 7.5 szoftvert. A manus valasza az volt, hogy ok ezt nem tudjak megcsinalni. Kerdeztem tole, hogy Nokia Care programmal sem??? Haat nem. Talan a kozponti szerviz de az sem biztos. Nehezen hiszem ezt el. A faszi meg a hangerocsokkenesrol sem hallott.... Egyebkebt azt mondta, ha bekuldik 10 nap max.
Forget about it
-
voros89
tag
Cinemagraph van vagy lesz rá?
-
jose999
senior tag
válasz shteer #14339 üzenetére
Rettentő idegesítő, hogy a facebook nem jelzi az értesítéseket. Sőt, ha írnak, és fenn vagyok facebookon, csak ha ráfrissítek, akkor látom, hogy írtak. Ha nem, nem! Akkor nincs erre semmilyen megoldás? Ez ilyen?
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok van a családban két Nokia Lumia 800 O2 UK. És a zune továbbra is azt írja ki, hogy nem szükséges frissíteni a telefont! Miért?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
btudos
nagyúr
válasz jose999 #14348 üzenetére
Integrált facebook chat jelzi ha írnak neked, azt kapcsold be, kényelmesebb
Egyébként igen, ez ilyen. A Facebook app lényegében nem küld értesítéseket a telefonra (csak comment-ről illetve friend request-ről láttam eddig notificationt a telefonon, ráadásul azt is csak WP8-on)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest